Naslov sve kaze. Kako otkriti ovo. Kad budem saznao ip adresu poslatog maila, kako da saznam iz koje je zemlje ta ip adresa ili cak da mi prikaze kucnu adresu posiljaoca. Da li je to moguce?
Tema ce ti nestati u veoma kratkom roku...Ne mozes traziti podatke kao sto su kucna adresa posiljaoca,to vec spada u hakerisanje(kol`ko sam ja obavesten)
KO RANO RANI,IL` JE PEKAR,IL` NIJE NORMALAN!!!
:: :: Naslov sve kaze. Kako otkriti ovo. Kad budem saznao ip adresu poslatog maila, kako da saznam iz koje je zemlje ta ip adresa ili cak da mi prikaze kucnu adresu posiljaoca. Da li je to moguce?
IP odakle je poslat je u headeru... Na netu imas gomilu sajtova koji ti (pokusavaju) da pogode ISP, zemlju i grad... Za adresu ti treba murija i nalog koji dajes provajderu...
:: :: Naslov sve kaze. Kako otkriti ovo. Kad budem saznao ip adresu poslatog maila, kako da saznam iz koje je zemlje ta ip adresa ili cak da mi prikaze kucnu adresu posiljaoca. Da li je to moguce
I sta god probao, dalje od internet provajdera sa kojeg je poslat mail neces doci :)
Zavisi za sta ti treba adresa toga koji ti salje mailove, ako ti preti ili nesto slicno mozes da posaljes mail na abuse@tvojprovajder ili da prijavis policiji. Obe varijante su bezveze :)
Ako posaljes mail na abuse, to ce se zavrsiti tako sto provajder jednostavno ni ne procita tvoj mail (ili neko procita al ga bas briga, kao sto je slucaj kod nasih provajdera). Ako prijavis policiji problem, jedva ce se suzdrzati da ti ne puknu od smeha u facu .) A sta god uradio, niko ti nece dati adresu (osim ako nemas nekog bas bas dobrog prijatelja u provajderu odakle je poslat mail, a u tom slucaju prethodne dve varijante zaboravi).
Mozda je najjednostavnije da se `batalis corava posla` i fokusiraj se na nesto drugo .)
vampirbg ti je dao odgovor... Za dalje, treba jos mnogo stosta i malo srece (otvoren port, email koji ce isti da otvori i neki dobar `alat`...). abuse@provajder je izgleda jedino sto ces moci da uradis.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.