Ljudi pomagajte ... Potrebno mi je da posaljem poruku sa interneta na svoj broj sa nekim tekstom , da pokazem devojci kako me neko muva ... da bih je napravio ljubomornom ... Gde god da sam trazio da posaljem , trazi mi da se Registrujem ... sto ne bih zeleo ... Da li neko moze da mi pomogne ... ? Relativno mi je hitno ...
Moras da odradis registraciju. Neverujem da ces naci negde da nemoras da se registrujes. Ili sto kaze Diorama okaci broj,pa ce te cimamo,samo pazi da nedas greskom devojkin.Onda si ga nadrljao.
:: Ne mogu da verujem kakve sve gluposti ljudi nece raditi :: Gledaj Ranjenog orla pa vidi kako se smekerski pravi devojka ljubomornom ! : :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: ::
A nemoj tako, poqsava decko da se snadje, nije to lose:)!
@misafloyd Pa sine reci ortaq da qpi jos jedan broj, to je sada 200 dinara, sigurno neko u ekipi ima stari mob pa se dopisujte do duboko u noc:)!!!
========== BLEJA:)))
:: DNO ! na kvadrat :: :: :: - - - - :: :: :: Ne mogu da verujem kakve sve gluposti ljudi nece raditi :: :: Gledaj Ranjenog orla pa vidi kako se smekerski pravi devojka ljubomornom ! : :: :: :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci, ali benzin je skup i glup pa ce da padne BMW 330Cd !!! :))) :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.