Upravo sam odecepio demo i mogu da kažem da obavezno probate ovu igru. Download nije veliki, grafika je interesantna i smešna, a muzički efekti su na nivou. Može biti itekako zarazna.
Slažem se, probao sam World of Goo, i mnogo mi se svideo. Grafika jednostavna a dopadljiva. Nivoi od jednostavnih pa do onih za koje treba da se počešeš malo. Likovi su sjajno odrađeni, zvukovi takođe, kao i osećaj gravitacije koja je navažniji u celoj igri. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ovo je jedna od boljih igrica koje sam igrao! Recimo, pre bih dao 20e za ovu igricu nego neku high-tech, paljevinsku pucačinu tipa... kao Crysis, COD...
@bax: Da, fizika je sjajno odrađena.
Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738
...jbg, ne znaju svi sta je dobro, ja sam ovu igru igrao pre 2-3 meseca, i presao, zarazio sam se do zla boga, igra je extra! Ima jos jedna slicna ovoj, sa kreonkama (bojicama), ne mogu da sde setim imena, ali je na slicnu foru, samo sto crtas, puno fizike isl. Cini mi se da sam je video na Releas Log-u, sve u svemu, da je vised ovoga, bilo bi zabavnije...
^^ Demo?!? ...zar nije cela igra, meni je bila cela sa njihovog site-a, skroz freeware!
Igrica je do jaja:D!!! Da nije mozda Crayon Physics? Pufi ti nisi normalan...
========== BLEJA:)))
:: ...jbg, ne znaju svi sta je dobro, ja sam ovu igru igrao pre 2-3 meseca, i presao, zarazio sam se do zla boga, igra je extra! Ima jos jedna slicna ovoj, sa kreonkama (bojicama), ne mogu da sde setim imena, ali je na slicnu foru, samo sto crtas, puno fizike isl. Cini mi se da sam je video na Releas Log-u, sve u svemu, da je vised ovoga, bilo bi zabavnije.. :: :: ^^ Demo?!? ...zar nije cela igra, meni je bila cela sa njihovog site-a, skroz freeware :: :: Pozz...
:: Džabe mi ti linkovi...meni treba za linux...osim, ako se ne krekuju neki config fajlovi :: :: Linux user #457299, Ubuntu user #22262, Ubuntu Serbia user #738 :: ::
JESIL GA RASPAKOVAO PREKO COMMANDERA AKO KASPERSKY KAŽE DA IMA NEŠTO PUSTI GA UBRIŠE.KOD MENE RADI I KOD MENE STOJI DA SVE BRIŠU AKO NEŠTO NAIĐE AL JA TO I NE PRIMETIM. ČESTO NOD KAŽE DA IMA NEKI VIRUS I ON GA UBRIŠE AL PROGRAM I DALJE RADI. SAD DAL JE NOD ILI NEKI DRUGI PROGRAM UBRISO NEŠTO IZ IGRE JA TO NEZNAM ALI IGRA RADI.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.