Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Alertpay isplata !!!
STRANA 1 OD 1
vladapsd Alertpay isplata !!! 26.02.2009. 16:36 T15761

status: user
broj poruka: 1015
Pre oko mesec ipo dana sam postavio temu na forumu u vezi PTC (pay to click) siteova.
Pre dva dana mi je stigao prvi ček od Alertpay-a,koji sam danas uspešno unovčio,tako da mi se kliktanje isplatilo.
Ko želi da isproba ovaj način dodatne zarade (bez ikakvog ulaganja),neka poseti moj blog:

http://clickzarada.blog381.com/zarada-klikom/

a ukoliko imate pitanja pošaljite mi mail na:

vladapsd@hotmail.com
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cakleni SPAM !!! 26.02.2009. 17:06 #99492

broj poruka: 320

Ovo je za rubriku OGLASI...

Administratori spavaju...

vladapsd Re:SPAM !!! 26.02.2009. 17:28 #99494

Ja stvarno neznam u koju rubriku oglasa bih stavio ovu temu,možda jedino u Razno-ostalo???
Cilj mi je bio da informišem ljude koji dosta vremena provode na internetu,da postoji mogućnost da to vreme i unovče,a takođe sam hteo da izrazim i ličnu radost i zadovoljstvo što sve to (i kod nas) funkcioniše.

Zmajko ... 26.02.2009. 17:54 #99497

broj poruka: 1228
Ma funkcionise ali je to dugotrajan proces koji se isplati tek kad pocnu da se ubacuju novi clanovi preko tebe, oglasa koje sa nasih IP adesa mozes da vidis je dosta manje... Koliko si unovcio ako nije tajna? Iskreno =)

Pozdrav i good luck!
vladapsd ... 26.02.2009. 18:03 #99501

Unovčio sam nešto manje od 40$,(ček 0.50,provizija 0.50), bilo bi i možda i više da nisam ulagao u kupovinu reffova,al sad skupljam za drugu isplatu, pa ćemo videti...

alrad Re: ... 26.02.2009. 18:10 #99502

broj poruka: 4867
A koliko si clanova koji idu preko tebe morao da nadjes da bi dosao do tih 40$ i koliko je
to trajalo. I sta su reffovi...aj` objasni malo.

:: Unovčio sam nešto manje od 40$,(ček 0.50,provizija 0.50), bilo bi i možda i više da nisam ulagao u kupovinu reffova,al sad skupljam za drugu isplatu, pa ćemo videti..
::
vladapsd objašnjenje... 26.02.2009. 18:22 #99505

Reffovi (refferali) su ljudi koji u stvari idu preko mene,a mogu biti direktni (kao prijatlji i ostali koji se preko tvog linka registruju) i iznajmljeni (ili kupljeni) koje kupuješ/iznajmljuješ na sajtu...
Ja sam u početku ulagao (novac koji sam zaradio od kliktanja) na iznajmljivanje,tako da sam u jednom trenutku imao 70-ak refferala (na neobuxu),al su direktni pouzdaniji, jel klikću redovnije (bar je tako sa ljudima koje znam a prijavljeni su preko mene)
Inače, `ozbilnije` sam počeo da klikćem od novembra prošle godine, a prve isplate su počele da mi stižu krajem decembra...

gile23 Re: objašnjenje... 26.02.2009. 18:43 #99509

broj poruka: 9121
Imas sajtove gde mozes mesecno da zaradis preko 100.000 dolara za mesec dana, a uz davanje odredjene kolicine svog novca, ali ne prevelike.

Pozdrav!

:: Reffovi (refferali) su ljudi koji u stvari idu preko mene,a mogu biti direktni (kao prijatlji i ostali koji se preko tvog linka registruju) i iznajmljeni (ili kupljeni) koje kupuješ/iznajmljuješ na sajtu..
:: Ja sam u početku ulagao (novac koji sam zaradio od kliktanja) na iznajmljivanje,tako da sam u jednom trenutku imao 70-ak refferala (na neobuxu),al su direktni pouzdaniji, jel klikću redovnije (bar je tako sa ljudima koje znam a prijavljeni su preko mene
:: Inače, `ozbilnije` sam počeo da klikćem od novembra prošle godine, a prve isplate su počele da mi stižu krajem decembra..
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mixx MUAHAHA 26.02.2009. 19:11 #99515

broj poruka: 2931
razumem te, nisi spemer. ni meni nije cilj da spamujem, samo hocu da informisem ljude da sam na online casinu dobio 10000000evra, sleper vijagre i besplatno produzenje penisa. MRSH!

ttate Re: MUAHAHA 26.02.2009. 22:39 #99583

broj poruka: 366
CAR !!!

:: razumem te, nisi spemer. ni meni nije cilj da spamujem, samo hocu da informisem ljude da sam na online casinu dobio 10000000evra, sleper vijagre i besplatno produzenje penisa. MRSH
:: _____________________________________________________________________
:: *ebo m*t*r, pusti taj instalacioni cd kao audio disk, pa ga odzvizdi u slusalicu da ga snimim na kasetu da ga iskompajliram na nekom komodoru, pre ce tako da bude nego ovaj toren
gile23 ... 26.02.2009. 23:46 #99607

broj poruka: 9121
Znam ja lika koji ti zna ogroman broj tih sajtova za kes i kako se sve to isplacuje ali ih jednostavno ne koristi, ne znam zasto verovatno nema vremena da se bakce sa sicom, ah da sad pravi nesto za https://www.blic.rs!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs