bas tako *ebavam se vec dve nedelje al nece pa nece
rad je od coveka napravio majmuna
:: :: Ma jes djavola normalna...pokusavam par meseci da se registrujem ali nema trika...Na sve moguce nacine...Srecom Dragot mi je dao username i pass.. :: :: Independence is a state of mind :: ::
ja sam se najnormalnije registrovao i sve fercera, mada cesto sajt zna da izbac ineki eror da ne postoji strana i slicno a ona postoji Devize devize bonda elema
:: :: Ma Cookie malo sutra...Probao sam svaki browser sa ukljucenim cookiem-ima ali dzaba...Nece pa nece.. :: :: Independence is a state of mind :: :: :: :: :: U zavisnosti koji browser koristis, idi u properties pa nadji tamo da prihvatas cookies i stvar je resena :: :: :: :: Greška Samo korisnici sa odgovarajućom dozvolom mogu pristupiti ovoj strani
Došlo je do greške prilikom autentifikacije.
Proverite da li ste dozvolili korišćenje cookia na Vašem pretraživaču evo error koji mi izbacuje,*ebem li ga
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.