Sve browsere sam probao, skidao i stavljao Flash i Java-u ali neki klipovi jednostavno neće da se otvore ili se sam player otvori posle 30 sekundi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Sve živo sam obrisao, a probao sam na PIII Mašini gde FF nije ni bio instaliran, čak ni flash player, isto, otvara pola sata ili ne otvori.....ovo nije do kompa. Isto rade i sveže instalirana Opera i Chrome. Sve ostalo normalno radi. Nešto tu Telekom prčka....ja bih rekao......Nešto se ovde zbiva što se nikako ne slaže. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: :: :: Probaj da obrises sve `Kolacice` i Cash memoriju sto si pokupio preko browser-a pa probaj onda!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.