znaci ja sam zapanjen !!! kako je nesto ovako precizno, ovako ...ma SAVRSENO moguce uraditi.....
treba mu sigurno nekoliko desetina sati, mozda i dana da ovo odradi ali to ne umanjuje znacaj naprotiv...
a sigurno `precrtava` za megan fox je ocito a i za ovaj audio all quatro....bas licno tu sliku u prirodi se secam iz tog ugla da sam video ....ali BRAATEEEE kakvu bre ruku ti ljudi imaju kada mogu u paintu da nacrtaju ....
a najbolje od svega...izbor boja,uklapanje, kao da je stampac, preslikava tacno kako jeste....treba to i videti u glavi i zamisliti da bi se naslikalo ....ZLOOOOO
Ajd uzdravlje
:: Ovo je VRH brate, kako covjek crta u PHTSHP-u.. :: :: @ gile23 : naravno da je ubrzano, ja vjerujem i 5 do10x jer ovakvo nesto se radi mnogo vremena a ne za 5 ili 6 minuta.. :: :: @ io62s : ne mora cak da znaci ni da ima sliku, koliko sam vidio da krece od cistog bijelog papira i polako sve dotjeruje.. :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.