:: Ma joj bre 3 pozivnice za ip torrent :: Sto me terate na indiskretnost : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ...filma sa Zan-Klod Van Dam-om (ili Majklom Dudikovom)? Totalni opoziv, Trojica na putu propasti?
:: pc, moras da navedes mai :: :: :: :: evo javljam s :: :: :: :: NEMOJ NA SILU, UZMI VEĆI ČEKIĆ :: :: :: :: :: ajmo jos jedna da idem na spavanj :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa ne kazem da je u pravu. Nije bio ostavio mail pa se ne racuna da je prvi(tj. pre ona tri maila na koje si poslao pozivnice). Samo objasnjavam sta je hteo reci sa onim `Hvala`.
To vec moze. Mislim, ipak znam sto bih budan do 4 ujutru. btw zahvalio mi je onaj kome nisam poslao a oni kojima jesam nista...
:: Pa ne kazem da je u pravu. Nije bio ostavio mail pa se ne racuna da je prvi(tj. pre ona tri maila na koje si poslao pozivnice). Samo objasnjavam sta je hteo reci sa onim `Hvala`.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.