Znam za tipa, još kao klinac u ex-YU, koji je bio privatni auto-prevoznik, vozio je onda mercedes - kljunaša sa prikolicom, i to obično rečni šljunak za izgradnju. Taj se uvek ušikavao do posranja tako da kod zadnje ture vožnje, predveče dođe u to blaženo stanje, i tada uopšte ne može da hoda (prvo su ga izdavale noge), pa ga onda kolege utovare u kamion (u sedećem stavu funkcioniše), tako pijan odveze gde šta treba i vrati se kući, a kući ga istovare iz kamiona ukućani jer ako se naljute na njega, sam ne može da siđe i tako ostane do ujutro ukočen. I nikad nije napravio belaj koliko ja znam.... tako da je sve to moguće. Drugo, ljudi se našikaju ali ih ne uvati odmah, pa onda lepo strpaju guzice na meko, puste digitalno klimanje, grejanje i ostalo i kad ih ščepa murija, vrenje alkohola je na maximumu, pa tako imamo znanstveno klinički mrtve od alkohola kako lepo voze i gaze ograničenja u brzini... sve je to moguće a dokazi svaki dan pune crne hronike. Svaki yebeni dan. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.