Nažalost, nisam mogao da idem, iz ličnih razloga, a vojinko user sa YT-a, član domaćeg Ozone fan kluba je okačio par snimaka koje je napravio. I pored loše organizacije Mađara, uživali su u sjajnoj muzici što je najvažnije.
Nadam se da nije `Do viđenja i prijatno` turneja kako neki po netu kažu. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Prvi puta sam čuo za njega dok sam bio u osnovnoj školi.... e, kaže mi tadašnji ortak, ima jedan tip koji sve sam svira na električnim orguljama, razbija.... i to je onda bilo verujem-ne verujem.... Ipak su onda Kraftwerk bili pojam, ali su bili grupa, pa inženjeri pa... (a ne kao ovaj naš Machine, još ništa nije komponovao, ni za Novu Godinu, ni za 1. maj, za uranak). Znači, živ je (ko u Maratoncima). Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.