Ti baci na rapid, ja ću da skinem i kačim dalje...easy, ff, df, mf....vredi imati...Beograd je lep grad.....samo sve se više množe retardi iimbecili koji na semaforu u Kneza Miloša recimo bez blama otvore prozor i izbace praznu kutiju cigara kroz prozor. Lomio bi im prste francuskim ključem. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: bacicu ti na rapidshare pa svuci... . :: Poslacu ti linkove kasnije ili cu staviti ovde u temi ako ne smeta adminima.. :: ::
Re: Re: ne koristim >>>>Nemojte ljudi, ko bOga vas molim!
04.06.2009. 11:40
status: user broj poruka: 11011
Jos da dobiju kompleks vise vrednosti - da poveruju da su Francuzi!
E moj kolega Bax-e! Kutija cigara! Prekjuce, dok sam prelazio Vasinu, kod Kalisa, tip zaustavlja besnog Cherokee-a i izbacuje rasnog psa! Nije vise u trendu, j*bi ga! Ovoga leta u modi ce biti doge, upozorio je casopis MEN! Rasni psi za `rasne` `bEOGRADJANE` (razne beogradjane).
:: iimbecili koji na semaforu u Kneza Miloša recimo bez blama otvore prozor i izbace praznu kutiju cigara kroz prozor. Lomio bi im prste francuskim ključem.
Re: Re: Re: ne koristim >>>>Nemojte ljudi, ko bOga vas molim!
04.06.2009. 12:12
status: user broj poruka: 9121
Taj Cherokee trosi 1l benzina po 1km, a da punis rezervoar na svakoj pumpi em se ne isplati em ti dosadi vremenom.
Pozdrav!
:: Jos da dobiju kompleks vise vrednosti - da poveruju da su Francuzi :: :: E moj kolega Bax-e! Kutija cigara! Prekjuce, dok sam prelazio Vasinu, kod Kalisa, tip zaustavlja besnog Cherokee-a i izbacuje rasnog psa! Nije vise u trendu, j*bi ga! Ovoga leta u modi ce biti doge, upozorio je casopis MEN! Rasni psi za `rasne` `bEOGRADJANE` (razne beogradjane) :: :: :: :: :: iimbecili koji na semaforu u Kneza Miloša recimo bez blama otvore prozor i izbace praznu kutiju cigara kroz prozor. Lomio bi im prste francuskim ključem :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.