Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
E BAY
STRANA 1 OD 1
korica E BAY 10.06.2009. 14:38 T17921

status: user
broj poruka: 152
Ljudi interesuje me da li moze da se kupuje preko e baya i da stize kod nas u Srbiju i kako se to radi.
Da li je neko nesto uzimao preko e baya i da li se placa carina i porez na cenu proizvoda?
I da ne zaboravim kolki je rok isporuke od dana narucivanje kolko dana ili meseci moze da traje?

Unapred mnogo hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kedi ebay 10.06.2009. 14:46 #120425

broj poruka: 319

Naravno da mozhe da se kupuje. U 90% sluchajeva prihvataju bank transfer,paypal...
problem je samo shto ti iz srbije ne mozesh da shaljesh novac a paypal `kao` radi al opet na neku pervaru...znam da su neki uspevali neshto preko bosne da se registruju. Shto se tiche carine to sve zavisi shta kupujesh.Ja imam 8 pozitivnih poena na ebayi y-u i do sada koliko se secjam nisam platio carinu ni jedno jer su sve bile neke gluposti. Ali u principu carina je neizbezhna. skoro sam preko nekog engleskog sajta poruchio mod chip za jednu konzolu i stigo mi je z a 7dana na kucjnu addresu sa carinom i nekim troshkovima platio sam poshtaru 1080dinara.
korica DETALJNO UPUSTVO 10.06.2009. 14:59 #120430

broj poruka: 152
Jel moze neko da prosledi detaljno upustvo za kupovinu preko e baya?
Mislim na koje kartice su vam potrbne viza,mastercard i ostale zajebancije i preko kojih banaka je najbolje uraditi to?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs