ITSVET.COM Brise komentare koji im se ne dopadaju!
STRANA 1 OD 1
mendoza
ITSVET.COM Brise komentare koji im se ne dopadaju!
16.06.2009. 17:46
T18074
status: user broj poruka: 2
Pre nedelju dana sam na itsvet.com postovao komentar u vezi maticne ploce cija je cena, za manje od godinu dana, porasla za duplo! Hteo sam da proverim dali je jos neko ostavio slicni komentar u vezi sa njom, kad, eto, mog komentara nema. Kao da nije ni bio napisan!
Zato, informacije koje su na tom sajtu prihvatajte na sopstveni rizik i sami odmerite dali su komentari pisani od strane ljudi koji rade na tom sajuti ili ne.
tamo komentare niti gledam cene, jer su netacne, a komentari pisani od ko zna koga... Ne znam ko taj sajt uopste moze da smatra ozbiljnim, a da jos kad su pisali vesti neke pa neki bukvalni prevodi, bilo je smesno...
Dobrodosao u stvarni svet.Ija sam nedavna`zrtva` necije samovolje i koristoljublja. Samo da znas, ni ovde ne cveta cvece.... ... ...Svako ko iole drzi do sebe ovo ne moze da opovrgne. Moj savet ti je, iako ga nisi trazio, samo opusteno!
Ja sam skoro nekom liku objasnio da nema pojma sa životom pa je obrisan komentar. Ne radi mu My Book zato što ne rade drajveri za USB i FireWire,....ajde beži leči se.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Brise se sve sto u tom trenutku ne odgovara `nekima` koji su to u stanju da nagrade.Tacno je da se ne brise odmah, ali ko ima potrebe da ih cesce posecuje, moze u to da se uveri jer ima svakojakih komentara.Neki cak umeju da nasmeju.Dans je to tako neophodno.Izvesni artikli su visestruko skuplji za sta nema ama bas nikakvog opravdanja.Sta ocekivati od drzave u kojoj maticna ploca nije osnovna komponenta, pa zato podleze... ... ... I sta bi sa sleperima tft-a.Vest bi objavljena jednom... I vise nikada! Ko je tvorac izvesne firme a u `kadi` rs je?..... `There`s someone in my head, but it`s not me!`
Mnogo je veći problem za njih kakve gluposti i dezinformacije ostavljaju nego šta brišu. Ko ih.....kjluje oluk.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Ovako: kad bi se nakotilo administratora od `power user-a` (pa makar to bio i ja), ne da bii se i ovde brisalo, prepucavalo, redigovalio cenzurisalo.... do yaya. Tako to ide na svim liberalno moderisanim forumima, pa nema razlike ni kad bi se to ovde organizovalo. Inače, vladalo bi jednoumlje, a tu nema foruma. Forum je, po svojoj prirodi, antitotalitarna pojava. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Mislim da je bar 50% komentara tamo napisano od strane tih nekih administratora, njihovih komšija i rođaka(koji - tako - ponekad navrate) ili su nekoj deci obećali po par kg sladoleda do kraja nedelje ako samo nastave da klikću i ``ispravljaju`` po čitav dan.
Inače je itsvet.com pregledniji od ovog, a samim tim na mnogo načina lakši za snalaženje većini ljudi, pa je očigledno i to jedan od razloga zašto je duplo posećeniji.
Što se tiče cena, u svakom slučaju treba pozvati prodavnicu i rezervisati komponentu PRE odlaska u kupovinu, kako bi se verovatnoća iznenađenja maksimalno umanjila.
A siguran sam da u BG-u svako ima, u krugu od 2-3km od mesta stanovanja, bar jednu prodavnicu u kojoj se prodaje ta neka komponenta koja ga zanima, pa mislim da se toliki put može preći i peške, ako je baš neka ogromna gužva na ulicama.
Što se tiče uštede nekih para zarad cimanja po gradu, uštede nema, samo ima niže tarife vazduha po prodavnicama. Iz mojih nekih iskustava, ipak je u centru grada, nasuprot svim važećim predrasudama, taj vazduh najjeftiniji, a često je i besplatan. Da ne navodim imena tih preduzeća, mislim da svi koji žele, mogu uvek da saznaju u kojima se stvarno radi, a u kojima jajari bez realne potrebe(Jajarenje se manifestuje kao niža cena komponente za 10-15%, a od garancije, servisa i bilo čega što nije neposredna kupovina = 0.)
p.s. `ode Adobe CS2 iz donjeg levog ugla. Vratite ga, sajt više nikada neće biti isti bez njega. Plaču deca, kerovi zavijaju.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.