Sta kazete? :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Youdjubre i Knjiga lica su od proslog leta baned sa mojih racunara. Cerka je bila nezajazljiva sa ta dva pa je popila BAN, a takodje i ostale nazovi sorijalne mreze su popile BAN.
Najjaci mi je na kraju kada se uhvati za ogradu (i posle za drvo) i odrzava telo u horizontalnom polozaju... :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
To što je on vežbao to je njegova stvar a to što je okačio je tipično look at me sr_anje i školski primer kurčenja. Takvih je 70 pošsto likova koje se peglaju po teretanama. Majčice, širenje i ostala sr_nja. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
... kad bi imao para i hardvera pa oborio rekord Komandanta3D Marka! Šta bi se tek onda šepurio i kenjao po forumima, čudo jedno. Ovako, vežbaj, vežbaj... kao crnac.
Gde postavi ovo sad pred spavanje? :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Sto kaze jedan tamo u komentarima - riba i nije losa a pesma... LOLCHINA!!! :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: :: Najjaci mi je na kraju kada se uhvati za ogradu (i posle za drvo) i odrzava telo u horizontalnom polozaju... : :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Tuga... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.