Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Informatičari najbolji ljubavnici... :)
STRANA 1 OD 1
lebowski Informatičari najbolji ljubavnici... :) 18.06.2009. 21:30 T18122

status: user
broj poruka: 6

http://www.kurir-info.rs/clanak/stil/kurir-17-06-2009/ko-su-najbolji-ljubavnici
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
arsaD re 18.06.2009. 21:52 #122212

broj poruka: 412
A sta je tu cudno..... Informaticari su ljudi velikog hardvera i open source softvera
Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.

LonleyMax sto arsaD 18.06.2009. 21:56 #122214

broj poruka: 1475
kaze najbolji su bas ti koji nemaju Micro-soft! XD

Asus P5Q-E
Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz @ 3.9GHz (24/7/365)
Asus EN260GTX TOP
OCZ Reaper 1200MHz CL5 @ 1103MHz 5-5-5-15 2x1GB
OCZ Vendetta 2 @ 1500 R.P.M.
OCZ ModXStream 600W
WD 640GB 16MB 640AAKS
NZXT Apollo Black
2x Pioneer

mkukic ... 18.06.2009. 22:07 #122218

broj poruka: 2591

Nije mi jasno zbog cega ljudi informaticare gledaju kao cyber-pacenike koji po ceo dan sede u nekoj zatamnjenoj sobi, masne kose, vrlo mrsavi ili veoma debeli (nikako normalnog izgleda) koji sede na mrvicama od sendvica jer nemaju vremena da se odvoje od kompjutera i odu da jedu ko ljudi... Evo dajem sebe kao primer... Dakle bavim se informatikom, ali treniram pored toga tae kwon do i bavim se muzikom... Dakle dan mi je ispunjen raznoraznim obavezama i svaku tu obavezu obavljam sa ljubavlju, dakle ne samo da bih se odlepio od monitora...

****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

Stripy Nego šta 18.06.2009. 22:19 #122220

broj poruka: 4163
@lebowski
možeš da obrišeš ovu istu temu u svaštari jer si je duplirao

Shit happens

obradmi Valjda zato sto oni 18.06.2009. 22:21 #122222

broj poruka: 7732
sa kompjuterskom preciznoscu ubace tamo gde treba.
GAMER4LIFE ......... 18.06.2009. 22:31 #122228

broj poruka: 839

Gameri kad karaju to sve puca na preko 1000 FPS-a hehehe !

Ma danas je sve poremeceno npr. da kazes nekoj da igras igrice ona bi mislila da si pacenik kao klinac nemas drustvo ne izlazis nisi u fazonu , da slusas grand show ides u teretanu i da nosis roze majce i da ti je IQ -450 onda si FULL! + uz to da imas kesh kolica i sl.!
Scyter Re: ......... 18.06.2009. 22:35 #122230

broj poruka: 8138
Tacno tako.

The Way It`s Meant To Be Played

::
:: Ma danas je sve poremeceno npr. da kazes nekoj da igras igrice ona bi mislila da si pacenik kao klinac nemas drustvo ne izlazis nisi u fazonu , da slusas grand show ides u teretanu i da nosis roze majce i da ti je IQ -450 onda si FULL! + uz to da imas kesh kolica i sl.!
SkyFire Re: Re: ......... 18.06.2009. 22:40 #122235

broj poruka: 18472
Zaboravili ste i zlatnu kajlu oko vrata i krst od 15 cm i tetovazu na vratu i celavu glavucu i pimpek u gacama
Ebiga vrednosti se pomerile,danas se devojke pale na te idijote,sta da se radi.
Mada generalno kad pogledas poenta nije ta,ljubavnik moze da bude svako ali to se bas odnosi na to.To je umetnost u krevetu,strasti,pozuda, nije klasican hard core sex koji svakom muskarcu odmah padne na pamet!Samo bi da se kreshe,zene su samo za to `stvorene`..Idijotizam!Gde su emocije,gde je strast?Ljubav???Velika je razlika!

I Want to believe - The truth is out there

:: Tacno tako
:: The Way It`s Meant To Be Played
:: ::
:: :: Ma danas je sve poremeceno npr. da kazes nekoj da igras igrice ona bi mislila da si pacenik kao klinac nemas drustvo ne izlazis nisi u fazonu , da slusas grand show ides u teretanu i da nosis roze majce i da ti je IQ -450 onda si FULL! + uz to da imas kesh kolica i sl.!
GAMER4LIFE Re:.. 18.06.2009. 22:59 #122241

Brate upravu si skroz! Iskreno mislim da danas nema prave ljubavi i emocija kad si stoka prema njima `devojkama` onda se cimaju oko tebe i lude jednostavno! kad si bukvalno stoka imam x ortaka koji se tako ponasaju a ribe ih jure a nemaju kesha nego se loze na kretene da se neko izivljava nad njima i fizicki i psihicki i da ih tretira kao govno neko kucku .. ostala vecina su u vezi iz koristi i interesa ne samo zenske nego i prijateljstva.. bas danas vidim prolazi neki cikica u Land Cruiseru a neke 3-4 klinkice u minicima okrecu se samo gutaju ga pogledom da je stao sam ove bi usle unutra jbg sve se svodi na jebani novac! zena od svega najvise trazi sigurnost to je jedna indijanska poslovica a sigurnost im predstaljva € a mogu i $ :D zalosno al istinito... da li su tako svuda u svetu ili samo u ovoj napacenoj Srbiji ne znam stvarno.. voleo bi da postoji neka koja ceni prave vrednosti iskrenost dobrotu ljubav da ima emocija da voli sex zna da uziva u njemu.. prema svakoj ribi s kojom sam bio kad me boleo kurac za nju ona me non stop cimala slala sms ovo ono, a prema istoj toj kad sam bio dobar cak i ruznijoj oce da te iskoristi samo i gleda te kao budalu! normalan i dobar je budala danas! svi ga gledaju kao ovcu za sisanje! Prolazi neki manijak u BMWu pusti neki turbo folk istetoviran a iza sede 3 kucke sve napucane! , mene tuga uvati takve ribe sa seljanima plus u BMW da pusta tu raspalu muziku tragedija! da sam imao BFG iz Quake 3 jaoo kako bi ga oduvo :D
GAMER4LIFE :D 18.06.2009. 23:01 #122242

A bas sam citao o tome da ti nabildovani likovi imaju pikavac u gacama :D i da im treba 2 sata da im se digne to valjda od tih sranja kojje uzimaju , takodje visina , tezina, ne zavisi od velicine ... jedino ima genetike :D kaze meni jedna kurvetina da je kao prosek 19cm u Srbiji ja je gledam mislim se kad ti budes nasla 15cm da pevas, i reko sam joj takodje da kaze tim jebacima da se kita ne meri od cmara ili od lakta! :D
hogar81 E kada se dohvatiste teme 18.06.2009. 23:31 #122257

broj poruka: 365
setih se jednog finog vica.
Smuvao ETFovac (moze da se primeni i na informaticare)zgodnu zensku plavusu predivnog tela (kako bog ce ti ga znati, posrecilo mu se valjda).
I ujutru posle lude i nezaboravne noci zenska sva raspamecena pita:
`` Reci mi u cemu je fora, bila sam i sa manekenima i sportskim tipovim i nikada nije bilo ovako dobro``.
`` Vidi ovako lutko, manekeni, sportski tipovi i slicna buranija stalno misli na sebe, dali su dovoljno mrsavi, zgodni, misicavi i itd ,
a mi ETFovci, celo vreme mislimo samo na sex, zato smo tako dobri u krevetu``.
:)))

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647692.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs