Ako do tebe ako ne dopire takav smisao za humor, nije razlog za takvo sveopšte pljuvanje i vređanje. Čišta visokobudžetna zabava, nešto što u ovoj usr@n*j državi nećemo videti nikad. Iskompleskiranom....e prijatelju, taj može da ima šta hoće, kad hoće, ima ekipu iza sebe, bio je svuda, vozio sve i svašta...sjajan je voditejl i zabavljač. A ako si video njegove dokumentarce tipa: Greatest Raid of All Time i Recipients of the Victoria Cross, videćeš da ima i drugu stranu svoje karijere. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Sve najgore mogu da kazem u vezi ove emisije pogotovu o ovom matorom pederu iskomplexiranom koji unistava porsche, corvette, i sl. Govna glupa pederska nacija poremeceni imbecili!
On da je neki vozac vozio bi trke a nebi se proseravao po pederskim engleskim emisijama i njihovim bolesnim smislom za humor pazi uzme covek auto i gadja ga tenkom, ili ponizava ili omalovazava automobile o kojima mnogi mogu da sanjaju samo. ja bi te idiote sto unistavaju automobile obesio, jel da voli kola nebi to uradio nikad, mogli su taj auto da daju nekom ko nema a ne da se izivljavaju debili i onda ce pederska maloumna porodica dembila debelih incesta da sedi kuci za tvom i da se smeje tome? koja bolest! i pljuju po svim Americkim kolima `ENGLESKA SU NAJBOLJA` nista drugo ne valja, jednostavno me iritira to njiohovo ponasanje debilsko! cim im je volan sa desne strane sve ti govori da su naopaki!
Kad ga je provozo Balboni u Diablo usro se ko grlica, isto tako hoce da Driftuje sa CLSom a upaljen mu traction control kocnice se pregrejale on debil i ne shvata i dalje vozi, uzme corvette i krene u petoj iz mesta sta kao da pokaze koliko je jak auto koliki mu je obrtni moment a sto ce lamelu da razjebe to nema veze, majmuncina glavata
Kakav vozač čoveče, on je po struci Novinar i verovatno si primetio da bilo ko, ko malo bolje vozi može u par sati uz profi opremu da snimi par dobrih kadrova i napravi auto review.
Što se hvalisanja Engleskih marki tiče, znaš da je BBC njihova nacionalna televizija..pa mora malo da hvali. Da li si gledao epizodu u kojoj su njih trijica kupila neke njihove krševe iz 80-tih (Rover, British Leyland itd) i tako su se zajebavali na temu njihove jadne auto industrije iz tog doba da su mi suze na oči išle.
Što se tiče američkih kola....Corveta...šta ona ima da traži pored BMW-a, Porsche-a, Ferrari-a, Lamborghini-a i ostale superauto elite....znaš da je General Motors PRSO KO LAJSNA proglasivši bankrot ove godine, šta misliš zašto, zato što su konkurencija ? Globalna kriza je uticala, al je ogromna većina opstala. GM nije bio mali....
Može im se da lupaju šta hoće, imaju budžet za zezanje, velik publicitet i dobra leđa.
Razvedri se malo.....čist humor...nisu oni jedini koji razbacuju pare, mogli bi mnogi da kupuju kola siromašnima.... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: On da je neki vozac vozio bi trke a nebi se proseravao po pederskim engleskim emisijama i njihovim bolesnim smislom za humor pazi uzme covek auto i gadja ga tenkom, ili ponizava ili omalovazava automobile o kojima mnogi mogu da sanjaju samo. ja bi te idiote sto unistavaju automobile obesio, jel da voli kola nebi to uradio nikad, mogli su taj auto da daju nekom ko nema a ne da se izivljavaju debili i onda ce pederska maloumna porodica dembila debelih incesta da sedi kuci za tvom i da se smeje tome? koja bolest! :: i pljuju po svim Americkim kolima `ENGLESKA SU NAJBOLJA` nista drugo ne valja, jednostavno me iritira to njiohovo ponasanje debilsko! cim im je volan sa desne strane sve ti govori da su naopaki!
Covece ti imas bas ozbiljne probleme. Sta tebe briga sto neko tamo u Engleskoj radi sta hoce sa automobilima? Ja bih se zapitao na tvom mestu... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Kad ga je provozo Balboni u Diablo usro se ko grlica, isto tako hoce da Driftuje sa CLSom a upaljen mu traction control kocnice se pregrejale on debil i ne shvata i dalje vozi, uzme corvette i krene u petoj iz mesta sta kao da pokaze koliko je jak auto koliki mu je obrtni moment a sto ce lamelu da razjebe to nema veze, majmuncina glavata
Propado je GM al si cuo sta je bilo? ne znam koliko milijardi dolara ili koliko vec para je dato od strane USA da bi se povratili jer oni predstavljaju ameriku moc snagu , Pontiac, Dodge, Chevrolet, Caddilac itd.. kad ih vide svi da se uplase! a ja cu sa Corvette koja kosta 50 000 $ da pojedem za dorucak Ferrarija F430, za rucak Lamborghini Gallardo, za veceru Porsche 911 Turbo koji kostaju preko 150 000 Eura a da ne pricam o BMW M5, M6 to je smesno u pitanju je predhodni model Z06 505Hp V8 7000cm3 , a ovaj novi sad Zr1 638ks jede jednu carreru GT, nissan GTR35, Enza, Lp670 i ostala kola zadnje kocnice ima od Enza prednje od FXX-a ludilo 6.2 Superchargered jos da mu lupis lingelfelter na 680Ks Boost! jede malu decu a mnogo jeftinija kola od ovih ovde jbg takva je tamo politika u globalu su sva kola jeftinija i Mecka i Bmw je jeftiniji nego ovde ovde 40 000e a tamo 40 000$ a naravno isto sve, ko kaze da to nisu ista kola nema pojma u zivotu! Nego kad su uveli euro sve sto je bilo 500maraka sad je 500e lopovi!
BIG BLOCK V8 American Muscles
P.s. Engleska GAYLAND! NUKLEARKU na to leglo pedercina i kurvi!
Sta tebe briga sto neko tamo u Engleskoj radi sta hoce sa automobilima?
To moze da bude zanimljivo debilima kao sto su oni, svaki normalan covek bi reko budala!
Gledo sam ja sve njihove emisije i zakljucio sam da su teski debili koji ne znaju ni volan da okrecu a kamoli nesto vise!
E tako je, to će sve probleme da reši, sve nelogičnosti, siromašnost, bolesti, nepravdu....ma sve....ova rasprava ne ide nikuda. Ovde je sve idealno, nema nam ravnih. Prijatno. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: P.s. Engleska GAYLAND! NUKLEARKU na to leglo pedercina i kurvi! ::
Znas kako, to sto ti pricas nema veze sa zivotom. Americki proizvodjacii su poznati po tome da ne znaju da naprave kvalitetan motor, dok im tehnologija stoji u mestu vec 40 godina. Ne mogu da izvuku nominalnu kolicinu konjskih snaga i obrtnog momenta u odnosu na velicinu motora pa se zato oslanjaju na nenormalno velike motore, kao na primer 8.6 litara kod Dodge Viper-a i povrh svega na tu zapreminu moraju da stave i supercharger da bi izvukli od 500-600 konja. Dakle bez superchargera bi imali po 300-350 konja. Govna!
Porsche izvlaci 500 konja iz svog 3.6 TT motora, BMW izvlaci 330 iz prethodne generacije M3 3.2 motora, Audi izvlaci 420 konja iz svog 4.2 motora. To su nagradjivani motori! Nijedan americki motor nije dobio nagradu nizasta sem da posisa tanker za 100km... Zato i imaju porez koji se zove `Gas Guzzler`... Da ne pominjem da u svakoj krivini treba da se molis da ces izaci iz nje...
Samim tim sto su smece, kostaju dva do tri puta manje od konkurencije. Porsche, BMW, Audi, Mercedes su prestizni brendovi i to zasluzeno. Kvalitet i tehnologija kostaju.
Nema te corvette koja jede Carreru GT, 911 turbo, a pogotovo R8 i RS6...
Znas kako kazu: Americki automobili su kao olimpijada za retardirane: cak i da pobedis, i dalje si retardiran... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Propado je GM al si cuo sta je bilo? ne znam koliko milijardi dolara ili koliko vec para je dato od strane USA da bi se povratili jer oni predstavljaju ameriku moc snagu , Pontiac, Dodge, Chevrolet, Caddilac itd.. kad ih vide svi da se uplase! a ja cu sa Corvette koja kosta 50 000 $ da pojedem za dorucak Ferrarija F430, za rucak Lamborghini Gallardo, za veceru Porsche 911 Turbo koji kostaju preko 150 000 Eura a da ne pricam o BMW M5, M6 to je smesno u pitanju je predhodni model Z06 505Hp V8 7000cm3 , a ovaj novi sad Zr1 638ks jede jednu carreru GT, nissan GTR35, Enza, Lp670 i ostala kola zadnje kocnice ima od Enza prednje od FXX-a ludilo 6.2 Superchargered jos da mu lupis lingelfelter na 680Ks Boost! jede malu decu a mnogo jeftinija kola od ovih ovde jbg takva je tamo politika u globalu su sva kola jeftinija i Mecka i Bmw je jeftiniji nego ovde ovde 40 000e a tamo 40 000$ a naravno isto sve, ko kaze da to nisu ista kola nema pojma u zivotu! Nego kad su uveli euro sve sto je bilo 500maraka sad je 500e lopovi! :: :: BIG BLOCK V8 American Muscles :: :: P.s. Engleska GAYLAND! NUKLEARKU na to leglo pedercina i kurvi! :: :: Sta tebe briga sto neko tamo u Engleskoj radi sta hoce sa automobilima :: :: To moze da bude zanimljivo debilima kao sto su oni, svaki normalan covek bi reko budala :: :: Gledo sam ja sve njihove emisije i zakljucio sam da su teski debili koji ne znaju ni volan da okrecu a kamoli nesto vise :: ::
Pogledaj ko sad jede na stazi sve te tvoje miljenike..Jel smem da kazem ko je na prvom mestu? Hehehehehehehe...3.2 s do 100 Kmh,max brzina 330 Kmh itd...
Za ove amere si upravu,stvarno se moram sloziti.Lepo si sve naveo kako jeste mada ova ZR1 corveta se pokazala dobro na Nurburgring valjda zbog silnih ks-a pa su i uspeli da naprave neko vreme.
update :
Prerada 9ff za Porsche GTurbo samo 950 KS i 910nm..Mislim sta reci..
Pogledaj cenu 9FF-a i Corvette ili Vipera :) i Performance uporedi samo to! da ne pricamo o jednom Enzu koji vredi 1milion dolara pagani zondi, koji su za par sekundi bili brzi od corvette zr1
E SkyFire?Kako ste se neko vece ti i Bax posvadjali,pa to je strasno.Eto ga par piksela iznad sa toljagom.Heheheheee
:: @Dau :: :: Pogledaj ko sad jede na stazi sve te tvoje miljenike..Jel smem da kazem ko je na prvom mestu :: Hehehehehehehe...3.2 s do 100 Kmh,max brzina 330 Kmh itd.. :: :: :: :: :: :: Za ove amere si upravu,stvarno se moram sloziti.Lepo si sve naveo kako jeste mada ova ZR1 corveta se pokazala dobro na Nurburgring valjda zbog silnih ks-a pa su i uspeli da naprave neko vreme :: :: update :: :: Prerada 9ff za Porsche GTurbo samo 950 KS i 910nm..Mislim sta reci. :: :: http://www.9ff.com :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
:: @Dau :: :: Pogledaj ko sad jede na stazi sve te tvoje miljenike..Jel smem da kazem ko je na prvom mestu :: Hehehehehehehe...3.2 s do 100 Kmh,max brzina 330 Kmh itd.. :: :: :: :: :: :: Za ove amere si upravu,stvarno se moram sloziti.Lepo si sve naveo kako jeste mada ova ZR1 corveta se pokazala dobro na Nurburgring valjda zbog silnih ks-a pa su i uspeli da naprave neko vreme :: :: update :: :: Prerada 9ff za Porsche GTurbo samo 950 KS i 910nm..Mislim sta reci. :: :: http://www.9ff.com :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: Ja sam PORSCHE fan inache omiljeni auto mi je PORSCHE CARRERA GT, al me nervira kad neko prica tako nesto za kola koja u zivotu nece videti a kamoli da sedne unutra, provoza i sl. Ja ni jednog amerikanca nisam video da je manual, nema klimu, cruise control, kozu, el. podizace, gepek na dugme i sl. i to ogroman veliki automobili. a ne ovi pikavci dignes haubu pitas se pa gde je ovde motor?
GT9R Porsche ima 1120ks 1050np obrtni moment, :) pa on Bugatti Vayron-a 16.4 ostavlja do 200kmh :: ::
Samo da dopunim na temu overclokatibilnosti motora :)
29.06.2009. 04:41
status: user broj poruka: 18472
I danas dan najveci potencijal za overclock motora ima Toyota Supra,Nissan Skyline pa pored njega rame uz rame Mitshubishi EVO..Motori koji imaju mnogo elastike i dosta prostora za tuniranje, (to su i svabe sami priznali) sa kojima se dostizu neverovatne brojke i preko 1200-1300 ks.Zamislite iz jednog Skyline motora sa 2500cc 1200ks~!!!Realno u tome su japanci maheri. Druga stvar,ima dve tri Supre po 1200+ KS-a Tunirane,par klipova ,konkretno mislim na youtube,ta Supra jede Verona opusteno a ni ovaj GT9 nezaostaje..Inace Supra je vec probila 400 KM u kraju ..Ovo pominjem posto ni GT9FF nije fabricki auto vec prerada!
Malo pre sam vozio BMW M5 280km/h..Da cujete sta je prava grmljavina od motora..Pa to je bruka kako se cuje u kabini i kako to ubrzava.Spolja kad slusas usi te zabole..Znaci auto je BOLEST!Nemem klip sa nekom vecom brzinom od 230 KM/h,tesko je snimati telefonom jer te ponesu udari koji auto proizvodi.Spremem se da ga usnimim nekom hd kamerom pa da bacim na youtube..Jos sam pod utiscima.
Jeste Japanci su ubedljivo najbolji izvlace max maximuma i dobro se zna da je keiichi tsuchiya DRIFT KING! oni su za taj TUNING BEST! Zipa ovu Supru http://www.youtube.com/watch?v=oePNifu5Klg
Jel u ovom najnovijem Need For Speedu ili u onom proslom? samo mi reci da si kuckao ovde na forumu pri toj brzini :))) odo ja da vozim Bugatti Vayrona ali u rFactoru :D sala na stranu! aj pa snimi ga lepo i pusti na youtube..
Koliko si to vozio 10 sekundi, nasi putevi su takvi da na 100 metara naleti po jedna krivina. A vidim da je neko pre pominjao americke motore, oni su veoma malo tehnoloski napredovali, ali su zato ogromni, bucni, i trose mnogo benzina. Americki naftni magnati placali su kompanijama i konstruktorima da naprave motore koji trose sto vise benzina, nafte itd. Sad kada je propao GM sama kompanija je uvidela da neke marke tipa Hummer su totalno ne isplative, pa se zbog toga proda veoma malo tih automobila, evo recimo primer dzip Grand Chirokee trosi oko 20 litara na 100 km, zasto lepo ne bi neko kupio neki drugi dzip umesto tog Chirokee-ja, ima dzipova koji trose duplo manje benzina.
Pozdrav!
:: Malo pre sam vozio BMW M5 280km/h..Da cujete sta je prava grmljavina od motora..Pa to je bruka kako se cuje u kabini i kako to ubrzava.Spolja kad slusas usi te zabole..Znaci auto je BOLEST!Nemem klip sa nekom vecom brzinom od 230 KM/h,tesko je snimati telefonom jer te ponesu udari koji auto proizvodi.Spremem se da ga usnimim nekom hd kamerom pa da bacim na youtube..Jos sam pod utiscima :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: :: :: :: ::
Daj, bre, Mirka Alvirovića i ekskluzivni super test podivljale rumunske ergele na lakat krivini.
Ne volim ni ja da gledam Top Gear, jednostavno mi većinu vremena nije po ukusu, ali mi je interesantno ponekad da vidim poneki skuplji i/ili ređi model, opet ali, najradije ako ga vozi onaj debeli matori lik, oni ostali su mi čudni nekako, pa gotovo nikad ne shvatim šta tačno pokušavaju da kažu, jer retko primetim da nešto kritikuju, skoro uvek je sve super. A tek onaj drogirani naglasak...
Uuu, kritikuju jos kako... Ali jbg, moraju da vode racuna kako i koliko kritikuju, ipak su najgledaniji i veruje im se... Desavalo se ranije da im proizvodjaci demantuju to sto oni kazu mada je po meni merodavnija ekipa iz Fifth Gear-a. Njihovi review-i sportskih automobila su mi nekako potpuniji, bolje opisuju prosecnom vozacu osecaj za volanom. A i svidjaju mi se njihovi new vs. old testovi ili poredjenja automobila od pre dvadeset godina.
O amerima kao proizvodjacima automobila mogu da kazem da su krsh. Vozio sam Crysler 300M... Pokusaj kopiranja Mercedesa u executive klasi. Sem tisine u kabini nista posebno. Verovatno se zato i udruzio sa Mercedesom, ne bi li ih nemci naucili da naprave bolja kola a da ne pominjem da, sem kamionskih, tesko je bilo naci dizel motore u americkim kolima. Cheeroke 4.7 Limited je vec nesto sto me je jako prijatno iznenadilo, veoooommmaaa udoban, startan, zmaj za duga krstarenja. Hummer H2 potpuni promasaj. Primer kako se unistava legenda stvorena oko H1. Kreteni su ga napravili na sasiji Chevy Taho, nema ni deo mehanicke izdrzljivosti u odnosu na prvi H1
A posebna prica je bezbednost u americkim kolima. Pick-up F150 je briljirao, slozio se do tovarnog dela. Primera koliko hocete, fakat da ameri jos uvek nisu savladali ni dizajn samonosece karoserije a o pasivnoj bezbednosti i da ne pricamo.
Sada im je trn u oku to sto ce morati da prave malo manja kola od onih na koje se americka raja navikla...
Najvise zameram sto ce propast nesposobnog GM-a povuci i sposobne proizvodjace, Ford (trenutno pravi strava automobile), Opel (mozda ga spasu Kanadjani i Rusi ), Saab (koji se mozda i spasi jer jer GM usao u dil sa Konisegom), Chevrolet se spasio kupovinom Daewoo-a, ako su pametni izaci ce iz kooperacije sa GM-om.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.