Prodali se. Naravno da je super i ql ka prkosis mega korporacijama po pitanju copyright-a ali ovako nesto nisam ocekivao u kolikom god da su sad sranj_ vlasnici mogli su da budu simbol borbe protiv nenormalnog profita i kontrole na internet-u. Bzvz.
Neither the new owners nor the Piratebay administrators revealed a lot about the changes that are about to happen to the website and business model. The only outlook can be found in the full press release:
“We would like to introduce models which entail that content providers and copyright owners get paid for content that is downloaded via the site.”
ja sam dugo vremena skidao sa tog sajta, i ako sad vise skidam sa rapida o5 taj sajt je imao stvarno mnogo stvari koje skidam nevezano za bilo sta, e jbg
Odo` i ja na godišnji i pecanje, pa niko ni suzu da pusti. Čak sam zaboravio da postujem neku smornu temu za prepucavanje tipa Intel-amd ati-can`t see-ya... ili, recimo, napajanja... mada još nije kasno.... i odem na pecanje dok se vi tu nešto ložite i gložite.... Sad, prava vest je da se zatvara RapidShare, i da stižu tužbe i pozivi na suđenje zbog piraterije likovima koji su to nelegalno postavili...
Jel nas lozis za rapidshare? Ako se on zatvori mogu da pozatvaraju i druge, i odakle onda da skidam??? Sa P2P? Pisko brzo se vrati, svima ces nam nedostajati.
:: Odo` i ja na godišnji i pecanje, pa niko ni suzu da pusti :: Čak sam zaboravio da postujem neku smornu temu za prepucavanje tipa Intel-amd ati-can`t see-ya... ili, recimo, napajanja... mada još nije kasno.... i odem na pecanje dok se vi tu nešto ložite i gložite... :: Sad, prava vest je da se zatvara RapidShare, i da stižu tužbe i pozivi na suđenje zbog piraterije likovima koji su to nelegalno postavili.. :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Nagazili i RS. Bilo toga i pre ali sad im nije dovoljno pa traze jos stroziju kontrolu upload-ovanog materijala. Ali necu da placam filmove, muziku, software kad znam da najvise zaradjuju kompanije, a ne kreatori istog. Sreca pa ima gomila free sajtova. Cak se suska da je i veliki EA pustio Sims 3 da bi se ljudi nalozili i kupili original. Doduse ne znam koliko citate nfo sa potpisom grupe koja je razbila igru ali uvek lepo pise Buy a game ili Buy original. Mada je tesko zaustavti pirateriju. Kakvim to sve kanalima ide to je ludo. Upoznao sam lika koji je kupio stan od toga i sa mi covek sve naprica da ne poverujes.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.