Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Film
STRANA 1 OD 1
Slavuj Film 08.07.2009. 00:21 T18632

status: user
broj poruka: 2236
Gledao sam ga pre 2 godine, radi se o nekim krađama i kažnjavanjima počinilaca, sniman je negde u Pakistanu, Avganistanu ili tako nekoj državi. Uglavnom, radilo se i o tome da je nekoliko klinaca, koji nemaju ni 15 godina, ukralo neke otirače ili tako neke gluposti i da ih je policija posle par dana pronašla. ``Korektivna mera`` se primenjivala tako što bi 4 policajca uhvatila jednog klinca, svaki za po jedan ud i onda bi dvojica po dijagonali izvukli malo veće noževe iz futrola i počeli da seku šaku i stopalo do zgloba, kao oni mesari što su zrikavi na jedno oko, što im je zent da udare onom velikom satarom, pa kad im tražiš krmenadle, moraju ``da mu ga daju`` malo jače nožem u blizini koske.

Pa, ne sećam se kako se zvao film, ako je još neko gledao, neka mi javi.

Srbologija, nauka belosvetska.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lllo 08.07.2009. 01:49 #126924

broj poruka: 319

Ne znam za film, imas ovo:

http://www.bestgore.com/torture/thief-hands-cut-off-foot-amputated-video/
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic @lllo 08.07.2009. 10:34 #126969

broj poruka: 19078
koji si ti manijak . . .

NMY NO COMMENT !!! 08.07.2009. 10:42 #126973

broj poruka: 1509
Ja sam mislio da Slavuj prica o filmu, nisam mislio da je to realnost...

Ovo je zalosno, i da je neko ne znam sta uradio ili ukrao, mislim odsjeci saku i stopalo ???

Ako neko misli da je ovo normalno, svaka mu cast na pravednosti...

Ja nemam rijeci za ovo, ostao sam bez teksta...

SONY VAIO VGN-FW285J

:: http://www.bestgore.com/torture/thief-hands-cut-off-foot-amputated-video
vrebac Hm 08.07.2009. 10:51 #126976

broj poruka: 122

I ja sam mislio da bez sakacenja nema nista, al kad vidim ovo stvarno mi dodje da ozbiljno preispitam stavove!
Ne znam sta me je ponukalo da malo prevrtim onaj IIIo-ov site......

vampirbg ... 08.07.2009. 11:32 #126983

broj poruka: 711
Brza i velika kazna su najbolji recept za sprecavanje kriminala... Inace imas situaciju da sudjenja traju decenijama, pa te posle osude puste na slobodu da bi mogao da pobegnes... Zato je kod nas kriminal ovoliki, a kod Arapa skoro da ga i nema...
acayo ... 08.07.2009. 11:46 #126986

broj poruka: 851
jer zna neko kako se na engleskom zove onaj film poslednja ekskurzija (horor)?posto hocu da ga skinem a ne znam originalan naziv
unapred zahvalan

LonleyMax Re: ... 08.07.2009. 11:51 #126988

broj poruka: 1475
kod nas je stopa kriminala ogromna zato sto dodje lik da ti trazi pare na ulici... ti ga ubijes od batina i dobijes krivicnu prijavu a on ispadne andjelak! e pa izvinte molim ako treba i ruke da se seku neka...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722

:: Brza i velika kazna su najbolji recept za sprecavanje kriminala... Inace imas situaciju da sudjenja traju decenijama, pa te posle osude puste na slobodu da bi mogao da pobegnes... Zato je kod nas kriminal ovoliki, a kod Arapa skoro da ga i nema...
gile23 ... 08.07.2009. 12:04 #126991

broj poruka: 9121
Kod nas su kazne veoma smesne, sve nase kazne trebaju da budu X5, onda bi se uveo red u ovu drzavu, @Nmy jel ti mislis da je pravedno da covek radi ceo zivot da zaradi auto i da mu neko ukrade za 3 minuta?

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: 08.07.2009. 12:09 #126992

broj poruka: 8138
Zalosno.

The Way It`s Meant To Be Played

::
:: Ne znam za film, imas ovo
:: http://www.bestgore.com/torture/thief-hands-cut-off-foot-amputated-video
NMY @ gile23 : 08.07.2009. 12:10 #126993

broj poruka: 1509
Nigdje se ne spominje automobil ili ja ne znam da citam...

I da, da je to toliko dobar nacin kaznjavanja svi bi ga primjenjivali...

Primjer (nista licno): Odes ti recimo u pravnicu, maznes zvake (inspiracija onaj video iz apoteke) i za tobom krene gazda sa satarom u ruci i odsjece ti ruku...

VEOMA ZANIMLJIVO i PRAVEDNO ! ! !

SONY VAIO VGN-FW285J

:: radilo se i o tome da je nekoliko klinaca, koji nemaju ni 15 godina, ukralo neke otirače ili tako neke gluposti i da ih je policija posle par dana pronašla. ``Korektivna mera`` se primenjivala tako što bi 4 policajca uhvatila jednog klinca, svaki za po jedan ud i onda bi dvojica po dijagonali izvukli malo veće noževe iz futrola i počeli da seku šaku i stopalo do zgloba...
Sub-Z @acayo-valjda Final Destination 08.07.2009. 12:30 #126998

broj poruka: 1621
A za kradju...pa ovako, jedan ortak je bio u Nigeriji pre 10ak godina. Opusteno je setao Lagosom i primetio neko komesanje na pijaci...ispostavilo se da je lik ukrao bananu(ili dve)...kakva policija, kakvo sudstvo-uhvatila ga rulja, nabacala preko njega stare gume i zapalila-ex flagranti. U svakom slucaju bolesno, ali ne treba ici ni u drugu krajnost-kod nas se za protivpravno pribavljanje imovinske koristi(sitna kradja-do 15k) goni po privatnoj tuzbi...tako da ne znam koja budala bi trosila vreme i novac da juri nekoga ko mu je ukrao zvake iz apoteke...a i kazna je mala-novcana ilido 1 god zatvora uz neizbeznu(i precesto koriscenu) mogucnost izricanjas udske opomene...
Fiat iustitia, et pereat mundus

gile23 Re: @ gile23 : 08.07.2009. 12:56 #127001

broj poruka: 9121
Ne samo kazem primer, ovo je ekstremni slucaj, medjutim treba uvesti strozije kazne, znaci covek za ubistvo kod nas dobije 15 godina, toliko se u Americi dobije za kradju automobila. Znaci kod nas sve kazne x5. A taj automobil sam naveo kao primer, evo jos jedan primer, recimo ti izdajes stan i dodje ti neki lik plati kiriju unapred za godinu dana ostane godinu dana i kada ode sve ti razvali po tom stanu i ti sad njega ne smes ti njega da juris jer ce on tebi poceti da preti, i sad reci jel to pravedno, takve treba osuditri na veliku kaznu.

Pozdrav!

:: Nigdje se ne spominje automobil ili ja ne znam da citam..
:: I da, da je to toliko dobar nacin kaznjavanja svi bi ga primjenjivali..
:: Primjer (nista licno): Odes ti recimo u pravnicu, maznes zvake (inspiracija onaj video iz apoteke) i za tobom krene gazda sa satarom u ruci i odsjece ti ruku..
:: VEOMA ZANIMLJIVO i PRAVEDNO ! ! !
:: SONY VAIO VGN-FW285
:: :: radilo se i o tome da je nekoliko klinaca, koji nemaju ni 15 godina, ukralo neke otirače ili tako neke gluposti i da ih je policija posle par dana pronašla. ``Korektivna mera`` se primenjivala tako što bi 4 policajca uhvatila jednog klinca, svaki za po jedan ud i onda bi dvojica po dijagonali izvukli malo veće noževe iz futrola i počeli da seku šaku i stopalo do zgloba...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 08.07.2009. 16:27 #127049

broj poruka: 2236
Taj neki fazon, samo što je ono trajalo ~2 sata.

Srbologija, nauka belosvetska.
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vampirbg Re: ... 08.07.2009. 16:28 #127050

broj poruka: 711
:: @Nmy jel ti mislis da je pravedno da covek radi ceo zivot da zaradi auto i da mu neko ukrade za 3 minuta

Kako to mislis `ukrade` auto? To ne postoji u nasem zakonu... Jedino moze da ga neovlasceno pozajmi...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647695.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs