@TheGame&@gile23 nazalost obe mail adrese su vec koriscene...ako imate neku drugu saljem...
Pozdrav svima .)
:: :: Ajde posalji meni tu pozivnicu za yuwabits ako ti nije problem.. :: :: vladimir.thegame@hotmail.co :: :: Independence is a state of mind :: :: :: ako ti nesto znaci, imam zauzvrat jednu pozivnicu za yuwabits :: :: :: :: :: ::
:: @TheGame&@gile23 nazalost obe mail adrese su vec koriscene...ako imate neku drugu saljem.. :: :: Pozdrav svima . :: :: :: :: :: :: Ajde posalji meni tu pozivnicu za yuwabits ako ti nije problem.. :: :: :: :: vladimir.thegame@hotmail.co :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: :: :: ako ti nesto znaci, imam zauzvrat jednu pozivnicu za yuwabits :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa ja i nisam trazio pozivnicu za iptorrents nego za yuwabits od imarkovic...vec imam jedan nalog na iptorrents-u...Bolje daj nekome sto nema...
Independence is a state of mind
:: @TheGame&@gile23 nazalost obe mail adrese su vec koriscene...ako imate neku drugu saljem.. :: :: Pozdrav svima . :: :: :: :: :: :: Ajde posalji meni tu pozivnicu za yuwabits ako ti nije problem.. :: :: :: :: vladimir.thegame@hotmail.co :: :: :: :: Independence is a state of mind :: :: :: :: :: ako ti nesto znaci, imam zauzvrat jednu pozivnicu za yuwabits :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: :: Ajde posalji meni tu pozivnicu za yuwabits ako ti nije problem.. :: :: vladimir.thegame@hotmail.co :: :: Independence is a state of mind :: :: :: ako ti nesto znaci, imam zauzvrat jednu pozivnicu za yuwabits :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.