Bila nedavno tema na Berzi o cuvenom detektivu koji je gostovao u jednoj nasoj poznatoj emisiji...E sad,pricalo se o svemu i svacemu,postavljali su se linkovi za prvu sezonu serije,ali ostatak NIGDE nema,ubio sam se od trazenja!!! Ako je neko dosao do linkova za CELU seriju ili makar jos jednu sezonu neka postavi linkove,bio bih mu veoma zahvalan(a verujem i mnogi drugi),ili ako neko ima CELU seriju na diskovima rado bih pristao da platim za diskove i postarinu
Svojevremeno se pričalo o Tropskoj vrelini među mojim društvom kada se okupimo na basketu. Kao trebalo je jedan moj drug da nabavi seriju, ali koliko sam upoznat još ništa od toga, tako da bi i meni linkovi dobro došli.
Pa ovo je da se covek rokne... Nisam registrovan na demenoid-u,i nemam nalog na warez.bb pokusao sam jedno 3 ziliona puta da se registrujem i nisam uspeo...Jel moze linkovi direktno na mail
Nadam se da ce ti neko skinurti tor.fajlove sa demonoida i da ce ti poslati.Pokusavao sam,ali mi je UP load toliko opao da nemogu tih bednih 132 kb da posaljem vec pola sata.Prokleti wireless.
:: Pa ovo je da se covek rokne... Nisam registrovan na demenoid-u,i nemam nalog na warez.bb pokusao sam jedno 3 ziliona puta da se registrujem i nisam uspeo...Jel moze linkovi direktno na mai :: :: docanar@yahoo.co :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: ::
:: Hvala ali to su samo 4 epizode i jedan deo pete epizode...serija ima 75 epizoda evo spisak svih epizod :: :: http://www.imdb.com/title/tt0101226/episode :: :: od svih ovih ja imam prve 22 epizode na spisku,trazim ostale...ako neko ima... :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Proveri postu :: :: :: :: one way or another :: :: :: ::
E sad je bolje poslao si mi linkove za 32 epizode znaci 10 koje nemam... Hvala ti za to puno puno... a hvala i za torrent ali brzine skoro i da nema tako da bi mi trebalo pola godine da skinem ostatak epizoda sa torrenta...Jos jednom puno hvala za ovih 10 epizoda koje nemam...
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: proveri postu jos jednom :: :: :: one way or another :: ::
Hvala i tebi sto si se potrudio...Znam kakvu muku imas sa wireless-om
@dmasterno1-alo naletis na ostale epizode,nadam se da cu ja biti prvi koji ce dobiti mail
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Nadam se da ce ti neko skinurti tor.fajlove sa demonoida i da ce ti poslati.Pokusavao sam,ali mi je UP load toliko opao da nemogu tih bednih 132 kb da posaljem vec pola sata.Prokleti wireless :: :: :: :: Pa ovo je da se covek rokne... Nisam registrovan na demenoid-u,i nemam nalog na warez.bb pokusao sam jedno 3 ziliona puta da se registrujem i nisam uspeo...Jel moze linkovi direktno na mai :: :: :: :: docanar@yahoo.co :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647695. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.