Da li neko moze da mi predlozi koju seriju da pocnem da `kupujem`...Zanima me nesto poput serije PRIJATELJI,znaci nesto smesno,sa puno odvala i sl,definitivno neka serija koja je obelezila jedan period...Moze i iz osamdesetih moze i iz devedesetih godina,moze i novija,nebitno je,samo neka bude puna humora...Sto se vise trudim da se setim neke serije,sve manje imam ideja,pa mi treba vasa pomoc
Svi mrze krisa na foxu. jeste da je bas kratka, mozda 25 min. traje, al je barem meni smesna, pa sto ne skidas prijatelje, a samo komediju trazis jel, preporucio bih ti seriju Porodica Serano koja se emitovala na studiju b, stvarno je extra, fora ima koliko oces, ima je sa prevodima na rapidserbia, tako sam barem cuo, ja sam je triput gledao celu
:: UUUU.ova sa Charlie Sheen-om je pun pogodak,ekstra je.. :: :: @GILOPILE-POSALJI LINKOV :: a i ostale su ekstra.. :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: 2 and a half man ti je - VRH.
hocu,pogledacu seranove,a prijatelje sam skinuo sve sezone a sada ste mi dali puno ideja,vidim da se komp nece gasiti jedno 2 nedelje. Nego,jel znate neki sajt na kom se mogu GLEDATI neke od ovih serija,a da NIJE youtube?
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: Probaj seranove 2,3 epizode, veruj mi extra s :: :: :: :: UUUU.ova sa Charlie Sheen-om je pun pogodak,ekstra je.. :: :: :: :: @GILOPILE-POSALJI LINKOV :: :: a i ostale su ekstra.. :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: 2 and a half man ti je - VRH.
:: UUUU.ova sa Charlie Sheen-om je pun pogodak,ekstra je.. :: :: @GILOPILE-POSALJI LINKOV :: a i ostale su ekstra.. :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: 2 and a half man ti je - VRH.
:: Done! :: :: :: :: UUUU.ova sa Charlie Sheen-om je pun pogodak,ekstra je.. :: :: :: :: @GILOPILE-POSALJI LINKOV :: :: a i ostale su ekstra.. :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: 2 and a half man ti je - VRH.
:: mail stigao,hvala :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Done! :: :: :: :: :: :: :: UUUU.ova sa Charlie Sheen-om je pun pogodak,ekstra je.. :: :: :: :: :: :: @GILOPILE-POSALJI LINKOV :: :: :: a i ostale su ekstra.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: :: :: :: :: 2 and a half man ti je - VRH.
ne znam da li si gledao How i met her mother, mislim da ide na RTS-u, meni je serija (posle Prijatelja, naravno) zakon! Ako oces bacicu ti linkove na mail
Bacaj!!!!!!Prijatelji su mi ipak neprevazidjena serija,a sve sto je na tu foru,znaci opustajuce i duhovito,dolazi u obzir...
:: ne znam da li si gledao How i met her mother, mislim da ide na RTS-u, meni je serija (posle Prijatelja, naravno) zakon :: Ako oces bacicu ti linkove na mai :: :: ::
Ako ti je vrh two and a half men, kao sto jeste, onda pogledaj 30 rock, odlična je, i jedna relativno sveža The big bang theory. Ovu drugu pišu isti likovi koji pišu TAHM
Sve ovo sto sam pregledao deluje super. Hvala i tebi i svima koji su mi dali predloge i linkove,sad sam `miran` jedno vreme sa serijama...
:: Ako ti je vrh two and a half men, kao sto jeste, onda pogledaj 30 rock, odlična je, i jedna relativno sveža The big bang theory. Ovu drugu pišu isti likovi koji pišu TAH :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.