da li znae sa kojeg site mogu da skinem nase partizanske filmove koa to nekde ima??izvinjavam se ako sam promasio mesto gde treba ema da se stavi ali stvarno nisam znao...pozdrav
:: da li znae sa kojeg site mogu da skinem nase partizanske filmove koa to nekde ima??izvinjavam se ako sam promasio mesto gde treba ema da se stavi ali stvarno nisam znao...pozdra ::
:: :: Proveri mail :: :: :: da li znae sa kojeg site mogu da skinem nase partizanske filmove koa to nekde ima??izvinjavam se ako sam promasio mesto gde treba ema da se stavi ali stvarno nisam znao...pozdra :: ::
Ako si se umorio, zamoli `brata` da i meni posalje adresu! :) Hvala!
:: :: Proveri mail :: :: :: da li znae sa kojeg site mogu da skinem nase partizanske filmove koa to nekde ima??izvinjavam se ako sam promasio mesto gde treba ema da se stavi ali stvarno nisam znao...pozdra :: ::
Nasi filmovi... mozda je do devedeset i neke bilo dobrih, ali sad ih pisu dva pijana glumca u kafani - ubace 5-6 anegdota i kafanskih prica i eto ti ga scenario. Od kada sam pljunuo poslednje pare da bi u bioskopu odgledao Rat Uzivo, Nebeska Udica i Apsolutnih Sto, ne mili mi se da gledam domaca sra*a vise.
Ako mozes posalji i meni link na mail.Hvala unapred
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647695. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.