@H Nitro, ima boljih od tog Haniballa, tu su najbitniji trbusnjaci i biceps i triceps, i da odrzava covek ravnotezu, svakodnevno kada bi neko radio po 1000 zgibova i trbusnjaka mogao bi sve to da odradi (jedan covek u gradu je odradio 1000 trbusnjaka odjednom, ali je zato u to vreme bio u vojsci na obuci), ali naravno ni meni nije svejedno kada to gledam, to ce svaki bolji gimnasticar moci da uradi. Evo sta rade Zvezdasi u Ceskoj :):
I ovo sam isto gledao prije par dana...Prekinuo sam se...
Independence is a state of mind
:: @H Nitro, ima boljih od tog Haniballa, tu su najbitniji trbusnjaci i biceps i triceps, i da odrzava covek ravnotezu, svakodnevno kada bi neko radio po 1000 zgibova i trbusnjaka mogao bi sve to da odradi (jedan covek u gradu je odradio 1000 trbusnjaka odjednom, ali je zato u to vreme bio u vojsci na obuci), ali naravno ni meni nije svejedno kada to gledam, to ce svaki bolji gimnasticar moci da uradi. Evo sta rade Zvezdasi u Ceskoj :) :: :: http://www.youtube.com/watch?v=aTF6PGDEp3 :: :: Pozdrav :: :: ::
baxter nema hemije covece vidi da su suvi misici da je ima ne bi moga nista od onoga toliko da radi samo biu se naduvao, @gile jeste buraz ali ja radim 25-15-10-10-10 i tako dalje u serijama siroke zgibove posto njih naj volim, i one ruske sa izvlacenjem mogu 5 u seriji ali znas li ti covece sta je kad se drzi na trbusnjacima, to nema sanse da uradim, pusti ti 1000 sklekova to kad rade ceo dan to mozes i ti sa malo vezbe a probaj da uradis ruski zgib ja sam za njega vezbao 2 god
Gresis,ne koristi se hemija samo da bi se neko naduvao no pain no gain
:: baxter nema hemije covece vidi da su suvi misici da je ima ne bi moga nista od onoga toliko da radi samo biu se naduvao, @gile jeste buraz ali ja radim 25-15-10-10-10 i tako dalje u serijama siroke zgibove posto njih naj volim, i one ruske sa izvlacenjem mogu 5 u seriji ali znas li ti covece sta je kad se drzi na trbusnjacima, to nema sanse da uradim, pusti ti 1000 sklekova to kad rade ceo dan to mozes i ti sa malo vezbe a probaj da uradis ruski zgib ja sam za njega vezbao 2 go :: :: Dont drink and drive take joint and fl :: ::
Ok, jesam malo preterao :), ali ovaj lik po ceo dan radi (zgibove, trbusnjake,...)+ ako ide u teretanu i jede, nema druge obaveze, evo jedan moj drug odradio 44 skleka za 30 sekundi. Jel se taj ruski zgib zove terasa (terasa izdignes se gore sipka ti bude do pojasa) ?
jeste to je ruski zgib kad ti sipka dodje ispod pojasa, a rade znam da nije samo da te naduva ima 100% pure creatin koji ne vezuje vodu u misice nego mozes vise da radis i manje osecas umor, ali covece to nije normalno za srce ono ima granicu koju izdrzava i kad se umoris to ti je limit a ovakoo taj umor ne osecas i naprezes se, ma never samo i uvek sam radio bez icega, ko ne moze ne znam bolje ne uzimati nista nego se kljukati i raditi
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.