hehehe ivaj ima sad srcanu manu, a nekad e bila sillent hill najstrasnija igrica ikad napravljena a ovaj fear je vise na cimanje ako volite strasne igre igrajte obavezno call of cthullu dark corners of the earth
E da msm glupost je to što ja FEAR nisam nikada igrao..mada moraću da ga obrnem ali to će biti kada odem u Bosnu za zimu pa ono sam u na sred planine sa laptopom u rukama i FEAR-om al će biti lepo, kad smo već kod njega jel mi može ko mi reći koliko ima delova istoga da znam da počnem da ih skidam Pozdraw
Ja mislim 3 dela.prvi je iz 2005-e godine,ako se dobro secam,pa nastavak iste igre u vidu neke dopune prvog dela po imenu Perseus Mandate,pa sada zadnji FEAR 2 Project Origin...Igra je bolesno dobra,mene je odusevio svaki deo,al` budi pripremljen da je igra bolesna u svakom smislu... Ne igraj je sa slusalicama
KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!
:: E da msm glupost je to što ja FEAR nisam nikada igrao..mada moraću da ga obrnem ali to će biti kada odem u Bosnu za zimu pa ono sam u na sred planine sa laptopom u rukama i FEAR-om al će biti lepo, kad smo već kod njega jel mi može ko mi reći koliko ima delova istoga da znam da počnem da ih skida :: Pozdra :: ::
maa igrao sam sve delove FEARa, i apsolutno sam oduševljen.. a i igra nije napravljena na cimanje, nego te toliko sprca u mozak, ono, pasivno ali tako efektivno da sam pravio pauze dok je igram, i danju i noću, to nije problem ali sve u svemu, igra je VRH!!!
pun mi kufer i q..c ovih seka-persa...`grica jeste tiha jeza ali lik ochigledno vishe zabavlja nego shto se zabavlja...samo tiltuje view_counter na Youtube_u...
nisam ja operisan straha kod ove igre ALI nek shonja proba da stavi 5.1 slushke i vakumira lobanju, pa onda udri.
Moja re_akcija je uvek neshto poput salve smeha ili maskimalnog kochenja sa pratecim zzmarcima i hladnim znojem niz kichmu...Bitno je da odradish emerge i ne remetish atmosferu igre tako da sebe postavish kao da si tamo a ne da dizzesh ruke, trljash obraze, vrtish se ko na 3D eksperimentu...tako da igram iznervirao bih samog sebe i prekinuo igru, upalio svetlo i cepao Spore..pa zar nije tako? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ get on_log on / log off_get off
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647694. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.