ove boje mi nisu poznate mozda iz nekog sela pored kraljeva ili nesto blizu tipa vrnjacka banja i mataruska banja njihove registraciju su na kv valjda :P
Ovo je bilo pre nekoliko meseci u Beogradskoj hronici, u rubrici gledalac reporter slucajno sam video :), ali ovo je sranje fora za neku samo sam video nemam sliku, kao prednji kraj kamiona (soferka i sve redno), nacrtano na zadnjem kraju na ceradi :), a komentar, sta biste uradili kada biste vozili 120km/h i primetili ovo ispred sebe :).
verovatno ketering za filmske ekipe...radio sam na par filmova...imaju neke raspale autobuse koji veoma dobro posluze kada se rade scene napolju na temperaturi ispod nule... tako da nije nista neobicno.
i skorz su ql...imaju i tv,dvd,nekoliko klimi(kucnih) gomila kafe ,klope ,alkohola :)))
:: Ovo je bilo pre nekoliko meseci u Beogradskoj hronici, u rubrici gledalac reporter slucajno sam video :), ali ovo je sranje fora za neku samo sam video nemam sliku, kao prednji kraj kamiona (soferka i sve redno), nacrtano na zadnjem kraju na ceradi :), a komentar, sta biste uradili kada biste vozili 120km/h i primetili ovo ispred sebe :) :: :: Pozdrav :: :: ::
:: http://www.fotorola.com/uploads/7773574a25.jp :: ____________________________________________________________ :: Give us your brain for two hours and you will never be the same again..... :: :: :: Ovo je bilo pre nekoliko meseci u Beogradskoj hronici, u rubrici gledalac reporter slucajno sam video :), ali ovo je sranje fora za neku samo sam video nemam sliku, kao prednji kraj kamiona (soferka i sve redno), nacrtano na zadnjem kraju na ceradi :), a komentar, sta biste uradili kada biste vozili 120km/h i primetili ovo ispred sebe :) :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
Najjace je to sto ima znak L za auto skolu :) _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
:: Hvala, to je to :) :: :: Pozdrav :: :: :: :: http://www.fotorola.com/uploads/7773574a25.jp :: :: ____________________________________________________________ :: :: Give us your brain for two hours and you will never be the same again..... :: :: :: :: :: Ovo je bilo pre nekoliko meseci u Beogradskoj hronici, u rubrici gledalac reporter slucajno sam video :), ali ovo je sranje fora za neku samo sam video nemam sliku, kao prednji kraj kamiona (soferka i sve redno), nacrtano na zadnjem kraju na ceradi :), a komentar, sta biste uradili kada biste vozili 120km/h i primetili ovo ispred sebe :) :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Plus na to zena vozi kamion-sleper... :: :: :: :: SONY VAIO VGN-FW285 :: :: :: Najjace je to sto ima znak L za auto skolu : :: :: ______________________________________
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647694. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.