Mislim da nam kao narodu kreativnost ni malo ne nedostaje tako da kontam do iduce godine ce mo imati i letece zirafe sa xyz ociju i vratova kako kradu deci uzinu,naravno dok iz bosanske piramide ne izadju vanzemaljci jelte?
Nisi rekla ni poslednje zbogom, udarih te u dupe sa nogom, padaju mi gorde suze s` lica bog te jebo tvrda ti guzica!
Jao, jao, izašao iz groba, skače na krov a ne može da otvori posranu kapiju. Zanima ga da razbija tegle u podrumu. Što je najgore, ljudi stvarno ne spavaju noćima. Ima li kraja gluposti...
baba uzela letvu da tuce vampira,ili vampir dodje da lupa zimnicu mozda je to vampir 80-godisnjeg dede pa je iznemogao kad se boji letve i gadja babu kamenjem...hahahha jos su poceli da se kite raznoraznim travama pa sigurno izgledaju kao marinci iz vijetnama, a to sto vampiri lelujaju po ulicama to su sigurno neke lokalne pijandure @Valheru ovo za zirafe je originalno..suze su mi krenule
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647767. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.