Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
www.mnpctech.com
STRANA 1 OD 1
FENRIR www.mnpctech.com 18.09.2009. 19:48 T20213

status: user
broj poruka: 257
http://www.youtube.com/watch?v=7wGlWZ24QsE

Uzivajte!!.)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milanml Vala i jesam uzivao! 18.09.2009. 21:16 #140944

broj poruka: 158
A da si video kako sam ja sekao rupu na stranici za kuler, plakao bi od tuge kako sam je sirotu unistio. I jos sam nakacio neku Gigatech 12-icu, za 250 dindzi, a dere se ko vršača, HE`HE! Najviše mi se svidja kakav kulturiška alat ima ovaj američanin.

Jebivetar Hvala 18.09.2009. 21:21 #140946

broj poruka: 2386
gledao sam nekoliko tutorijala sa njihovog sajta i poskidao sam par dobrih ideja. Pochinjem sledece nedelje da radim stranicu.
Nabavio sam pleksiglas, majstore imam u firmi samo su mi problem gumice za rupe vijaka protiv vibracija i keder koji ide na ivicu lima kod rupa. Gde to da nadjem, kao i grilove za fanove da ne izmishljam?
Prozor cu napraviti na stranici, sad gledam da li da pleksiglas bude` mlechni` ili providan, da li da na pleksiju bushim rupu za vent., da stavim jedan vent na vrh kucishta, da li da farbam unutrashnjost kucishta... Ima mnogo ideja koje mi se svidjaju, samo pokushavam da ih skladno objedinim ako moze sve, da ne ispadne neko grdno chudovishte.
Ovaj tip iz klipova ima alat i materijal a to je najvaznije.

cash rules everything around me

arsaD Re: Hvala 18.09.2009. 21:31 #140949

broj poruka: 412
A zasto ne probas da upotrebis gumice za slavinu za vodu? Ima ih razlicitih dimenzija, mozda i posluzi? A za keder gumu upotrebis onu samolepljivu diht-gumu za prozore? Probaj, mozda nesto iskombinujes.
Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.

:: gledao sam nekoliko tutorijala sa njihovog sajta i poskidao sam par dobrih ideja. Pochinjem sledece nedelje da radim stranicu.
:: Nabavio sam pleksiglas, majstore imam u firmi samo su mi problem gumice za rupe vijaka protiv vibracija i keder koji ide na ivicu lima kod rupa. Gde to da nadjem, kao i grilove za fanove da ne izmishljam
:: Prozor cu napraviti na stranici, sad gledam da li da pleksiglas bude` mlechni` ili providan, da li da na pleksiju bushim rupu za vent., da stavim jedan vent na vrh kucishta, da li da farbam unutrashnjost kucishta... Ima mnogo ideja koje mi se svidjaju, samo pokushavam da ih skladno objedinim ako moze sve, da ne ispadne neko grdno chudovishte.
:: Ovaj tip iz klipova ima alat i materijal a to je najvaznije
::
:: cash rules everything around me
petar6 ... 18.09.2009. 21:34 #140950

broj poruka: 129

A da li ste zapazili u pozadini belog orla na zidu ??? Ovo je neki nas covek :)

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Jebivetar Re: Re: Hvala 18.09.2009. 21:45 #140954

To za gumice od slavine je i meni palo na pamet, a diht gume za prozere sam gledao ali nema neke sa U profilom. Snaci cu se vec nekako.

:: A zasto ne probas da upotrebis gumice za slavinu za vodu? Ima ih razlicitih dimenzija, mozda i posluzi? A za keder gumu upotrebis onu samolepljivu diht-gumu za prozore? Probaj, mozda nesto iskombinujes.
:: Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.

:: :: cash rules everything around me
FENRIR ... 18.09.2009. 22:10 #140962

broj poruka: 257
http://www.kelco.rs/ ili ti radio klub!!

Video sam u katalogu da imaju grilove za fan-ove 80mm,90mm i 120mm!!
Imaju dosta toga probajte da nadjete i te gumice anti-vibracione..

Pozdrav,
Fenrir

Jebivetar Re: ... 18.09.2009. 22:41 #140973

Pozdrav Fenrir, hvala za ovu informaciju.

:: http://www.kelco.rs/ ili ti radio klub!
:: Video sam u katalogu da imaju grilove za fan-ove 80mm,90mm i 120mm!
:: Imaju dosta toga probajte da nadjete i te gumice anti-vibracione.
:: Pozdrav
:: Fenri
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs