Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Zvezdini navijachi
STRANA 1 OD 2  
matz Zvezdini navijachi 28.09.2009. 16:17 T20494

status: user
broj poruka: 801

http://www.youtube.com/watch?v=aTF6PGDEp34

koji likovi xaxaxa
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Frantic84 ... 28.09.2009. 16:24 #143673

broj poruka: 587
Eto,taman da svet vidi kakvi smo primitivci:D

Open source software rules!!!

LonleyMax Re: ... 28.09.2009. 16:36 #143675

broj poruka: 1475
Bas upravo... jos stavio smajli!!!
Pa treba da nas bude sramota takvih pacijenata a ne da se hvalimo... ok to kod nas kuci mi smo takav narod (delimicno primitivan) pa shvatamo te primitivne sprdnje i slicno, ali tamo preko kod ulickanih pedera to ne prolazi normalno!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722

:: Eto,taman da svet vidi kakvi smo primitivci:
::
:: Open source software rules!!!
Frantic84 ... 28.09.2009. 17:11 #143678

broj poruka: 587
Stavio sam smajlija,jer ne mogu da verujem koliko smo primitivan narod...
Open source software rules!!!

LonleyMax Re: ... 28.09.2009. 18:08 #143696

Ma ne ti! .) Tvoj komentar je na mestu po mom misljenju!

:: Stavio sam smajlija,jer ne mogu da verujem koliko smo primitivan narod..
:: Open source software rules!!!
matz ree 28.09.2009. 20:06 #143753

Ti znas da sam se hvalio
SkyFire E moji srbi.. 28.09.2009. 20:09 #143754

broj poruka: 18472
Strasno koji primitivizam i idiotizam!

Da vas podsetim kako su skoro istukli one francuze na Obilicevom Vencu!

Vandali!

Green Green Grass Of Home

gile23 ... 28.09.2009. 20:10 #143755

broj poruka: 9121
Ovaj klip je meni drugar (djokosrb sa ovog foruma) pokazao pre oko mesec dana :). Jesu primitivci ali sta da se radi :). @Sky nemoj da mesas, ovo su Zvezdini navijaci, a oni koji su prebili Francuza su Partizanovci. Kod nas samo da se lepo uvedu jake kazne bice red odlican u drzavi :).

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: ... 28.09.2009. 20:12 #143757

Partizanovci ili Zvezdasi sasvim sve jedno.Srbi su u pitanju,nacija.Znaci takvi cemo biti predstavljeni u celom svetu.Nije ni cudo sto nas svi pljuju i mrze kad smo stoka!

:: Ovaj klip je meni drugar (djokosrb sa ovog foruma) pokazao pre oko mesec dana :). Jesu primitivci ali sta da se radi :). @Sky nemoj da mesas, ovo su Zvezdini navijaci, a oni koji su prebili Francuza su Partizanovci. Kod nas samo da se lepo uvedu jake kazne bice red odlican u drzavi :)
:: Pozdrav
Equinoxe Re: 28.09.2009. 20:25 #143762

broj poruka: 12057

Ne misle oni kakvu sliku šalju, bitno ima je da se neko ispali, za*ebe, isprebija.

Tipični dilvjaci, čekaju utakmicu radi peglanja, a ne fudbala.

gile23 Re: Re: ... 28.09.2009. 20:28 #143764

Sve je to isto slazem se :). Imas ti civilizovanih Srba, dok imas i tih tako sto nam kvare ugled, nasa nacija mozda nije po kulturi toliko dobra, ali zato ima pojedinaca koji se po svojim polozajima u inostranstvu otisli do neverovatnih visina i koje veoma mnogo cene svi, a to se pogotovo kod njih ne moze tako lako postici. Evo ovu pricu nam pricao nastavnik istorije jos u osnovnoj. Covek inzenjer i ima 3 ponude da ode u svet da radi, Kanada, Nemacka i jos neka drzava ne znam koja. I u Nemackoj mu je bila malo veca plata, i odluci se on za Nemacku i dolazi covek iz Kanade kod njega u kucu u Srbiji, i povecava mu platu da bi ovaj presao u Kanadu i covek prelazi u Kanadu, cena plate u Nemackoj je tada bila 22000 evra (to pre skoro 5 godina), dok je u Kanadi u pocetku bilo 20000 evra i ovaj mu povecava na neku vecu cifru (mislim da je bilo oko 25000 evra), takodje jedan covek ovde u mojoj blizini radi u Nemackoj programiranje vec duzi niz godina, postao je jedan od direktora u svojoj firmi, takodje da ne pominjem brojne slucaje Gastrabajtera koji su svojim znanjem u stranim zemljama zardili ogroman novac.

Pozdrav!

:: Partizanovci ili Zvezdasi sasvim sve jedno.Srbi su u pitanju,nacija.Znaci takvi cemo biti predstavljeni u celom svetu.Nije ni cudo sto nas svi pljuju i mrze kad smo stoka
:: Green Green Grass Of Home
:: :: Ovaj klip je meni drugar (djokosrb sa ovog foruma) pokazao pre oko mesec dana :). Jesu primitivci ali sta da se radi :). @Sky nemoj da mesas, ovo su Zvezdini navijaci, a oni koji su prebili Francuza su Partizanovci. Kod nas samo da se lepo uvedu jake kazne bice red odlican u drzavi :)
:: ::
:: :: Pozdrav
NMY Re: Re: 28.09.2009. 20:30 #143767

broj poruka: 1509
Nazalost...

A da neko hoce lijepo da uvede zakon kao sto su uveli u Engleskoj, da li bi i dalje tako radili ? Kada jednom udari po dzepu drugi put ces se zapitati da li ces to ponoviti...

Sta su sve Englezi radili a eno ih sada sjede 3m od aut linije kao bubice mirni...

Zakon je cudo, samo jos da se primjenjuje...

SONY VAIO VGN-FW285J

:: Ne misle oni kakvu sliku šalju, bitno ima je da se neko ispali, za*ebe, isprebija
:: Tipični dilvjaci, čekaju utakmicu radi peglanja, a ne fudbala
gile23 Re: Re: Re: 28.09.2009. 20:34 #143772

Da si ti gledao dokumentarac o Svetskom prvenstvu u Nemackoj i navijacima. Englezi stoje u sred Berlina i ne sme im niko nista, policije oko njih koliko hoces, ovi navijaci ostalih drzava im nista ne smeju, mada da su bili nasi bilo bi frke :) , uzeli nekom navijacu Turske naocare, niko nista se ne pomera, posle uskoci policija ovaj uze naocare i pohapsise vodje navijaca Engleske,.

Pozdrav!

:: Nazalost..
:: A da neko hoce lijepo da uvede zakon kao sto su uveli u Engleskoj, da li bi i dalje tako radili ? Kada jednom udari po dzepu drugi put ces se zapitati da li ces to ponoviti..
:: Sta su sve Englezi radili a eno ih sada sjede 3m od aut linije kao bubice mirni..
:: Zakon je cudo, samo jos da se primjenjuje..
:: SONY VAIO VGN-FW285
:: :: Ne misle oni kakvu sliku šalju, bitno ima je da se neko ispali, za*ebe, isprebija
:: :: Tipični dilvjaci, čekaju utakmicu radi peglanja, a ne fudbala
SkyFire Englezi.. 28.09.2009. 21:03 #143784

Najgori navijaci na celom svetu,huligani pravi.Ali eto i njima je zakon stao na rep.Kod nas je bezakonje tako da ce se tesko sta izregulisati na neki nacin..Mada..

Imao sam primer skoro..Jedan covek me je napao verbalno pod pretnjom kako ce da me `ubije` u tom kontekstu,delio razne uvrede ko zna iz kog razloga ali nebitno,inace smo nekom `srodstvu`- budala,nije normalan..Ja umesto da ga lepo ispeglam nazovem policiju i podnesem prijavu..
Za par dana je dobio kaznu od 23000 din cini mi se..
Znaci postoji nacin da se rese problemi,malo je poostren zakon ali jos uvek nedovoljno.

Po meni ti koji su istukli one francuze pravac u zatvor na 5 godina izdrzavanja kazne.E pa da vidis dal ce sledeci put da naprave takvo sr@nje.

LonleyMax Re: Englezi.. 28.09.2009. 21:09 #143787

Oce Sky, oce... nazalost to je stoka nedokazna i okorela... glavni problem je sto su pandurima male plate pa misle u fazonu ko jebe to da ja za 25K drzim glavu u torbi neka uhvatice njega kolega... a sto se tice mita u policiji pa sta mislis da ima platu bar 35-40K da li bi rizikovao posao za jebenih 10 evra???

:: Najgori navijaci na celom svetu,huligani pravi.Ali eto i njima je zakon stao na rep.Kod nas je bezakonje tako da ce se tesko sta izregulisati na neki nacin..Mada.
:: Imao sam primer skoro..Jedan covek me je napao verbalno pod pretnjom kako ce da me `ubije` u tom kontekstu,delio razne uvrede ko zna iz kog razloga ali nebitno,inace smo nekom `srodstvu`- budala,nije normalan..Ja umesto da ga lepo ispeglam nazovem policiju i podnesem prijavu.
:: Za par dana je dobio kaznu od 23000 din cini mi se.
:: Znaci postoji nacin da se rese problemi,malo je poostren zakon ali jos uvek nedovoljno
:: Po meni ti koji su istukli one francuze pravac u zatvor na 5 godina izdrzavanja kazne.E pa da vidis dal ce sledeci put da naprave takvo sr@nje
:: Green Green Grass Of Home
obradmi Nije tema za IT forum 28.09.2009. 21:16 #143793

broj poruka: 7732
Inace i sam sam bio posetilac Zvezdinog severa svojevremeno.Sad bas da su Zvedini navijaci najgori ,ne verujem ,ima i gorih.

TheBear Za tog Francuza 28.09.2009. 21:23 #143795

broj poruka: 6502
taj je jedva ostao ziv a i ne zna se dal ce preziveti, to je bruka za celu zemlju...

Lonley Max daj bre, policija ima mnogo vece plate od 25k... Oni uopste nisu malo placeni...

gile23 ... 28.09.2009. 21:24 #143796

Pazi sledecu pricu, covek policajac (ne obican znaci obezbedjenje ministara...) zatvaraju mu kafic zbog fiskalnog racuna, iako je mogao da sredi da nema kaznu, on je da bi svojim primerom pokazao da se mora postovati zakon nije radio 3 meseca, a kafic mu je jedan od glavnih u gradu, nije grad u kome ja zivim. A to sto se cimate za Francuza isto ce i vas da doceka ako odete u crnacku cetvrt u Americi ili u Francuskoj medju one Afrikance.

Pozdrav!

TheBear Gile 28.09.2009. 21:28 #143801

problem je u tome sto nije isto Crnacka cetvrt i centar Beograda ! Bre, njih su usred beograda poceli divljaci da biju i tog jednog malte ne ubili...

gile23 ... 28.09.2009. 21:39 #143810

Znam, to sam zaboravio da naglasim :), samo ozbiljniji zakoni koji ce da se izvrsavaju, evo recimo za ove automobile iznad 2000 kubika, problem je bio u tome, uvezu iz inostranstva auto od 2000+ kubika za male pare, auto ide laganica preko 200 i bio je ogroman broj nesreca, medjutim kada dodje zakon auto od 2000+ kubika 1000 evra registracija, evo recimo jedan od primera koliko je pala cena automobila Audi A8 za 8000 evra polovan, mozda oko 100 000 kilometara presao, 4.2 motor. I ono kad su uveli kazne za pojas, sad se svi vezu pojas cim udju u automobil.

Pozdrav!

matz ree 28.09.2009. 21:40 #143811

Poenta klipa je srbi u Evropi ,jel ? Gledajuci zakljuchak je jasan ,a to je da cemo izgleda jos

godinama placati 150% cene nvidia,ati. itd jbg al ne samo zbog toga ,nego ajd nek ima veze

sa IT shto napisa obradmi

LonleyMax Re: Re: Gile 28.09.2009. 21:40 #143812

@ TheBear: imam dva pandura u kuci, znam kakve su im plate! Nazalost ili na srecu oba postena... sestra me pre neki dan sretne u centru grada i trazi mi licnu kartu (mislim uvek je nosim) i ona to zna ali jbg, njena duznost!

@ Gile: sto se tice automobila mislim da to nije ok... npr ne mozes porediti Benz SL AMG63 sa 6.3K ccm i 760i sa 5.9K ccm a SL iz 2007 dok je bembara iz 80-ih... po meni trebala su da se oporezuju vozlia mladja od 10 godina sa kubikazom preo 2000 i oni koji imaju dva ili vise vozila bilo koje kubikaze!
E to je Luxuz a ne BMW star 30 godina (mislim udoban je on i sve, samo nije luxuz)!

:: Znam, to sam zaboravio da naglasim :), samo ozbiljniji zakoni koji ce da se izvrsavaju, evo recimo za ove automobile iznad 2000 kubika, problem je bio u tome, uvezu iz inostranstva auto od 2000+ kubika za male pare, auto ide laganica preko 200 i bio je ogroman broj nesreca, medjutim kada dodje zakon auto od 2000+ kubika 1000 evra registracija, evo recimo jedan od primera koliko je pala cena automobila Audi A8 za 8000 evra polovan, mozda oko 100 000 kilometara presao, 4.2 motor. I ono kad su uveli kazne za pojas, sad se svi vezu pojas cim udju u automobil
:: Pozdrav
:: :: problem je u tome sto nije isto Crnacka cetvrt i centar Beograda ! Bre, njih su usred beograda poceli divljaci da biju i tog jednog malte ne ubili..
TheBear U bre 28.09.2009. 21:43 #143813

pa policija je imala uvek ok plate, to su nesto oborili onda...

GAMER4LIFE Strasno.. 28.09.2009. 21:45 #143814

broj poruka: 839

To su besni psi koji lutaju ulicama i prave sranje nemaju ni kucu ni porodicu nikakvu buducnost sljam jad i beda olos to sve treba obesiti da vise dok ne istrunu!!!

Sto se tice registracija vozila no comment, sad ja treba da platim preko 600eura registraciju u oktobru a neki govnarcic sto vozi yuga plati 150eura, moj auto manje zagadjuje atmosferu i ostecuje put `sire gume` od tih pikinezera .. sve naopako
LonleyMax Re: U bre 28.09.2009. 21:50 #143816

Cale sa faxom u skoli policije ima 40 hiljada pa ti vidi...

Malo malo... jbg taka tura! To ti pricam zbog tog sranja se ne radi sto bi trebalo da se radi, ali nemoj pogresno da me razumes nije to opravdanje... kad ides u tu sluzbu znas sta te ceka!
Nego mamin i tatin sin postane policajac pa kad nije na duznosti pravi sranja, a kad obuce uniformu kaznjava svoje kopije... e to treba istrebiti pa ceostalo ici mnogo lakse!

:: pa policija je imala uvek ok plate, to su nesto oborili onda...
obradmi Najgore je pricati generalno 28.09.2009. 21:56 #143818

broj poruka: 7732
Kao i u svakoj socijalnoj grupi imas odredjen procenat kriminalaca narko dilera ,dzeparosa.Tako je i sa Zvezdinim navijacima i svim drugim. Slicno kao kada se napravi neki veliki politicki miting ,guzva ,to je raj za dzeparose i lopove.90 % Zvezdinih navijaca su ok ljudi ,a 10 % otpada na krimose,iskompleksirane ,zeljnih dokazivanja,nafiksane itd...

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs