Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Preminuo francuz pretucen u Beogradu
STRANA 1 OD 3  
Daum Preminuo francuz pretucen u Beogradu 29.09.2009. 12:23 T20520

status: user
broj poruka: 12805
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4740820,00.html

Ne znam sta da kazem na ovo, samo potvrdjuje moje misljenje o navijacima kao jadnicima koji su hrabri samo kad su u grupi...

Iskreno se nadam da ce ko onog Urosa koji je palio bakljom pandura, da dobiju svi po 20-30 godina...

Valheru 29.09.2009. 12:30 #143947

broj poruka: 750
Vatreni sam navijac Zvezde i sve je to u fullu po meni,ali ovakve gluposti,JEBENA LOMACA ZA SVE!

...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus re 29.09.2009. 12:35 #143949

broj poruka: 4054

tuzna vest .. mogla se i ocekivati posle gubitka mozdanih f-ja .. zao mi decka mada ga nisam poznavao .. tuzno je da neko tako okonca zivot .. a kreteni u sekundi su unistili i tudju i svoju porodicu .. verujem da klinac nema ni 20 godina a vec je sebi unistio zivot .. ja licno bi njemu/njima .ebao mater mesec dana.. isto bih ga tom metalnom shipkom tukao po glavi .. na isto mesto..
Daum Re: re 29.09.2009. 12:36 #143950

Pa procitaj text. Svi su u rasponu od 1989 do 1991...

::
:: tuzna vest .. mogla se i ocekivati posle gubitka mozdanih f-ja .. zao mi decka mada ga nisam poznavao .. tuzno je da neko tako okonca zivot .. a kreteni u sekundi su unistili i tudju i svoju porodicu .. verujem da klinac nema ni 20 godina a vec je sebi unistio zivot .. ja licno bi njemu/njima .ebao mater mesec dana.. isto bih ga tom metalnom shipkom tukao po glavi .. na isto mesto.
JOSILENKO ... 29.09.2009. 12:42 #143954

broj poruka: 1013
I sad ce grobari da nose majce `pravda za milosa (ili kako god se zove taj sto ga je ubio)`.
Koja bre pravda, taj ne zasluzuje pravdu. Taj zasluzuje odmazdu.

JOLE

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 29.09.2009. 12:44 #143955

Ta cela prica `pravda za urosa` je tako smesna. Koja bre pravda. Za pokusaj ubistva, pravda?

Ti navijaci samo pokazuju koliko su suplji, ali u sustini, vecina njih su ljudi bez ikakvih zivotnih perspektiva pa pokusavaju da nadju utehu u fudbalu...

Neki ljudi piju, neki navijaju...

vuk125 .... 29.09.2009. 12:48 #143957

broj poruka: 2929
Mozda ce ovo da zvuci previse grubo.
Kazna na smrt streljanjem. Mozda zvuci nehumano, ali ja tako mislim.

pesicnik grrr 29.09.2009. 12:50 #143958

broj poruka: 209

Trebaju da nam zabrane beli šengen, ne treba to ovoj seljačkoj zemlji!

Jebem ti Srbiju i serem se na sve srpsko

markopvict Obratiti paznju na mesto prebivalista. 29.09.2009. 12:51 #143959

broj poruka: 4515
Batajnica, Sremcica.... Dakle, sam talog, sljam neobrazovani... Mozda imam predrasude... ali strasno... Sta moze naterati normalnog coveka da na smrt prebije nekoga ko mu nije nista uradio?!

- -
- - Socijalna Mreza!!!

Kovle .... 29.09.2009. 12:55 #143961

broj poruka: 976
Pogledajte odakle su, okolina beograda i zbog tih seljaka sada trebamo svi da ispastamo, zato smo stoka i sve ostalo, sto su morali ih tuku, sta face su, nek idu kod njih tako pa nek ih tuku, ili jos bolje nek idu na kosovo pa tamo nek tuku siptare do mile volje, ali ne smeju

Slobode su lišeni Stefan Veličković (1988) iz Beograda, Milan Tarlać zvani `Taki` (1991) iz Beograda, Dragan Tomasović (1989) iz Beograda, Bojan Matijević (1990) iz Batajnice, Jovan Karbić (1991) iz Beograda, Branimir Četnik (1987) iz Nove Pazove, Vladan Suvajac (1988) iz Nove Pazove,Milan Vujović (1990) iz Pančeva, Vladimir Bošković (1991) iz Sremčice i Ivan Grković (1982) iz Sremčice.

skar stvarno zalosno 29.09.2009. 13:22 #143966

broj poruka: 3992
ionako nas mrzi ceo svet,a mi,mislim na tu stoku sto ubi jadnog mladica,samo im dajemo povoda da nas jos vise mrze...
nemam daljnih komentara
i onda kukamo kako nas mrzi ceo svet....ZASTO???????????

`rad je od coveka napravio majmuna`

GAMER4LIFE ........ 29.09.2009. 13:29 #143968

broj poruka: 839

Metak u celo svim huliganima-seljacima iz pm.
TheBear Te sve treba pobiti 29.09.2009. 13:29 #143969

broj poruka: 6502
al posto nema smrtne kazne, onda po 20-30 godina svakome bi bilo super...

Daum Re: ........ 29.09.2009. 13:30 #143970

Slazem se...

:: Metak u celo svim huliganima-seljacima iz pm.
GAMER4LIFE .... 29.09.2009. 13:30 #143971

Normalan kulturan covek sa zapada dodje u ovu bedu i presude mu mala govanca! za to nema kazne!
Scyter Re: 29.09.2009. 13:36 #143973

broj poruka: 8138
Steta sto nema smrte kazne kao i ranije.Tad bi se pitali da li ce da tuku nekog.
Najzalosnije je sto je nevin covek otisao bez veze.

The Way It`s Meant To Be Played

io62s ... 29.09.2009. 13:37 #143974

broj poruka: 371

Pravda za Tatona!

gogi1 balavci 29.09.2009. 14:20 #143983

broj poruka: 2076

stoke bre, treba na vesala bre da idu, odma smrtna kazna i to ne inekcija, nego brate przenje strujom. stoke
Ognjeni ... 29.09.2009. 14:38 #143985

broj poruka: 4527

Davno su ovdasnji navijaci, navijacke grupe prevazisle naziv `huligani`. huligani su oni koji prave nereda, tuku se sa protivnickim grupama...ovo su ubice, teroristi.
Najveci problem je taj sto su ovo sve deca, klinci 90-to god i mladje, covek se zapita kakvo to oni vaspitavanje imaju, ko njih i cemu uci kuci ?
Mogu oni da dobiju i elektricnu stolicu i dozivotnu robiju da li ce to promeniti nesto ? Da li ce to promeniti poredak stvari , da se vise ne desavaju i ponavaljaju ? Da li ce njihova dozivotna robija spreciti da se ikada vise ponovi nesto slicno ? NE

Problem je u drustvu i dokle smo dosli, nema vise kucnog vaspitanja i kulture kao nekada kada se znalo kako stari stoje. Licno da se ja pitam, dozivotnu robiju bih odmah dao roditeljima svih tih ubica , svih kojih su se nasli i ucestvovali a ne samo tog jednog Milosa.

Ovakve stvari ce se desavati jos dugo dugo, dzaba tu kazne, policija, kontrole i sve ostalo dok se ne srede stvari na izvoru i pocetku .

Ajd uzdravlje

GAMER4LIFE ..... 29.09.2009. 14:51 #143988

Problem je u tome sto su danas svi mangupi namrsteni hoce da se biju i na ulici u saobracaju svuda svu su neke mudonje! 90% danasnjih klinaca je tako a o ribama da i ne pricam one su 10x gore samo u drugim stvarima!
Nemogu da shvatim kako mogu njih 20 da biju jednog i to tako da ga na smrt prebiju a nista im nije uradio niti ga znaju..sta je njima u glavi, to ni psihopata nebi uradio.

Crnobradi Re: Obratiti paznju na mesto prebivalista. 29.09.2009. 15:10 #143996

broj poruka: 18
Tužna vest. Život mladog čoveka se okončao zbog nečije obesti, gluposti i nedostatka grama pameti.

Počinioce na robiju za ubistvo sa predumišljajem. Koliko mi je poznato, maksimalna zatvorska kazna u Srbiji je 40 godina.

A moram da skrenem pažnju i na sledeće:

markopvict
Batajnica, Sremcica.... Dakle, sam talog, sljam neobrazovani... Mozda imam predrasude... ali strasno...

Da, imaš predrasude i to strašne. Mesto stanovanja ne mora da ima ikakve veze sa načinom ponašanja i nivoom obrazovanja individue.

Kovle
Pogledajte odakle su, okolina beograda i zbog tih seljaka sada trebamo svi da ispastamo...

Seljak je zanimanje, malograđanština je stanje uma...
aco re 29.09.2009. 15:14 #143999

broj poruka: 2788
od rodjenja sam grobar i sad zbog ovih budala sto su ubili coveka meni cale ne daje da idem na utakmice partizana....SMRT HULIGANIMA SlOBODA NAVIACIMA :P

GAMER4LIFE Seljani! 29.09.2009. 15:15 #144000

Svu tu bagru bi ja protero iz beograda i musko i zensko dodju tu da studiraju i posle ostaju u centru grada glavate majmuncine, a mrze beograd i beogradjane vise nego ista! samo dolaze ovde da prave nered cim cuju da ima neki protest svi dolaze ne zbog protesta bas njih briga nego da razbijaju izloge automobile na ulicama da kradu itd..

skycould aha 29.09.2009. 15:17 #144001

broj poruka: 248
sad posto ja nisam iz centra BG-a, tacnije ni blizu centra ja sam `seljak, zivotinja i slicno`. `Super` sto nam omladina i ostali iz centra `drage` nam prestonice su za primer i na nasilje gledaju sa gadjenjem. I treba da `crkne` provincija (misli se na sve sto je na 20km dalje od centra GRADA) kad su takvi prema strancima.
GAMER4LIFE ..... 29.09.2009. 15:22 #144003

Nemora da znachi da si ti los kao covek, znam da mrze Beograd i Beogradjane svi koji nisu odatle...a sto je najgore svi dolaze ovde!
markopvict @ Crnobradi i ostali 29.09.2009. 15:25 #144004

broj poruka: 4515
Ne znam da li ste imali kontakta sa bagrom iz tih `prigradskih naselja` tj sela...
Obisao sam coveka kolima i hteo je da se pegla zbog toga, pa cak i da iscenira da sam udario njegov audi a6 mojim yugom (odjednom je naglo skrenuo u mene?!?!) i onda bi mi verovatno trazio 5000 evra. Ne mozete da zamislite kakvu je psovku izustio kroz svoje trule zube?!?!! Imam predrasude, ali mogu i da ih potkrepim.

-Danju fizikalci, nocu kriminalci... rasturaju drogu... SLJAM.

- -
- - Socijalna Mreza!!!

STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647695.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs