Prvo, kupio sam i ovaj broj kao i sve prethodnih, valjda, 10 godina. Kilogrami i kilogrami papira. Pri kupovini, rešio sam (ne čvrsto) da to bude zadnji broj koji kupujem reda radi. Možda izuzetno, kad sam negde odvojen od elektrike, u divljini, da ostanem `in touch` sa IT-om.... Da ne bude zabune, oni su prvi koje sam redovno počeo da kupujem i zadnji koje ću prestati. Pre njih, otpali su Mikro, Digital!, VIDI, PC Press (njega povremeno ipak kupim, pošto ima ponešto u savetima što još uvek ima `duha`), i, zadnji BUG - njega iskreno, piratski `kupujem` svaki broj i dalje, preko torrenta ili rshare-a... ali, šta se dešava: čak i tako, besplatno pokupljen broj, postao je nezanimljiv, bajat ili već prežvakan da ga ne pročitam celog ni u PDF obliku.... Dva su razloga: 1. nemaju više šta novog da mi kažu, to je jasno, zasićenje... i 2. syeba ih bre internet. Definitivno, IT novine nemaju budućnost osim u elektronskom obliku koji prati sve manji i manji obim štampanog dela. Slično je i sa ostalim novinarstvom, ali, u IT je baš izražen je narod koji to čita, ima i PC i internet.... a štampa neminovno kasni sa informacijama - osim kad je on-line kakvi su već odavno inostrani časopisi. P.S. Ima li negde naših časopisa na torrentima, rapidshare-u? Vidim samo hrvatske VIDI, PC Chip i BUG, pa nisu naši valjda toliko nekvalitetniji? Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
Jedino sto bih dodado da je SK namenjen (i kako sam od njih cuo tako ce i ostati)populaciji koja bi po znanju bila svrstana u help populaciju na ovom i svim drugim forumima.Plus im je i profesionalizam opao za nekih 80%,samo procitajte pitanja i odgovore i sve ce vam biti jasnije.Ja licno verujem da jedva skupe pitanja da ispune rubriku,licno nemogu da shvatim da neko ko ima net i iole znanje o hw-u moze sebe da smesti u poziciju da za hitan problem salje mail SK-a i onda ceka mesec dana da bi mu svevisnji Kuzma dao parce njegovog mozga evidentno vec duboko ogrezlog u neki vid psiho aktivnih supstanci.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Prvo, kupio sam i ovaj broj kao i sve prethodnih, valjda, 10 godina. Kilogrami i kilogrami papira. Pri kupovini, rešio sam (ne čvrsto) da to bude zadnji broj koji kupujem reda radi. Možda izuzetno, kad sam negde odvojen od elektrike, u divljini, da ostanem `in touch` sa IT-om.... Da ne bude zabune, oni su prvi koje sam redovno počeo da kupujem i zadnji koje ću prestati. Pre njih, otpali su Mikro, Digital!, VIDI, PC Press (njega povremeno ipak kupim, pošto ima ponešto u savetima što još uvek ima `duha`), i, zadnji BUG - njega iskreno, piratski `kupujem` svaki broj i dalje, preko torrenta ili rshare-a... ali, šta se dešava: čak i tako, besplatno pokupljen broj, postao je nezanimljiv, bajat ili već prežvakan da ga ne pročitam celog ni u PDF obliku... :: Dva su razloga: 1. nemaju više šta novog da mi kažu, to je jasno, zasićenje... i 2. syeba ih bre internet. Definitivno, IT novine nemaju budućnost osim u elektronskom obliku koji prati sve manji i manji obim štampanog dela. Slično je i sa ostalim novinarstvom, ali, u IT je baš izražen je narod koji to čita, ima i PC i internet.... a štampa neminovno kasni sa informacijama - osim kad je on-line kakvi su već odavno inostrani časopisi :: P.S. Ima li negde naših časopisa na torrentima, rapidshare-u? Vidim samo hrvatske VIDI, PC Chip i BUG, pa nisu naši valjda toliko nekvalitetniji :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Nista ne dodajem, nista ne oduzimam samo ga kupujem do kraja godine i kraj...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Prvo, kupio sam i ovaj broj kao i sve prethodnih, valjda, 10 godina. Kilogrami i kilogrami papira. Pri kupovini, rešio sam (ne čvrsto) da to bude zadnji broj koji kupujem reda radi. Možda izuzetno, kad sam negde odvojen od elektrike, u divljini, da ostanem `in touch` sa IT-om.... Da ne bude zabune, oni su prvi koje sam redovno počeo da kupujem i zadnji koje ću prestati. Pre njih, otpali su Mikro, Digital!, VIDI, PC Press (njega povremeno ipak kupim, pošto ima ponešto u savetima što još uvek ima `duha`), i, zadnji BUG - njega iskreno, piratski `kupujem` svaki broj i dalje, preko torrenta ili rshare-a... ali, šta se dešava: čak i tako, besplatno pokupljen broj, postao je nezanimljiv, bajat ili već prežvakan da ga ne pročitam celog ni u PDF obliku... :: Dva su razloga: 1. nemaju više šta novog da mi kažu, to je jasno, zasićenje... i 2. syeba ih bre internet. Definitivno, IT novine nemaju budućnost osim u elektronskom obliku koji prati sve manji i manji obim štampanog dela. Slično je i sa ostalim novinarstvom, ali, u IT je baš izražen je narod koji to čita, ima i PC i internet.... a štampa neminovno kasni sa informacijama - osim kad je on-line kakvi su već odavno inostrani časopisi :: P.S. Ima li negde naših časopisa na torrentima, rapidshare-u? Vidim samo hrvatske VIDI, PC Chip i BUG, pa nisu naši valjda toliko nekvalitetniji :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Ja sam ga odavno prestao kupovati.Sada vise informacija mogu iskopati preko neta,a sto je najbitnije one koje meni koriste i koje mi trebaju.Ranije je to bila druga prica,brojili se sati do izlaska novog broja:))))
He vidim ništa interesantno u jubileju, jer su prsli ko lajsne. Opisi nikad gori, I/O port odgovori su mrzi me da živim, Kuzma filozof dodatno degradira, reklame, reklame, rekla....najjače je što je uz neki broj došao sample Head & Shulder šampona. Važi.....dosta je bilo, ne treba im više jubileja ako nastave ovim kvalitetom.
Samo jos da pocnu da dele, uloske sa krilcima, i Kafu(100gr,ko kupi novinu), prsli su stvarno, ja ih ne kupujem od prosle godine. Nema sta da procitas pametno. Nekad sam jedva cekao novi broj da kupim. U ostalom na netu ima mnogo vise informacija.
RESISTANCE IS FUTILE
:: :: He vidim ništa interesantno u jubileju, jer su prsli ko lajsne. Opisi nikad gori, I/O port odgovori su mrzi me da živim, Kuzma filozof dodatno degradira, reklame, reklame, rekla....najjače je što je uz neki broj došao sample Head & Shulder šampona. Važi.....dosta je bilo, ne treba im više jubileja ako nastave ovim kvalitetom :: ::
svet kompjutera je najvece njesra od novina .....ranije sam ih redovno kupovao ali mogu da zahvale debilu nad debilima Miodragu Kuzmanovicu sto sam prestao da ih citam kao i svi koje znam.....izgubili su veliki deo starih citalaca zbog njegovog prose**vanja.
Svi ostali koji pise za sk poceli da kopiraju, prepisuju od Kuzmanovica..isti stil pisanja, isto filozofiranje..ko sto kaze Nax. i/o port odgovoricu ti jer moram i jos cu pokusati da budem kreten , da sto manje pomognem.
Sk je od odlicnih novina dosao do toga da ga ne bih iskoristio ni za brisanje u toaletu.
:: svet kompjutera je najvece njesra od novina .....ranije sam ih redovno kupovao ali mogu da zahvale debilu nad debilima Miodragu Kuzmanovicu sto sam prestao da ih citam kao i svi koje znam.....izgubili su veliki deo starih citalaca zbog njegovog prose**vanja :: :: Svi ostali koji pise za sk poceli da kopiraju, prepisuju od Kuzmanovica..isti stil pisanja, isto filozofiranje..ko sto kaze Nax. i/o port odgovoricu ti jer moram i jos cu pokusati da budem kreten , da sto manje pomognem :: :: Sk je od odlicnih novina dosao do toga da ga ne bih iskoristio ni za brisanje u toaletu :: :: Sk. R.I.P :: :: :: Ajd uzdravlje :: ::
Daleke 198... i neke prvi razred srednje, ebi ga ceo osmi razred osnovne su upisali u medicinsku u Deligradskoj, zima dosada na casovima, personalni racunari tek poceli da se pojavljuju u BGD... trafika preko puta skole, kupuje se galaksija, racunari, SK, moj mikro itd...
Bem ti klesta za malo nisam okino prvu godinu i od tada uz manje prekide smo se druzili ali vreme je da se razdruzimo.
Previse je faktora koji su uticali na to, recimo brzi internet sa kojim se druzim od davne 2001 tokom prvog duzeg boravka van zemlje, dostupnost informacija je vise nego unistila stampane medije. Kako sam samo ranije gudao prve stranice SK pogotovu one koje su sadrzale informacije o novotarijama iz IT-a, a sad kad pogledas ta rubrika je bar mesec dana zastarila.
I to je to doslo vreme za rastanak, mada bih voleo da imam jedan DVD sa svim brojevima u elektronskom obliku ali oni (urednistvo SK) se tome opiru.
Ebem te i u N i u B....ko da ne znas na koga mislim .)...obican typo
Ajd uzdravlje
:: :: Ko je naX :: :: :: svet kompjutera je najvece njesra od novina .....ranije sam ih redovno kupovao ali mogu da zahvale debilu nad debilima Miodragu Kuzmanovicu sto sam prestao da ih citam kao i svi koje znam.....izgubili su veliki deo starih citalaca zbog njegovog prose**vanja :: :: :: :: Svi ostali koji pise za sk poceli da kopiraju, prepisuju od Kuzmanovica..isti stil pisanja, isto filozofiranje..ko sto kaze Nax. i/o port odgovoricu ti jer moram i jos cu pokusati da budem kreten , da sto manje pomognem :: :: :: :: Sk je od odlicnih novina dosao do toga da ga ne bih iskoristio ni za brisanje u toaletu :: :: :: :: Sk. R.I.P :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: ::
Sve sto si rekao je tacno...Onaj Kuzma sere samo tako...Ne znam samo je li on svestan koliko je dosadan...Smuce mi se njegovi tekstovi...Sve nesta okolisa,iznosi neke svoje ideje,teorije,razmisljanja...Serator pravi...On je unistio SK....
Independence is a state of mind
:: svet kompjutera je najvece njesra od novina .....ranije sam ih redovno kupovao ali mogu da zahvale debilu nad debilima Miodragu Kuzmanovicu sto sam prestao da ih citam kao i svi koje znam.....izgubili su veliki deo starih citalaca zbog njegovog prose**vanja :: :: Svi ostali koji pise za sk poceli da kopiraju, prepisuju od Kuzmanovica..isti stil pisanja, isto filozofiranje..ko sto kaze Nax. i/o port odgovoricu ti jer moram i jos cu pokusati da budem kreten , da sto manje pomognem :: :: Sk je od odlicnih novina dosao do toga da ga ne bih iskoristio ni za brisanje u toaletu :: :: Sk. R.I.P :: :: :: Ajd uzdravlje :: ::
Ja kupujem IT casopise samo onda kada odem na neki odmor, i nemam aktivan pristup internetu :), ali sada ce i Nokia 5800 i Wifi tako da casopisi nece biti potrebni :). Pre sam uzimao SK/Mikro dok nisam kuci imao internet i tada sam mogao dosta zanimljivih stvari unutra da procitam, ali sada u casopisima pise sve ono sto sam vec procitao na netu, tako da ih ne kupujem. A skola dobija casopis PC, pa ponekad na informatici kad imam slobodno vreme prelistam :).
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647695. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.