Ovo jeste smesno i ovaj lik je totalno nekulturan i bezobrazan ali ova baba nebi trebala da ide bez neke pratnje.Jednom nogom je vec u grobu a zbog ovakvih lica kao sto je ona nastaju razne saobracajne nezgode i mnogi trpe posledice zbog toga.Mnogi su izgubili i zivote a vozaci snose krivicu i ako generalno nisu krivi.Ovo je jedinstven primer toga.Mislim zaspala na putu.Svasta.Tako ce da zaspi na nekoj brzoj traci pa kad je neko pokupi ode tamo gde je vec zakoracila i sama. Ali air bag hahahah.Mislim da je ovaj lik popizditis samo takav!
U pravu si kad kažeš da bi joj trebaka pratnja ali to ne zavisi od nje same već i od društava, zar ne. A on, neki nadrkani tip pa još i turira ispred stare žene a već koliko sutra biće na njenom mestu, ma ja sam 101% uz babu ... .
one way or another
:: Ovo jeste smesno i ovaj lik je totalno nekulturan i bezobrazan ali ova baba nebi trebala da ide bez neke pratnje.Jednom nogom je vec u grobu a zbog ovakvih lica kao sto je ona nastaju razne saobracajne nezgode i mnogi trpe posledice zbog toga.Mnogi su izgubili i zivote a vozaci snose krivicu i ako generalno nisu krivi.Ovo je jedinstven primer toga.Mislim zaspala na putu.Svasta.Tako ce da zaspi na nekoj brzoj traci pa kad je neko pokupi ode tamo gde je vec zakoracila i sama :: Ali air bag hahahah.Mislim da je ovaj lik popizditis samo takav :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
On je svakako dileja neopisiva.To ne moze da se objasni.Meni da je tako svirao a da sam se nasao na pesackom prelazu izuo bih ga iz cipela pa bi progutao tu svoju sirenu i naucio da se ponasa. Sto se tice bakute,kriv je onaj koji je dozvolio da se takva ogranicena seta u normalnom drustvu.Zena je stvarno matora to se vidi,neko je trebao da povede racuna o tome jer ce neki mladi covek zbog nje izgubiti zivot ili snositi veliku odgovornost a da mu je pri tom unisten zivot bez potrebe i to ne njegovom greskom. To je ono sto je opasno.U redu za ovaj klip ali nisam ni najmanje za da se ovako nesto desava svakodnevno u normalnom zivotu!
Da li sam ja jedini koji misli da je ovo namesteno? Da li stvarno mislite da se airbag otvara tek tako? ko je ikada vozio kola sa airbag-om zna da je ovo namestaljka. pa ja sam moj cuknuo sa svih strana, i nikada se ovo nije desilo. od napred nekoliko puta..... fina je fora, ali je fora.
To bas i nije merodavno.To zavisi od osetljivosti senzora.Bilo je dosta slucajeva gde se air bag otvara pri razbijanju zmigavca,pri bocnom udaru,znaci nije cak ni direktan.Takodje je bilo slucajeva slicno kao sa ovom bakutom.Da li su to fabricki nedostatci ili kvar necu da ulazim u to.Uglavnom znam da se to desava.
Green Green Grass Of Home
:: :: :: Da li sam ja jedini koji misli da je ovo namesteno? Da li stvarno mislite da se airbag otvara tek tako? ko je ikada vozio kola sa airbag-om zna da je ovo namestaljka. pa ja sam moj cuknuo sa svih strana, i nikada se ovo nije desilo. od napred nekoliko puta..... fina je fora, ali je fora ::
Heheh imaju , nego kazem moze da se desi npr. kod fiata nekog zastave 10 i tako tih kola, kod svih normalnih velikih normalnih autobobila nemoze, kao sto je npr audi bmw mercedes ..itd
:: Ja bio prisutan gde se coveku na naglom kocenju otvorio AIR BAG iz cista mira na C klasi!Imas svugde gresaka.Nije Mecka svemirski brod.Auto ko auto :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: Ma gde mečka da ima grešku :: :: :: :: :: :: one way or another :: :: :: ::
Pa odgovorio sam ti tamo u temi.Kasnije cu da postavim setovanja.Inace nije mecka bas zakon.Sve je tu sad jako blizu.Audi,BMW u tim visokim klasama.Lexus je po meni bolji od S klase jer je brutalno uradjen.Mada stvar ukusa.Zato je Rols postavio standard i svi kaskaju za njim.To je prestiz.
P.S.Kako si presao onaj deo u Batmanu kad snajperista stoji na zgradi.To je nivo posle susretanja sa Poison Ivy!
:: :: Jel gledas ti mail? poslao sam ti sva ona sranja ti ne odgovaras :: :: :: Mercedes i jeste svemirski brod za ostala kola, a to auto ko auto vazno je da ide :D dobra logika!
Pricao.Ajd na MSN da ti objasnim.Ubi se trazeci foru.Nit mogu da ga skinem nit da se popnem na zgradu a jedini mi je to ulaz!
:: Da Lexus ma brate svi noviji modeli to su perverzije ne zna se sta je bolje.. :: :: Sto se tice Batmana sta nemozes da prodjes tacno? kad snajperista stoji na zgradi :: jel si je ubio ili si samo prico sa njom :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.