Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Ne varajte ako ne znate !!!
STRANA 1 OD 1
gliga79 Ne varajte ako ne znate !!! 11.10.2009. 16:43 T20861

status: user
broj poruka: 4641
Nego se raspitajte nek vam neko objasni. Vec drugi put me upozoravaju sa IP-ja da ce da me banuju zbog nekog kome sam poslao pozivnicu Taj je neki accko.

Dear gliga79,

Please be advised that we have banned a 2nd user invited by yourself to IPTorrents.com who has been identified for using a ratio cheating software.

Namely:
accko, email: aca.faca@ptt.rs

A note reflecting this has been added to your account.
You are requested to be careful who you invite to our site as you are not only wasting your invite, but if we establish that you are inviting too many cheaters we will have no alternative but to disable your account as well.
We are not making the assumption that you were aware your invitee would become a ratio cheat, but we simply wish to make you aware of the facts and its consequences should this occur too frequently.
It is sincerely hoped that we can put this event down to experience and that you will continue to enjoy all that IPT has to offer for a long time to come.
Best Regards
Bloomster2

RESISTANCE IS FUTILE
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Baš iz ovog razloga 11.10.2009. 16:47 #147888

broj poruka: 4163
ja više nikome ne šaljem pozivnice. Svi obećaju `biću dobar` a ja popasem disciplinsku.

Shit happens

arsaD Re: 11.10.2009. 16:48 #147889

broj poruka: 412
Dzabe upozoravas, gligo. Da je hteo, i znao da koristi mozak na pravilan nacin taj bi pitao. Ovako ga zabole, otvorice novi nalog i opet ce potraziti pozivnicu. Jeste, lepo je pomoci i uciniti drugima, ali ne bas svima. Nekad ne treba biti previse dobar.
Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.

pasduh .... 11.10.2009. 16:55 #147890

broj poruka: 451
Da da, a o cemu ono pricasmo pre neki dan.....ccc.

pozzz

one way or another

dautovic Re: .... 11.10.2009. 17:12 #147897

broj poruka: 2856
bash...

nije zvaka(ratiomaster) za slepaka....

:: Da da, a o cemu ono pricasmo pre neki dan.....ccc
::
:: pozz
:: one way or another
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 11.10.2009. 17:40 #147907

broj poruka: 9459
Ja znam koga cu pozvati.Evo dautovic je korektan,jos nismo odleteli u vazduh:))))

P.S.Never say never againMa kad mu narokamo...Jesmo li mi neki hakeri ovde ili ne?:))

(c) 1982 Sinclair research Ltd

Slavuj ... 11.10.2009. 17:50 #147912

broj poruka: 2236
Sve sami hakeri, pokvarili Google.com od otvaranja.

Srbologija, nauka belosvetska.

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pasduh Re: ... 11.10.2009. 17:54 #147914

xa xa xa.... sa` će pređu na Yahoo

one way or another

:: Sve sami hakeri, pokvarili Google.com od otvaranja
:: Srbologija, nauka belosvetska.
gilopile Re: ... 11.10.2009. 18:16 #147928

broj poruka: 9459

Hahaha!

Imao sam pre 10-ak godina neki monitor gde se utisnuo word,znaci ugasen monitor,a dalje se naziru konture programa.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Sve sami hakeri, pokvarili Google.com od otvaranja
:: Srbologija, nauka belosvetska.
pasduh Re: Re: ... 11.10.2009. 18:21 #147930

...ti boga, pa kod tebe bi ono >>I BI WORD
acayo @gliga79 11.10.2009. 18:27 #147934

broj poruka: 851
Izvini gligo probao sam pre neki dan ratio master pratio sam ova uputstva i banovali su me tog istog dana.izvini zbog druge opomene zaista nisam imao nameru da naudim nekome

1.Skines client koji sajt preporucuje npr IPT preporucuje UT 1.6.1
2.Skines RatioMaster 1.8.9
3.Odes na sajt nadjes 4 torenta sa najvise Leechers-a
4.Otvoris 4 RatioMastera na na prvom uradis Memory Reader(dok to radis da ti u utorrent-u ide jedan aktivni download).
5.Ubaci sva 4 torenta u RM i krenes sa brzinom od 9kb\s i tako najsigurnija ti je brzina 16k\s na IPT posto je on 4 Level zastite.....

Takodje da ne bude zabune ova cetiri torrenta sa najvise Leechers-a ne morate da stvarno downloadujete znaci samo torrent file.U RM stavite 70,80,90% nije ni bitno samo ne sto posto se tracker updejtuje na 30min ili 45min....Pozdrav

EDIT:
zaboravio sam da napomnem treba da uradite Client simulation i da selektujete vas client!Znaci najbolje i najsigurnije je na trackerima visoke zastite 4x16kb\s sa velikim brojem Leechers-a .....Ja sam se namucio dok sve ovo nisam provalio,a sad kad mogu da skidam sta hocu samo jurim sto veci UP ipak smo mi Srbi nikad na nije dosta...Ja sam uspeo ovo da odradim na IPT,BG,Filelist.Ro,RevolutionTT.....uzivajte

http://img202.imageshack.us/img202/9738/iptorrent.jpg

doca80 E gligo gligo!!! 11.10.2009. 18:34 #147935

broj poruka: 3053
ti si nasao da posaljes pozivnicu alavom detetu od 15 godina!!! Pa sta si ocekivao da ce se desiti???

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

gliga79 Re: @gliga79 11.10.2009. 18:38 #147936

broj poruka: 4641
Ok, prihvatam izvinjenje, uradio si pravu stvar sto si si se oglasio, i ukazao na greske.
Ne bi bilo fer da si cutao ko p...a.
Nadam se da ce ovo da procitaju entuzijasti.Zao mi je, ali pozivnice vise ne delim.

Doca80@: znam mnoge starije koji su alaviji od balavog deteta. Tako da nema pravila.

RESISTANCE IS FUTILE

:: Izvini gligo probao sam pre neki dan ratio master pratio sam ova uputstva i banovali su me tog istog dana.izvini zbog druge opomene zaista nisam imao nameru da naudim nekome
:: 1.Skines client koji sajt preporucuje npr IPT preporucuje UT 1.6.
:: 2.Skines RatioMaster 1.8.
:: 3.Odes na sajt nadjes 4 torenta sa najvise Leechers-
:: 4.Otvoris 4 RatioMastera na na prvom uradis Memory Reader(dok to radis da ti u utorrent-u ide jedan aktivni download)
:: 5.Ubaci sva 4 torenta u RM i krenes sa brzinom od 9kb\s i tako najsigurnija ti je brzina 16k\s na IPT posto je on 4 Level zastite....
:: Takodje da ne bude zabune ova cetiri torrenta sa najvise Leechers-a ne morate da stvarno downloadujete znaci samo torrent file.U RM stavite 70,80,90% nije ni bitno samo ne sto posto se tracker updejtuje na 30min ili 45min....Pozdra
:: EDIT
:: zaboravio sam da napomnem treba da uradite Client simulation i da selektujete vas client!Znaci najbolje i najsigurnije je na trackerima visoke zastite 4x16kb\s sa velikim brojem Leechers-a .....Ja sam se namucio dok sve ovo nisam provalio,a sad kad mogu da skidam sta hocu samo jurim sto veci UP ipak smo mi Srbi nikad na nije dosta...Ja sam uspeo ovo da odradim na IPT,BG,Filelist.Ro,RevolutionTT.....uzivajt
:: http://img202.imageshack.us/img202/9738/iptorrent.jp
acayo Re: Re: @gliga79 11.10.2009. 18:59 #147945

broj poruka: 851
Hvala, izvini jos zbog ove situacije

:: Ok, prihvatam izvinjenje, uradio si pravu stvar sto si si se oglasio, i ukazao na greske
:: Ne bi bilo fer da si cutao ko p...a.
:: Nadam se da ce ovo da procitaju entuzijasti.Zao mi je, ali pozivnice vise ne delim
:: Doca80@: znam mnoge starije koji su alaviji od balavog deteta. Tako da nema pravila
:: RESISTANCE IS FUTILE
:: :: Izvini gligo probao sam pre neki dan ratio master pratio sam ova uputstva i banovali su me tog istog dana.izvini zbog druge opomene zaista nisam imao nameru da naudim nekome
:: ::
:: :: 1.Skines client koji sajt preporucuje npr IPT preporucuje UT 1.6.
:: :: 2.Skines RatioMaster 1.8.
:: :: 3.Odes na sajt nadjes 4 torenta sa najvise Leechers-
:: :: 4.Otvoris 4 RatioMastera na na prvom uradis Memory Reader(dok to radis da ti u utorrent-u ide jedan aktivni download)
:: :: 5.Ubaci sva 4 torenta u RM i krenes sa brzinom od 9kb\s i tako najsigurnija ti je brzina 16k\s na IPT posto je on 4 Level zastite....
:: :: Takodje da ne bude zabune ova cetiri torrenta sa najvise Leechers-a ne morate da stvarno downloadujete znaci samo torrent file.U RM stavite 70,80,90% nije ni bitno samo ne sto posto se tracker updejtuje na 30min ili 45min....Pozdra
:: :: EDIT
:: :: zaboravio sam da napomnem treba da uradite Client simulation i da selektujete vas client!Znaci najbolje i najsigurnije je na trackerima visoke zastite 4x16kb\s sa velikim brojem Leechers-a .....Ja sam se namucio dok sve ovo nisam provalio,a sad kad mogu da skidam sta hocu samo jurim sto veci UP ipak smo mi Srbi nikad na nije dosta...Ja sam uspeo ovo da odradim na IPT,BG,Filelist.Ro,RevolutionTT.....uzivajt
:: :: http://img202.imageshack.us/img202/9738/iptorrent.jp
tortojed Stono bi rekli: pored takvih prijatelja, neprijatelji mi nisu... 11.10.2009. 19:53 #147961

broj poruka: 11012

potrebni.
baxter re: 11.10.2009. 20:27 #147976

broj poruka: 730
acayo znam kako je to kad te banuju ali si trebao biti oprezniji.ko zna koliku si brzinu sibnuo.Ono uptstvo sto sam ispisao nije bas profi ali moze da se razume i da je lose i mene bi banovali sa IP-a evo ti SS od danas(sad)da ne bude da pricam nesto sto ne znam....

http://img395.imageshack.us/img395/1782/clip6y.jpg

evo i sa http://filelist.ro da ne bude da radi samo na IPT

http://img18.imageshack.us/img18/5084/clip1tf.jpg

Pozdrav

The universe of possibility

baxter Re:Ne varajte ako ne znate !!! 14.10.2009. 13:26 #148824

broj poruka: 730
Evo kako radi RM sa dobrim podesavanjima i na https://www.torrentleech.org

http://img504.imageshack.us/img504/7247/clip2r.jpg

http://img70.imageshack.us/img70/538/clip3.jpg

I to sve za manje od 24h i acayo ne krivi mene sto si ti roknou neku HIGH speed i onda popio ban......

Ko hoce lepo objasnjenje nek se javi na Email posto ovo gore `nije` tacno.......

The universe of possibility

dautovic Re: ... 14.10.2009. 13:39 #148827

broj poruka: 2856
Sad sam fin...
nema sta da se skida pa sam fin...al spremam se za neku akciju...

U igri su desetine gigabajta uplouda : )

Videcemo da li ce pljacaka stoleca proci...a ja zapalitiu Shvicu sa plenom xD

:: Ja znam koga cu pozvati.Evo dautovic je korektan,jos nismo odleteli u vazduh:)))
:: P.S.Never say never againMa kad mu narokamo...Jesmo li mi neki hakeri ovde ili ne?:)
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs