:: ..lale okupiraju PCB-u.Bas me interesuje dali ima neko iz backe?Osim Bunjevca,posto glavu dajem da je iz okoline Subotice :: :: Pozdrav :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Pa da i NS je u backoj,naravno da moze. Pitam cisto radi provere,a i zato sto sam dugo ziveo u Subotici. A u Novom Sadu sam sluzio vojsku(detelinara).
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Dal` moze NS.. :: :: pozz :: :: one way or another :: :: :: ..lale okupiraju PCB-u.Bas me interesuje dali ima neko iz backe?Osim Bunjevca,posto glavu dajem da je iz okoline Subotice :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Ih,bre,Ogi,pa kakav si ti to ha*er kad ne mozes da provalis obican username i password :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: koja je sifra i username :D . :: :: :: :: :: :: Ajd uzdravlje :: :: :: :: :: probaj,ako vec nisi,iz mozilla firefoxa,nesto nece iz opere(bar kod mene :: :: :: :: :: :: http://77.46.140.219/view/index.shtml
Negde na sredinu izmedju Djale i Beckereka Kroz Djalu sam prosao tri puta a u Zrenjaninu nebrojano puta a u Beograd jedno hiljadu puta . POZDRAV SVIM ZEMLJCIMA I SVIM DOBRIM LJUDIMA.
:: Negde na sredinu izmedju Djale i Beckerek :: Kroz Djalu sam prosao tri puta a u Zrenjaninu nebrojano puta a u Beograd jedno hiljadu puta :: . POZDRAV SVIM ZEMLJCIMA I SVIM DOBRIM LJUDIMA.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Ada mol,jel sam u pravu? :: :: KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!! :: :: :: Negde na sredinu izmedju Djale i Beckerek :: :: Kroz Djalu sam prosao tri puta a u Zrenjaninu nebrojano puta a u Beograd jedno hiljadu puta :: :: . POZDRAV SVIM ZEMLJCIMA I SVIM DOBRIM LJUDIMA.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647695. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.