Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Mape gradova
STRANA 1 OD 1
valiant Mape gradova 13.10.2009. 20:37 T20931

status: user
broj poruka: 545

Da li postoji neki sajt gde mogu da pronadjem neke mape gradova,npr.zanima me mapa Hurghada,Egypt!Lokacije hotela,nazivi ulica itd...Pozdrav!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
uroshnet re 13.10.2009. 20:44 #148602

broj poruka: 1033
probaj google maps... na netu.

pasduh Re: Mape gradova 13.10.2009. 20:52 #148607

broj poruka: 451
Wikimapia, imaš satelitske snimke izabereš grad uvećaš, kad primetiš hotel klik na njega otvori se prozor i dobijaš podatke o njemu i link ka njegovom službenom sajtu.

pozzz

one way or another

::
:: Da li postoji neki sajt gde mogu da pronadjem neke mape gradova,npr.zanima me mapa Hurghada,Egypt!Lokacije hotela,nazivi ulica itd...Pozdrav!
Ishmerish Da se nadovezem 13.10.2009. 21:02 #148615

broj poruka: 7285
A download mapa?Bas sam hteo da skinem mapu Zagreba,ali nigde nisam nasao opciju za sidanje.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

gile23 ... 13.10.2009. 21:45 #148629

broj poruka: 9121
Za Srbiju Plan Plus su najbolje mape gradova. A za taj Egipat koristi Google Earth, skini aplikaciju i nadji lokaciju na koju hoces da ides i ukljuci street mode, videces more, videces taj prostor (sastavljeno od niza fotografija) u nekom odredjenom vremenu kada su snimali :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pasduh Re: ... 13.10.2009. 21:54 #148632

Da zista je teško za pronaći neki iole kvalitet. Ovo je najbolje što sam iščačkao, mora da se skida deo po deo, jbg ali to je zaista najbolje bar za neku nuždu.. Ako natrčim na nešto kvalitetnije javljam.
http://www.klub-info.hr/plan/panorama.htm

pozzz

one way or another

:: Za Srbiju Plan Plus su najbolje mape gradova. A za taj Egipat koristi Google Earth, skini aplikaciju i nadji lokaciju na koju hoces da ides i ukljuci street mode, videces more, videces taj prostor (sastavljeno od niza fotografija) u nekom odredjenom vremenu kada su snimali :)
:: Pozdrav!
gile23 Re: Re: ... 13.10.2009. 21:56 #148633

broj poruka: 9121
Koga zanima kako izgleda grad street view je odlicna stvar, a to da ti izbaci podatke to ja mislim da nema na google earth.

Pozdrav!

:: Da zista je teško za pronaći neki iole kvalitet. Ovo je najbolje što sam iščačkao, mora da se skida deo po deo, jbg ali to je zaista najbolje bar za neku nuždu.. Ako natrčim na nešto kvalitetnije javljam
:: http://www.klub-info.hr/plan/panorama.ht
:: pozz
:: one way or another
:: :: Za Srbiju Plan Plus su najbolje mape gradova. A za taj Egipat koristi Google Earth, skini aplikaciju i nadji lokaciju na koju hoces da ides i ukljuci street mode, videces more, videces taj prostor (sastavljeno od niza fotografija) u nekom odredjenom vremenu kada su snimali :)
:: ::
:: :: Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
valiant re 13.10.2009. 21:59 #148636

broj poruka: 545

Evo upravo sada gledam odgovore koja sam dobio od vas,nesto sam vec pronasao!Veliko HVALA!

pasduh uh... 13.10.2009. 22:01 #148639

...moj prethodni post se odnosio na Ismerisha, izvinjavam se za pogrešan citat

one way or another

Ishmerish Re: uh... 13.10.2009. 22:10 #148644

broj poruka: 7285
Hvala na trudu druze.

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: ...moj prethodni post se odnosio na Ismerisha, izvinjavam se za pogrešan cita
:: one way or another
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647695.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs