Wikimapia, imaš satelitske snimke izabereš grad uvećaš, kad primetiš hotel klik na njega otvori se prozor i dobijaš podatke o njemu i link ka njegovom službenom sajtu.
pozzz
one way or another
:: :: Da li postoji neki sajt gde mogu da pronadjem neke mape gradova,npr.zanima me mapa Hurghada,Egypt!Lokacije hotela,nazivi ulica itd...Pozdrav!
Za Srbiju Plan Plus su najbolje mape gradova. A za taj Egipat koristi Google Earth, skini aplikaciju i nadji lokaciju na koju hoces da ides i ukljuci street mode, videces more, videces taj prostor (sastavljeno od niza fotografija) u nekom odredjenom vremenu kada su snimali :).
Da zista je teško za pronaći neki iole kvalitet. Ovo je najbolje što sam iščačkao, mora da se skida deo po deo, jbg ali to je zaista najbolje bar za neku nuždu.. Ako natrčim na nešto kvalitetnije javljam. http://www.klub-info.hr/plan/panorama.htm
pozzz
one way or another
:: Za Srbiju Plan Plus su najbolje mape gradova. A za taj Egipat koristi Google Earth, skini aplikaciju i nadji lokaciju na koju hoces da ides i ukljuci street mode, videces more, videces taj prostor (sastavljeno od niza fotografija) u nekom odredjenom vremenu kada su snimali :) :: :: Pozdrav!
Koga zanima kako izgleda grad street view je odlicna stvar, a to da ti izbaci podatke to ja mislim da nema na google earth.
Pozdrav!
:: Da zista je teško za pronaći neki iole kvalitet. Ovo je najbolje što sam iščačkao, mora da se skida deo po deo, jbg ali to je zaista najbolje bar za neku nuždu.. Ako natrčim na nešto kvalitetnije javljam :: http://www.klub-info.hr/plan/panorama.ht :: :: pozz :: :: one way or another :: :: :: Za Srbiju Plan Plus su najbolje mape gradova. A za taj Egipat koristi Google Earth, skini aplikaciju i nadji lokaciju na koju hoces da ides i ukljuci street mode, videces more, videces taj prostor (sastavljeno od niza fotografija) u nekom odredjenom vremenu kada su snimali :) :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647695. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.