Taman mi keva uplatila 200 din. kredit i brate ja ne znam koji me djavo terao.. trazio nesto gledao po netu i naletim na to sranje i kao aj da uradim.. i posle kao ukucajte broj. telefona i oni mi posalju neki PIN kod smsom i ja to ukucam na pc-u i dobijem rezultat... lopovcine pa ono sranje sto ima da se salje da dobijes auto ili stan ne skidaju toliko....... dabog da mu sve pocrkalo po kuci!
Mala slova, mala slova, uveo bih kastraciju kao jedinu moguću zakonsku meru za sve koji bitne stvari u vezi svojih proizvoda i usluga pišu sitnim slovima. Može, kao izmena i dopuna zakona o informisanju korisnika i odsecanje jezika, ali samo za uredne platiše Infostana sa urednim računima u proteklih najmanje 17 meseci.
Pretplaćivanjem na ovu uslugu imate mogućnost preuzimanja 3 igre, 1 mp3 melodiju i 1 volpejper svake nedelje za 150 din po sms-u (maks. 2 sms-a nedeljno). Cena servisa je 300 din (porezi nisu uracunati u cenu).
ovo je godisnji iznos..ne verujem da je mesecno 90 000 dinara reklama ??
Ajd uzdravlje
:: Banner u zoni 1 - 90.000 di :: :: Reklamni banner dimenzija 728x90 piksela u formatu GIF, JPG ili SWF. Banner se vidi na svakoj strani sajta. Pozicija banner-a je fiksna :: :: :: Banner u zoni 2 - 85.000 di :: :: :: Reklamni banner dimenzija 150x480 piksela u formatu GIF, JPG ili SWF. Banner se vidi na svakoj strani sajta. Pozicija banner-a je fiksna :: :: :: Mora da se otplati za mesec dana :- :: :: :: P.S. Ako ovaj lik zaradi vise od 2k evra za mesec dana idem da se pucam ... :: :: - - :: - - Socijalna Mreza!! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.