Otkako se pojavio taj mudlindo, broj morona na našim oglasnim stranicama i forumu, ipak se rapidno i značajno smanjio. Ko ne veruje, nije dovoljno dugo ovde... Vidite, taj lik je samo nepismen, funkcionalno, kao i preko 50% Srbistana mlađeg uzrasta uostalom. Kada bi ga prodavao na žvaku, garant bi ga prodao. A vidi se da je neiskazana pesnička duša koju je samo nepoznavanje pravopisa i odsustvo vežbe u pisanju, sprečilo da nešto veliko ne napiše, npr. telefonski imenik, bele strane i to. Kako samo prede priču da je super i #nevin# i toliko dobar da je provozao jedva dva tri kruga.... loodilo. Ja još mislim i da ne postoji, samo čeka boodalu da mu uplati na `dođem ti` kreditnu transakciju....
Ipak lik ima 59 pozitivnih i 0 negativnih ocena. Malo je verovatno da je ta vrsta transakcije u pitanju.
:: :: Otkako se pojavio taj mudlindo, broj morona na našim oglasnim stranicama i forumu, ipak se rapidno i značajno smanjio. Ko ne veruje, nije dovoljno dugo ovde.. :: Vidite, taj lik je samo nepismen, funkcionalno, kao i preko 50% Srbistana mlađeg uzrasta uostalom. Kada bi ga prodavao na žvaku, garant bi ga prodao :: A vidi se da je neiskazana pesnička duša koju je samo nepoznavanje pravopisa i odsustvo vežbe u pisanju, sprečilo da nešto veliko ne napiše, npr. telefonski imenik, bele strane i to. Kako samo prede priču da je super i #nevin# i toliko dobar da je provozao jedva dva tri kruga.... loodilo. Ja još mislim i da ne postoji, samo čeka boodalu da mu uplati na `dođem ti` kreditnu transakciju.... :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.