štiklirate da traži stranice na Srpskom, a on automatski štikira i Engleski i ne dozvoljava da se isključi ?
Odnosno dozvoljava, ali posle SAVE PREFERENCES, opet vrati ``štiklu`` na Engleski.
Nema više samo Search Serbian pages.
To tako radi od pre neki dan, poslednjih 300 godina je radio kako mu se naredi, pa sada ima Search the Web(default Engleski) i Search English and Serbian pages.
chini mi se sve uredu. Ovako, shtiklirano je serbian pages, ali ima Search the Web(default Engleski) i Search English and Serbian pages.Valjda tako treba, chini mi se da je od uvek tako bilo. u search preferences je samo shtiklirano serbian, ne i english. Shto te to smara, meni je lakshe da izaberem jezik pretrage tako. E, ali to je u Operi. A u Mozili drugachije chuva, ostavi chekiran i engleski, pa samo na home page nema biranja i trazi serbian, vec kada napravi pretragu onda se pojavi engleski i srpski. Mene je kod Google najvishe smaralo, ako se secash, kada su stavljali pretragu na bosanski po defaultu. Tad sam ludio. cash rules everything around me
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.