Nisi u pravu,skinuo sam prvi rar i pustio ga preko VLC-a,u pitanju je prvi deo,ili ti Twilight.Drugi deo nosi naziv Twiligh saga new moon ,i nastavlja se od trenutka kada lik odlazi sa vampirima a devojka ostaje na rancu.
Hvala svima i sorry na cimanju.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: To je to,a za Twilight 2 cemo morati jos koji dan da sacekamo :: :: Night :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: http://www.warez-bb.org/viewtopic.php?t=510558&highlight :: :: :: ::
Da,na torrent-ima sam ga i ja nasao.Samo cisto sumnjam da je u njima stvarno taj film.Medjutim ako skines ili cim nadjes ovaj film,picni temu na berzi.Mislim da ce ti pored mene jos njih biti zahvalno,jer je stvarno dobar film u pitanju.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Noup,ovo je pola trailer,a pola neka ruska varijanta trailer-a.Sad cu ja malo pokusati da ga trazim,prem da je release date 20 novembar,kao sto meda rece.
Aloha
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.