Ja sam profil na FB deaktivirao kad sebe i ne pada mi na pamet da se vracam tamo,po meni je Fb obicna glupost i gubljenje vremena...a znam mnogo osoba koje bi provele ceo dan na FB (da nema skole)...tuzno kako se vreme provodi...
INTEL QUAD CORE QX6800 EXTREME 2.93GHz 4x Kingston HyperX 2GB DDR2 ASUS - STRIKER II NSE - SOCKET 775 ATI HD4870X2 2GB GDDR5, 512bit WD 750GB WD7500AYYS, RAID , 16MB SATA II Windows 7 Ultimate
je pitanje koje mi redovno postavljaju moje mlađe kolege iz atletskog kluba. Sada bar neću morati da objašnjavam, pa ću da ih uputim na gore datu adresu. Nek sami pročitaju. Ionako provodim previše vremena za kompom, samo mi Fejsbuk i slična sranja fale.
kod mene u skoli su uglavnom seljaci(okolna sela) jer im je ta skola najbliza i sad oni nemaju mogucnost za net a gradska deca ih zezaju sto nemaju fb i da su oninizi rang od njih.Fora je ko ima najvise prijatelja adduju celu srbija a ne znaju ni ko su. Ja npr addujem samo one koje znam. A kako se slikaju za to nemam reci. Slikaju sami sebe iz 30poza i sve okace na fb. Onda oni statusi da li si sa nekim vezi i ono o cemu razmisljas je katastrofa
Slazem se sa tobom skroz,jer je upravo tako sto vise prijatelja to kao bolje,onda oni statusi,slike,grupe,komentari...uzas zaista.Ima toliko boljih stvari da se radi u zivotu nego da se visi 24 h po FB...
INTEL QUAD CORE QX6800 EXTREME 2.93GHz 4x Kingston HyperX 2GB DDR2 ASUS - STRIKER II NSE - SOCKET 775 ATI HD4870X2 2GB GDDR5, 512bit WD 750GB WD7500AYYS, RAID , 16MB SATA II Windows 7 Ultimate
:: kod mene u skoli su uglavnom seljaci(okolna sela) jer im je ta skola najbliza i sad oni nemaju mogucnost za net a gradska deca ih zezaju sto nemaju fb i da su oninizi rang od njih.Fora je ko ima najvise prijatelja adduju celu srbija a ne znaju ni ko su. Ja npr addujem samo one koje znam. A kako se slikaju za to nemam reci. Slikaju sami sebe iz 30poza i sve okace na fb. Onda oni statusi da li si sa nekim vezi i ono o cemu razmisljas je katastrof :: :: ::
Ko god je pisao ovaj text nema bas mnogo mozga s`obzirom kako su recenice spajane, a ova recenica `da nemaju internet bili bi zavisni od droga ili alkohola` je samo izjava vec propalog mozga. Covek je zavistan samo ako sebi to dozvoli...
Znaci dobro je sto ste svi ovde na pcberzi, dolazite svaki dan da se ne pretvorimo svi u pijandure i narkomane.... c c c...
Facebook je za dechurliju koja misle da ce da nadju ribice preko njega. Za normalnu osobu, uzmes telefon u ruke pa odes i vidis se sa svojim prijateljima.
Najgluplje mi je kad slusam klince na ulici kad vide neku poznatu njima devojcicu, odmah idu komentari `E ona je na fejsu` ili `ajde da vidimo jel ona na fejsu`. Pretpostavljam da onda usledjuje klasicno slanje poruka u nadi da ce neko od njih da se spandja. Ovim se samo ubija socijalni kontakt koji kompjuter nikada nece moci da zameni.
Jos kad se setim da sam citao na netu da su neki imbecili pravili vencanja preko facebook-a
Koristim instant mesindzere od kad postoje, ali se ni jedan nikada nije automatski startovao sa Windowsima, ako razumete sta kazem.. ali ovaj FB uopste nisam uspeo da ukapiram! Uopste ne shvatam sta je zanimljivo.. a ponavljam, nisam nikad bio protivnik novih vidova komunikacije - cakstavise...
ta moze da se popne na sto a boga mi i da dohvati prekidac ... pre je za nju Ken .. nego lutka
..znate kakva su deca .. to je trenutna moda .. pre su bile nike .. nije mogao svako da ih priusti sto nije bilo dobro ..raslojavanje.. klase i sl. gluposti .. pa onda mobilni telefoni .. skuplji je bolji .. sto opet nisu mogli svi da imaju .. ali ovaj facebook je globalna pojava... i vecina moze da je priusti sebi s`obzirom da polovina klinaca ima komp .. sto ih nekako stavlja sve u istu ravan ..
to je samo faza .. procice ih ... kad zaavrse u Italiji ...
Tu dolaze da se promovisu drolje i pederi....Odvratno, teski slepci...danas kad te upozna neko ne trazi ti broj telefona nego te pita jel imas face LOL!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.