Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
Kakve posledice moze da donese internet a najvise facebook
STRANA 1 OD 1
GAMER4LIFE Kakve posledice moze da donese internet a najvise facebook 17.11.2009. 16:37 T21980

status: user
broj poruka: 839

http://manemoj.com/link_enc.php?id=20782

P.s. ovako zavrse debili koji 24h provode svoje vreme uz facebook i ostala sranja

:-)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
aco re 17.11.2009. 16:42 #159368

broj poruka: 2788
hahaa...imam profil na facebook ali ne pamtim kad sam zadnji put uso

GAMER4LIFE hehe 17.11.2009. 16:44 #159371

Imaju i molitvu :)
aco re 17.11.2009. 16:52 #159376

imam ja drugarice ostaju do 5-6h ujutru katastrofa a u skoli ne mogu potrefe vrata

GAMER4LIFE Mucenice 17.11.2009. 16:57 #159379

Brate, danas ako nemas taj facebook kao i da ne postojis ne zna se za tebe maltene! nisi u fazonu ..

Ja ga nemam niti cu!

Rancesco85 re 17.11.2009. 16:57 #159380

broj poruka: 726
Ja sam profil na FB deaktivirao kad sebe i ne pada mi na pamet da se vracam tamo,po meni je Fb obicna glupost i gubljenje vremena...a znam mnogo osoba koje bi provele ceo dan na FB (da nema skole)...tuzno kako se vreme provodi...

INTEL QUAD CORE QX6800 EXTREME 2.93GHz
4x Kingston HyperX 2GB DDR2
ASUS - STRIKER II NSE - SOCKET 775
ATI HD4870X2 2GB GDDR5, 512bit
WD 750GB WD7500AYYS, RAID , 16MB SATA II
Windows 7 Ultimate

Scyter Re: 17.11.2009. 16:58 #159381

broj poruka: 8138
Odavno sam izbrisao FB nalog.Cisto tracenje vremena.

The Way It`s Meant To Be Played

GAMER4LIFE Leglo sponzorusa 17.11.2009. 16:58 #159382

Imao sam priliku kod ortaka da gledam, kako se slikaju auuuu oni nije realno! sve fine devojcice
DmasteRNo1 Zašto nemam Fejsbuk nalog? 17.11.2009. 17:30 #159403

broj poruka: 6106
je pitanje koje mi redovno postavljaju moje mlađe kolege iz atletskog kluba. Sada bar neću morati da objašnjavam, pa ću da ih uputim na gore datu adresu. Nek sami pročitaju. Ionako provodim previše vremena za kompom, samo mi Fejsbuk i slična sranja fale.

May The Force Be With You!

aco re 17.11.2009. 17:36 #159405

kod mene u skoli su uglavnom seljaci(okolna sela) jer im je ta skola najbliza i sad oni nemaju mogucnost za net a gradska deca ih zezaju sto nemaju fb i da su oninizi rang od njih.Fora je ko ima najvise prijatelja adduju celu srbija a ne znaju ni ko su. Ja npr addujem samo one koje znam. A kako se slikaju za to nemam reci. Slikaju sami sebe iz 30poza i sve okace na fb. Onda oni statusi da li si sa nekim vezi i ono o cemu razmisljas je katastrofa

Rancesco85 Re: re 17.11.2009. 18:37 #159432

broj poruka: 726
Slazem se sa tobom skroz,jer je upravo tako sto vise prijatelja to kao bolje,onda oni statusi,slike,grupe,komentari...uzas zaista.Ima toliko boljih stvari da se radi u zivotu nego da se visi 24 h po FB...

INTEL QUAD CORE QX6800 EXTREME 2.93GHz
4x Kingston HyperX 2GB DDR2
ASUS - STRIKER II NSE - SOCKET 775
ATI HD4870X2 2GB GDDR5, 512bit
WD 750GB WD7500AYYS, RAID , 16MB SATA II
Windows 7 Ultimate

:: kod mene u skoli su uglavnom seljaci(okolna sela) jer im je ta skola najbliza i sad oni nemaju mogucnost za net a gradska deca ih zezaju sto nemaju fb i da su oninizi rang od njih.Fora je ko ima najvise prijatelja adduju celu srbija a ne znaju ni ko su. Ja npr addujem samo one koje znam. A kako se slikaju za to nemam reci. Slikaju sami sebe iz 30poza i sve okace na fb. Onda oni statusi da li si sa nekim vezi i ono o cemu razmisljas je katastrof
::
Daum ... 17.11.2009. 19:02 #159441

broj poruka: 12805
Ko god je pisao ovaj text nema bas mnogo mozga s`obzirom kako su recenice spajane, a ova recenica `da nemaju internet bili bi zavisni od droga ili alkohola` je samo izjava vec propalog mozga. Covek je zavistan samo ako sebi to dozvoli...

Znaci dobro je sto ste svi ovde na pcberzi, dolazite svaki dan da se ne pretvorimo svi u pijandure i narkomane.... c c c...

Facebook je za dechurliju koja misle da ce da nadju ribice preko njega. Za normalnu osobu, uzmes telefon u ruke pa odes i vidis se sa svojim prijateljima.

Najgluplje mi je kad slusam klince na ulici kad vide neku poznatu njima devojcicu, odmah idu komentari `E ona je na fejsu` ili `ajde da vidimo jel ona na fejsu`. Pretpostavljam da onda usledjuje klasicno slanje poruka u nadi da ce neko od njih da se spandja. Ovim se samo ubija socijalni kontakt koji kompjuter nikada nece moci da zameni.

Jos kad se setim da sam citao na netu da su neki imbecili pravili vencanja preko facebook-a

SkyFire Zavisnost! 17.11.2009. 19:19 #159450

broj poruka: 18472
Daume secas se situacije sa hiljadu dinara i travijanom?Hhahahahahah.Znaci strasno!

Green Green Grass Of Home

mdbozic Re: 17.11.2009. 19:39 #159461

broj poruka: 8
Koristim instant mesindzere od kad postoje, ali se ni jedan nikada nije automatski startovao sa Windowsima, ako razumete sta kazem.. ali ovaj FB uopste nisam uspeo da ukapiram! Uopste ne shvatam sta je zanimljivo.. a ponavljam, nisam nikad bio protivnik novih vidova komunikacije - cakstavise...
looftigooz jes`vala 17.11.2009. 22:08 #159513

broj poruka: 111
GAMER4LIFE..aco..Rancesco85...objashnjavaju pravu Pandemiju.
Svaka chast na kratkimali slatkim priznanjima...i100mishljenik sam u totalu.

Daum pogadja sushtinu

i tako da malo zachinimo diskusiju

http://www.youtube.com/watch?v=zNab1qSlViw

hahahah morate odati priznanje barem za liriku ako nishta vishe LOL

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
get on_log on / log off_get off

vfilipov Re: jes`vala 17.11.2009. 23:14 #159547

broj poruka: 61
:: http://www.youtube.com/watch?v=zNab1qSlVi

Tuzno sta nove tehnologije prave od devojcica koje bi trebalo da se igraju sa lutkama.

Barem je tako bilo u moje vreme.
codeus re 17.11.2009. 23:52 #159565

broj poruka: 4054

ta moze da se popne na sto a boga mi i da dohvati prekidac ... pre je za nju Ken .. nego lutka

..znate kakva su deca .. to je trenutna moda .. pre su bile nike .. nije mogao svako da ih priusti sto nije bilo dobro ..raslojavanje.. klase i sl. gluposti .. pa onda mobilni telefoni .. skuplji je bolji .. sto opet nisu mogli svi da imaju .. ali ovaj facebook je globalna pojava... i vecina moze da je priusti sebi s`obzirom da polovina klinaca ima komp .. sto ih nekako stavlja sve u istu ravan ..

to je samo faza .. procice ih ... kad zaavrse u Italiji ...
markopvict haha Honey 17.11.2009. 23:58 #159566

broj poruka: 4515
Ta mala sto recituje je slucajno komsinica. Samo cu reci da se ne kupa... :(

- -
- - Socijalna Mreza!!!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
GAMER4LIFE !!! 18.11.2009. 07:14 #159585

Tu dolaze da se promovisu drolje i pederi....Odvratno, teski slepci...danas kad te upozna neko ne trazi ti broj telefona nego te pita jel imas face LOL!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs