Meni FF otvara bez problema. Sto se tice skidanja pa verovatno kada ides na download tamo dobijes u RAR-u linkove koji su tipa Rapidshare, Megaupload idt..
Inace, evo ti jedan Ruski sajt gde imas igre a download je direct link.
Uopšte ne mogu da otvorim sajt (Telekom ADSL). Prepozna mi da je Blogspot u pitanju kraj.
:: :: Unable to connect - - -Jel ti to pise kad probas da skines nesto ili nije dobar link? :: Meni radi sve samo nemogu da provalim kako se skida?? :: ::
Dobar ti je taj sajt ali mi pise Доступ к серверам fs23-fs32 может временно прерываться... You can download files more 32 MBytes only from 22:00 to 10:00 GMT.
It`s temporary. Sorry for inconvenience U PREVODU: Приступ серверима фс23-фс32 може бити привремено прекинут ... Можете да преузмете датотеке још 32 Мбытес само од 22:00 до 10:00 ГМТ.
Kliknes na naslov igrice i otvorice ti se nova strana na kojoj ima download nekog malog rar fajla u kom imas uputstva za dalje koja izmedju ostalog sadrze:
To know password do follow steps:
1. go to ourpcgame.net 2. Look on the left side. click on myfuncard banner 3. download the funcard toolbar which is 100% safe, install it. you will get a message after completing the installation. 4. fifth word of that message is the password to open the game links folder.
once you open the game link folder , copy the link in your browser and hit enter. download the all files . extract them mount them and install . extract crack.rar and copy the extracted files in your game directory. play the game
thank you .
note serial key is also given seperately(for online play and activation) have fun!
game links folder iz stavke 4 je ubacen u vec spomenuti rar,mnogo ovo nesto mutno verovatno je neki virus!!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.