Juce me klinac ubi da mu skinem i stavim counter life....oces vraga...instaliram HL na njegovoj masini a on mi kaze da nece da radi jer imam manje od 16Mb video memorije...(palit 9800gt+1Gbddr3/xp64 bit/e5200/4Gb kingston hyperX)...dete kuka, ja piz..m jurih po belosvetskim forumima i nasao sapatnike koji su ko i ja ostali bez odgovora i resenja....ko zna da sam se savetovao sa ovim dr mozda bi iresio problem.... Da mi je juce uvece neko pomenuo reci koje sadrze HALF,LIFE,COUNTER, porazbijao bih sve monitore po kuci, a racunare vezao medjufazno (na 380V)
Hm to sam i ja imao problem, probaj da lupiš kompatibiliti mod sa xp sp2 support normality
:: :: Juce me klinac ubi da mu skinem i stavim counter life....oces vraga...instaliram HL na njegovoj masini a on mi kaze da nece da radi jer imam manje od 16Mb video memorije...(palit 9800gt+1Gbddr3/xp64 bit/e5200/4Gb kingston hyperX)...dete kuka, ja piz.. :: jurih po belosvetskim forumima i nasao sapatnike koji su ko i ja ostali bez odgovora i resenja....ko zna da sam se savetovao sa ovim dr mozda bi iresio problem... :: Da mi je juce uvece neko pomenuo reci koje sadrze HALF,LIFE,COUNTER, porazbijao bih sve monitore po kuci, a racunare vezao medjufazno (na 380V)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.