Svaka cast. Tematika je jasna, ali da li je bas sve tako ??? Bubnjar mi je najjace odradjen. RESISTANCE IS FUTILE
:: :: Spot smo uradili moji prijatelji i ja (`Kvazi studio`), pa pogledajte i prokomentarišite, biće nam drago :: :: http://www.youtube.com/watch?v=eWYgWlwh8k :: (okačen je i H.264 @ 720p ::
Profi, nema sta. Najvise mi se svidja onaj deo sa bicevanjem gde se krv pretvara u konture Afrike. Dobro, animacije primitivne, ali efektne i sve deluje skladno sa muzikom i ostatkom spota. Upecatljivo i prepoznatljivo, a ponovo ima pricu. Nije lako to postici.
Podseti me na jedini kontakt sa video editorima koji sam imao pre 5-6 godina, radili smo neki video materijal kao prezentaciju na kongresu studenata arhitekture ex-yu. Doduse, u pitanju je samo izmontirani mateijal video klipova maznutih sa neta i iz Barake, ali je ostavilo jak utisak na priusutne.
Re: Evo još malo kreativnih ljudi sa naših podneblja
26.11.2009. 09:27
status: user broj poruka: 7779
Ovo sto su ovi majstori uradili izgleda previse sterilno, sajam i BGD uposteno su mnogo prljaviji nego sto je to ovde prikazano. Animacija je ko da su je radili pre deset godina a ne 2009-te.
Malo kritike nije na odmet cisto da se ne uobraze.
Tomato Republic Of Serbia !!!
P.S. E da su oni afrikanci nastavili da slusaju radio izelil bi ih lavovi i gepardi (gde bre nadjoste bizona u afriku). A Masaje ima da dobiju bruh od onog silnog skakanja. Ako su etiopljani simpatisem se sa njima (najlespi crnci i uz to vecina pravoslavci) ostali shlussss.
Zanimljivo,cak i pesma...Originalno.Kakav kvazi studio? Jeste pokusali da kontaktirate sacchi&sacchi...(ili tako sta) u Beogradu? Svojevremeno su me zvali za neke reklame,znaju da cene ovakve stvari.
Zanimljivo,cak i pesma...Originalno.Kakav kvazi studio? Jeste pokusali da kontaktirate sacchi&sacchi...(ili tako sta) u Beogradu? Svojevremeno su me zvali za neke reklame,znaju da cene ovakve stvari.
Mrtva trka izmedju spota Morcheebe Enjoy the ride i ovoga. Svaka cast za spot,muziku ne bih komentarisao jer nema potrebe ritam je full sve drugo je suvisno komentarisati. https://www.berzapasa.com
Ne mogu da verujem da sam do gledanja spota dosao preko berze a da se sami nisu hvalili...LUDILO sta ti je Srbija selendra, mislim mala je mala je .....A spot i muzika su jeeeeeeaaaaaaaaaaaah
Pa bre kakvi majstori, bio sam sarkastičan, lele... Zbog ovakvih je sramota da pričaš da se baviš multimedijom, aman...
Ovo sto su ovi majstori uradili izgleda previse sterilno, sajam i BGD uposteno su mnogo prljaviji nego sto je to ovde prikazano. Animacija je ko da su je radili pre deset godina a ne 2009-te.
Malo kritike nije na odmet cisto da se ne uobraze.
:: :: Pregovori su u toku. Ide u Australiju i Ameriku za sad. Verovatno i kod Engleza :: :: Hvala ostalima na komentarima :: :: :: Svaka cast Bax : :: :: :: :: Ide li ovo na MTV? : :: :: :: :: :: ::
Ništa konkretno ti ne mogu reći jel vođa benda treba da ih kontaktira, i da nas kontaktira radi slanja sample-a. Videćemo. Za sada su i na YT i generalno pozitivni komentari. I muzika i video imaju svoju dubinu, kvalitet, tačnije izražaj je namerno takav.
ako bude bilo na MTV javljaj...svidja mi se sto ste snimak uradili sa linijama(kad gledas lice coveka pa neke crne linije cas se vide cas ne)kolko vam je vremena trebalo za ovo?
:: :: Ništa konkretno ti ne mogu reći jel vođa benda treba da ih kontaktira, i da nas kontaktira radi slanja sample-a. Videćemo. Za sada su i na YT i generalno pozitivni komentari. I muzika i video imaju svoju dubinu, kvalitet, tačnije izražaj je namerno takav :: ::
Re: Da se malo pohvalim(o), pogledajte ovaj spotić
26.11.2009. 18:17
status: user broj poruka: 446
Lepo uradjeno, mastovito, neobicno,simpaticno. Spot mi je bolji od muzike, mada je i ona dobra.
Jos samo da se frontmen malo vise pozabavi izgovorom engleskog, pa da sve bude savrseno. :)))
:: :: Spot smo uradili moji prijatelji i ja (`Kvazi studio`), pa pogledajte i prokomentarišite, biće nam drago :: :: http://www.youtube.com/watch?v=eWYgWlwh8k :: (okačen je i H.264 @ 720p ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647750. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.