imao sam nalog, pa su me banovali, i s vremena na vreme pokusam da se registrujem ,ali ne uspevam, da li neko zna zasto? ako postoji invite (pozivnica), mozda bi neko bio ljubazan...hvala
Nema pozivnica... Oni s vremena na vreme puste clanove da se registruju... Tipa budu otvorene registracije 2nedelje do mesaec dana i onda zatvaraju, ali ne znam na kojem vremenskom intervalu, bile su skoro (mislim u oktobru) otvorene registracije. BTW sto su te banovali? ratio ili nesto drugo?
ma ja vise volim arenu, koristim je vec ko zna koliko, ali sa zamunde ide brze, obicno kad mi ide sporo sa arene, a ja odem na zamundu i nadjem, to ide brze, pa mi zbog toga samo zatreba..a nema veze, naci cu neki drugi tracker
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.