Moja radinost, moj upload... Nema brige oko virusa...
Ovo je samo preview spota...
pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Jako su mi bini komentari nepristrasnih ljudi jer okolina sve ovo jako hvali, ali opet to je sve moja rodbina, drugovi, prijatelji...
Kritika, naravno, moze da bude i pozitivna i negativna, tako da oni kojima se nesto ne dopada slobodno neka kazu!
Voleo bih samo da prokomentarisete ovako:
1. Pevanje
2. Spot
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pevanje je odlicno, mozda bi trebao jos malo da istaknes vokal, u pojedinim delovima se nekako previse stapa sa muzikom. Spot je ok, mada bih licno ubacio i po koju sekvencu muskara ili zene u pokretu, setnja na keju, na primer, zalazak sunca i sl...
Sve u svemu, za pocetak, lepo izgleda
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada! Intel PIII 933MHz/FS Intel 815i/512MB SDRAM/GF2MX400 32MB DDR
@MilosNBG Komentari sa zadovoljstvom prihvaceni , ideje su svakako korisne i radicu na njihovoj realizaciji!
@Kedi Nije pravljeno iz ocaja za nekom izgubljenom...
**************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Muziku se mogu da prokomentarišem jer 1) Ne slušam taj žanr 2) Nemam muzičko znanje da bi moj mokntar bio medoravan
Što se videa tiče, vidim radio je After Effects ili Hollywood FX, nebitno, na textu, osim ako si baš hteo tako da izgleda, možeš još da radiš slodećim alatima: Particle Illusion, AE p-ins: Shine, 3d stroke i starglow, Boris FX....
E sad, objektivno, ako si dobio ono što si želeo, onda si uspeo.
Naravno ovde sam postavio spot da bih cuo komentare i ljudi koji se razumeju u muziku, ali i onih koji se ne razumeju (koji ce reci bar kako im zvuci) i koji ce mozda vise prokomentarisati sam spot...
Sam video je radjen u Sony Vegas-u 9.0c... Sto se tice rada sa text-om, od ovih programa sto si preporucio, koji je po tebi najbolji?
MilosNBG se verovatno seca mojih tema u kojima sam se raspitivao o programima za obradu muzike (secam se da je ucestvovao u diskusiji) i videa pa sa razlogom kaze `za pocetak, lepo izgleda`! Ovo mi i jeste prvi spot tako da su sve sugestije dobro dosle!
:: :: Muziku se mogu da prokomentarišem jer :: 1) Ne slušam taj žan :: 2) Nemam muzičko znanje da bi moj mokntar bio medorava :: :: Što se videa tiče, vidim radio je After Effects ili Hollywood FX, nebitno, na textu, osim ako si baš hteo tako da izgleda, možeš još da radiš slodećim alatima: Particle Illusion, AE p-ins: Shine, 3d stroke i starglow, Boris FX... :: :: E sad, objektivno, ako si dobio ono što si želeo, onda si uspeo :: ::
Ne mogu da komentarišem kvalitet nečega što ne slušam. To kao kad bi komentarisao neki horor film, a nism u životu odgledao tri horora (posle The Thing-a sam završio sa njima) i neko mi kaže da prokomentarišem, bilo bi bezveze reći ma ništa se to meni ne sviđa, ni pod razno ne bi bilo korisno.
Probaj sve, samo probaj, kopaj rovari....em učiš, em imaš iskustva sa više stvari, istraživanje je zlato.
Nisam gore misliio na tebe (jer si rekao da ne slusas tu muziku) vec sam mislio na one koji se ne bave muzikom (a slusaju ovu muziku) da bar kazu kako im zvuci!
Kao neko ko od muzike ne sluša gotovo ništa što je sada mlađe od 30-40 godina i kao neko ko totalno prirodno šalta Carmen McRae ili Billie Holiday na Miroslava Ilića ili Nedeljka Bilkića, a često ih i meće u jedan nezvanični hit(iako ne ide, bar je interesantno), mogu ti reći da je to što si napravio pravi TV Pink šit, za sve koji radije kupuju ``Zvezde Granda`` nego hleb i opušteno gutaju sva govna iz televizora, pa traže još za sutrašnji štek, krišom lepe po zidovima spavaće sobe postere tih nekih fegeta i mentalno+fizički retardiranih prostitutki, a drže ih i na radnim površinama mobilnih telefona sa srpskim prevodom, u trenucima očaja, tj. dok se Fernando i Hulio tuku oko šalterskog posla, a Kasandra rađa treće dete sa stričevom ženom transvestitom, doduše iz prvog braka, koja se operisala kod šurnjajinog prvog komšije, za koga se tek kasnije ispostavlja da ipak nije nikada radio u pošti, iako je formalno-pravno bio u mogućnosti. Psihološki triler, bre !
Riba je ok, al` `de nađe onog zrikavog ?! Umalo nisam povratio.
Rekao bih da ``peva`` Željko Joksimović, čuo sam pre neki dan iz nekoliko mesta po gradu, popularno je to đubre, nije da nije.
Ne slusam ovu vrstu muzike, ali ovo ne mogu bas da nazovem spotom. Konstantan prevod sa efektima tesko da moze spotom da se nazove. Razmisli... da li si ikad video ovakav spot negde? Nisam nista uvredljivo mislio, samo iznosim misljenje :)
Zato što se sve nadam da nisam dobro razumeo, al teško, mkukic se trudio koliko zna, naučiće biće bolje, a možda je tačno to i hteo, ali komentar nije na mestu i uopšte komentarisati o tome.
:: Ne trudi se da razumes... nije vredno toga.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Ne mogu da verujem da si ovo napisao ? Čemu :: :: :: :: :: Riba je ok, al` `de nađe onog zrikavog ?! Umalo nisam povratio.
Bolje da ne krecem da komentarisem, krenuce haos do ujutru... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Zato što se sve nadam da nisam dobro razumeo, al teško, mkukic se trudio koliko zna, naučiće biće bolje, a možda je tačno to i hteo, ali komentar nije na mestu i uopšte komentarisati o tome :: :: :: Ne trudi se da razumes... nije vredno toga.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: :: Ne mogu da verujem da si ovo napisao ? Čemu :: :: :: :: :: :: :: Riba je ok, al` `de nađe onog zrikavog ?! Umalo nisam povratio.
brate ono sto rece za telefone i one fegete skroz si upravu + sve to lepo upakovano sa spanskim serijama i dobijes pink televiziju + ljude koje eto vole taj srpski u mobilnim telefonima iako taj sto prevodi taj softver je `genije`(hahahah) znaci sve skroz tacno!! Zato i ne gledam tv skoro nikad!!
:: Kao neko ko od muzike ne sluša gotovo ništa što je sada mlađe od 30-40 godina i kao neko ko totalno prirodno šalta Carmen McRae ili Billie Holiday na Miroslava Ilića ili Nedeljka Bilkića, a često ih i meće u jedan nezvanični hit(iako ne ide, bar je interesantno), mogu ti reći da je to što si napravio pravi TV Pink šit, za sve koji radije kupuju ``Zvezde Granda`` nego hleb i opušteno gutaju sva govna iz televizora, pa traže još za sutrašnji štek, krišom lepe po zidovima spavaće sobe postere tih nekih fegeta i mentalno+fizički retardiranih prostitutki, a drže ih i na radnim površinama mobilnih telefona sa srpskim prevodom, u trenucima očaja, tj. dok se Fernando i Hulio tuku oko šalterskog posla, a Kasandra rađa treće dete sa stričevom ženom transvestitom, doduše iz prvog braka, koja se operisala kod šurnjajinog prvog komšije, za koga se tek kasnije ispostavlja da ipak nije nikada radio u pošti, iako je formalno-pravno bio u mogućnosti. Psihološki triler, bre :: :: Riba je ok, al` `de nađe onog zrikavog ?! Umalo nisam povratio :: :: Rekao bih da ``peva`` Željko Joksimović, čuo sam pre neki dan iz nekoliko mesta po gradu, popularno je to đubre, nije da nije :: :: Supermarketi ``Čutura``
Hahaha sve istina! svaka cast! sto se tice spota, na osnovu cega je napravljen? nije te valjda sjebala neka drolja...
:: Kao neko ko od muzike ne sluša gotovo ništa što je sada mlađe od 30-40 godina i kao neko ko totalno prirodno šalta Carmen McRae ili Billie Holiday na Miroslava Ilića ili Nedeljka Bilkića, a često ih i meće u jedan nezvanični hit(iako ne ide, bar je interesantno), mogu ti reći da je to što si napravio pravi TV Pink šit, za sve koji radije kupuju ``Zvezde Granda`` nego hleb i opušteno gutaju sva govna iz televizora, pa traže još za sutrašnji štek, krišom lepe po zidovima spavaće sobe postere tih nekih fegeta i mentalno+fizički retardiranih prostitutki, a drže ih i na radnim površinama mobilnih telefona sa srpskim prevodom, u trenucima očaja, tj. dok se Fernando i Hulio tuku oko šalterskog posla, a Kasandra rađa treće dete sa stričevom ženom transvestitom, doduše iz prvog braka, koja se operisala kod šurnjajinog prvog komšije, za koga se tek kasnije ispostavlja da ipak nije nikada radio u pošti, iako je formalno-pravno bio u mogućnosti. Psihološki triler, bre :: :: Riba je ok, al` `de nađe onog zrikavog ?! Umalo nisam povratio :: :: Rekao bih da ``peva`` Željko Joksimović, čuo sam pre neki dan iz nekoliko mesta po gradu, popularno je to đubre, nije da nije :: :: Supermarketi ``Čutura``
@Slavuj Nekoliko mi stvari nije jasno... O kakvim spanskim serijama pricas covece??? Da li sam ja prozivao neku vrstu muzike pa da sad ti napadas ovu koju ja slusam??? Sta je s` tobom??? O ukusima se ne raspravlja i za neku muziku mozes da kazes da je ne slusas a ne da je `djubre`! Dalje... Da li ti uopste znas sta znaci zrikav? Nemoj da koristis pojmove ako ne znas sta znace! Tu je uvek Vujaklija! Komentar ti je za svaku osudu!
@Daum U pravu si... Nije standardan spot, ali kao sto si imao prilike da procitas ovo je moj prvi spot i tu ima jos mnogo da su uci i radi! Vise je radjeno kao neka podloga za pesmu koja nece biti krajnje monotona kako mnogi znaju da odrade, pa sam ubacio neke efekte i vezbao... A ovakva vrsta spota postoji. I to oficijalna koja je pirlicno monotona u odnosu na ovu moju verziju... Iskreno...
@alexb Naveo sam vec da nije pravljeno u znak secanja na neku... Treme je bilo... Priznajem... Slazem se sto se tice reverb-a.
Svi ostali... Pitao sam za komentare onih koji slusaju ovu muziku kako im zvuci (ili ako se i bave muzikom da to prokomentarisu na strucan nacin)! Takodje oni koji imaju da daju neki sud o klipu i efektima u njemu (kao sto je recimo bio Bax - za svaku pohvalu) su takodje dobrodosli! Nema potrebe da se javljaju oni koji hoce da pljuju po ovoj muzici i traze eventualno neku svadju jer o tome je suvisno i govoriti!
Hvala svima koji su dali korektne odgovore!
Malo je glupo sad to sto pricas. Ispade da moj komentar koji je slican sa jos nekim ovde ne valja, a Baxu svaka cast jer ti je pohvalio `spot`...?
Sto ne rece lepo da se lose osecas i da ti ishvalimo svi redom `spot`....?
__________________ Scourge of PCBerza
:: @Slavuj Nekoliko mi stvari nije jasno... O kakvim spanskim serijama pricas covece??? Da li sam ja prozivao neku vrstu muzike pa da sad ti napadas ovu koju ja slusam??? Sta je s` tobom??? O ukusima se ne raspravlja i za neku muziku mozes da kazes da je ne slusas a ne da je `djubre`! Dalje... Da li ti uopste znas sta znaci zrikav? Nemoj da koristis pojmove ako ne znas sta znace! Tu je uvek Vujaklija! Komentar ti je za svaku osudu :: :: @Daum U pravu si... Nije standardan spot, ali kao sto si imao prilike da procitas ovo je moj prvi spot i tu ima jos mnogo da su uci i radi! Vise je radjeno kao neka podloga za pesmu koja nece biti krajnje monotona kako mnogi znaju da odrade, pa sam ubacio neke efekte i vezbao... A ovakva vrsta spota postoji. I to oficijalna koja je pirlicno monotona u odnosu na ovu moju verziju... Iskreno.. :: :: @alexb Naveo sam vec da nije pravljeno u znak secanja na neku... Treme je bilo... Priznajem... Slazem se sto se tice reverb-a :: :: :: Svi ostali... Pitao sam za komentare onih koji slusaju ovu muziku kako im zvuci (ili ako se i bave muzikom da to prokomentarisu na strucan nacin)! Takodje oni koji imaju da daju neki sud o klipu i efektima u njemu (kao sto je recimo bio Bax - za svaku pohvalu) su takodje dobrodosli! Nema potrebe da se javljaju oni koji hoce da pljuju po ovoj muzici i traze eventualno neku svadju jer o tome je suvisno i govoriti :: :: Hvala svima koji su dali korektne odgovore :: :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: ::
Da je ovo vezano za muzicki komentar.Generalno nisam ni spot razumeo..Kapiram da ima neku peontu ,posvetu,sta li .. Pitanje sledece?Na ciji glas treba da obratim paznju i da dam komentar?Osim umixovane pesme ja nista drugo i ne cujem! Spot,ili ti kompilacija slika spojena sa muzikom je moglo i malo bolje da se prepegla,da nemas one pikove u prelazima vec da to udje iz nekog fade in-a kako god.Previse mi je ovo sve iseckano,istrzano,nabacano.. Izvini ali ja nisam kompetentan za ovaj nivo komentara.Previse to gledam sa profesionalne strane tako da mi je ovo krajnje amaterski sto i jeste :) ali opet zao mi je sto taj spot uopste nisam razumeo u potpunosti,mozda ima neki nastavak pa neku razradu radnje ne znam ali ovo mi je previse kratko a slabo govori ..Ono sto sam mogao da osetim je tenzija ceznje za tom nekom osobom,tuga koja obitava kroz tu tvoju pric tj prezentaciju spota..Uneo si emocije to se vidi..U svakom slucaju pohvala za trud.
P.S.Pesma kao pesma nije losa,to je ono sto mozemo u nasoj zemlji da ocekujemo od pop muzike a Zeljko Joksimovic je kvalitetan muzicar bez obzira na komercijalizovan stav koji ima - kako bi inace zaradio novac,mora da se okrece ka narodu. Ne znam koju si ideju tacno imao i zasto ti je bas legla ova pesma tj zasto si se u njoj pronasao - mogu samo da naslutim ali ako si vec trazio teme mogao si da nadjes u pesmama Vlade Gerogijeva,to je `nas` najbolji pop pevac i muzicar a muzika koju pravi je u rangu kvaliteta pop muzike sa zapada ako si bas zeleo nesto nase.Sa druge strane imas milion kvalitetnih stranih pesama koje bi mozda bolje docarale ono sto si zeleo da iskazes.. Na one jadne komentare se ne obaziri,zaista nije lepo od kolega sa foruma!
@mkukic, preslusaj ovaj link, remix pesme Hej Ti koji je radio moj ortak, pa mozes otprilike da ocenis sta i kako raditi sa muzikom, vokalima, reverberacijom itd. Remix je radjen u kucnoj varijanti, nikakva fenci oprema.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.