Ako neko ima neku pozivnicu za neki dobar tracker ( torrent ) bio bi zahvalan puno , i sorry sto sam napravio novu temu za to Essential strike from Wayne Rooney
Ja ti dam odmah pozivnicu za warez-bb, megauploadforum.net i nista vise. Offtopic vatam slot na rapidu citavih 2h i jos ga nisam uvatio. Megaupload ce da zajebe sve u paketu !
@gile23 Takodje vatam slotove po ceo dan ne vredi tek od ponoci moze lepo da se ide u kupovinu. @Fanste imas partis.si samo se registruj i pici P.S. i meni bi lepo dosla pozivnica za hd-torents.
Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO
:: @gile2 :: Takodje vatam slotove po ceo dan ne vredi tek od ponoci moze lepo da se ide u kupovinu :: @Fanste imas partis.si samo se registruj i pic :: P.S. i meni bi lepo dosla pozivnica za hd-torents :: :: Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO :: ::
RS je jedini sajt na kom sam ikada platio, ali usluga je im sve gora i gora iz dana u dan.. kradu se poeni, smanjuje se dnevna kvota za dl.. katastrofa.. vidim da je npr hotfile sve zastupljeniji po warez sajtovima..
debili... jeste da je transfer rate dobar pogotovo kod brzzzog linka (npr. 10+ mbit kao kod mene na sljaci) ali kvote su uzas, nekada je bilo da skines koliko hoces..
:: Jbg kad su klosari ima Mega da ih ubije u pojam :: :: Pozdrav :: :: :: :: @gile2 :: :: Takodje vatam slotove po ceo dan ne vredi tek od ponoci moze lepo da se ide u kupovinu :: :: @Fanste imas partis.si samo se registruj i pic :: :: P.S. i meni bi lepo dosla pozivnica za hd-torents :: :: :: :: Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO :: :: :: ::
Retko sta vucem sa Rapida, sve sa mega ili hotfile, jedino zeza hotfile, sto moraju da se kucaju slova u jdownloaderu. A Megaupload je pre bio kao premium samo je moram na nekoliko svucenih GB da se odradi recconect, a sve bilo kao na premium, posle je uvedeno cekanje od 45 sec a sve drugo ostalo isto, tako da trenutno Megaupload rules.
Pozdrav!
:: RS je jedini sajt na kom sam ikada platio, ali usluga je im sve gora i gora iz dana u dan.. kradu se poeni, smanjuje se dnevna kvota za dl.. katastrofa.. vidim da je npr hotfile sve zastupljeniji po warez sajtovima. :: :: debili... jeste da je transfer rate dobar pogotovo kod brzzzog linka (npr. 10+ mbit kao kod mene na sljaci) ali kvote su uzas, nekada je bilo da skines koliko hoces. :: :: pozz :: :: https://www.limundo.com/ref/zx6 :: :: :: :: :: Jbg kad su klosari ima Mega da ih ubije u pojam :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: @gile2 :: :: :: Takodje vatam slotove po ceo dan ne vredi tek od ponoci moze lepo da se ide u kupovinu :: :: :: @Fanste imas partis.si samo se registruj i pic :: :: :: P.S. i meni bi lepo dosla pozivnica za hd-torents :: :: :: :: :: :: Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.