naravno, tada su se vrtele i mnogo surovije manga animacije na MTV-u ali mene je pre svega zanima crtać sa trećeg kanala. Toriton je sniman ipak neki sedamdesetih čini mi se 1974god.
support normality
:: omg, ovo je sajt kakav meni treba! fala puno!: :: :: @pajsgudgud: kakva to zloupotreba mangi je u pitanju?...^ :: :: Nikola :: asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silen :: wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda :: ::
hahah, ne mogu da verujem, al mislim da se secam da sam odgledao par epizoda toga na tvu... `ladno...:) jedna samo mala napomena: mange = stripovi, anime = crtani.:)
secam se da sam kao klinac gledao neke (sinhronizovane) anime, nesto sa nekim likovima -i devojkom, naravno:D - koji lutaju svemirom a jedan od njih ima neki mocan stap... ne znam kako se zove. to mi je jedan od prvih kontakata sa njima recimo. a ozbiljno pratim od pre koju godinu, secam se da sam slucajno nabasao na gundama 00 i kao ajde da pogledam... pa kao ovo je super, ajde gundam seed... i tako dalje...:)))
sad imam dobru kolekciju doticnih, pa ako te nesto zanima, posalji na pm, ako imam mozemo da sredimo primopredaju/razmenu diskova...:)
i jos nesto... preporuka svima da odgledaju Avatara, film je po meni super!:D* *disclaimer: volim sci-fi filmove, tako da je utisak 100% subjektivan.:)
bax2003, izvinjavam se za offtopic!:/
Nikolas asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, st31000528as barracuda
:: ma...golotinja i to...pored tolikih golih ženskinja na netu oni još našli i da crtaju.) ipak sam više za uživo provod.. :: :: Manga pravac pratim od `93 dakle od svoje 9 godine. Ipak sam odrastao uz Toritona ili :: tritona :: :: http://www.youtube.com/watch?v=K_c_Sh1cLB :: :: naravno, tada su se vrtele i mnogo surovije manga animacije na MTV-u ali mene je pre svega zanima crtać sa trećeg kanala. Toriton je sniman ipak neki sedamdesetih čini mi se 1974god. :: :: :: support normality
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.