chrome sabija i jednog i drugog,nazalost,navika je navika i evo ja koristim mozzilu,nekako naviko na okruzenje,a imam i chrome i operu,al sta ces,NAVIKA
Procitajte ovo pa onda postujte, nije Firefox trenutno glavni, IE je glavni, a samo ako se gleda po verzijama koje korisnici koriste Firefox 3.5 je glavni.
probao ja i Safari, i Seamonkey, Maxthon, FF 3.6, Operu, Wyzo, posto sam koristio samo FF jako dugo i smorio me kod ovih zadnjih verzija, malo su ga ukenjali, i ubedljivo mi je najbrzi Chrome, zajebi testove sa neta, dok ti sam ne probas, ne vidis, probaj poslednji Chrome (iako je beta), pa javi da li si osetio razliku, ja jesam, i totalno me odusevio, po brzini, funkcionalnosti, nije mi se svidela samo ona plava default tema, dok nisam provalio da u opcijama imas `Get themes`, onda sam to resio sa Grey temom by Google...koristim ga uveliko, uvek su mi otvoreni po 20 tabova, nikad ga ne gasim, nikad mi nije zakucao, recimo FF, dok skidam nesto preko torenta, ili JD, nema sanse da otvori stranicu odmah, nego mu treba sto godina, Chrome mi je tu extra, jer se izbori da otvori cak i tada brze, kada je totalno net opterecen, i mislim da mi ne treba vise razloga.
Bio sam dugogodisnji korisnik opere dok nije pocela opasno da me nervira sa svojim bagovima i upucavanjima..Inace probao sam i sve te ostale koje si naveo.Presao sam na tvoj predlog na Chrome i zaista sam prezadovoljan.Brz,pouzdan,prost za koriscenje..Sta vise treba? :)
Sto se mene tice koristim FireFox vise iz neke navike, ali i par korisnih plug-inova na koje sam takodje navikao... Probao sam chrome i fantastican je sto se tice brzine, nema sta... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: Ma nek pricaju sta hoce. Ako najveci broj korisnika koristi IE to je samo zato sto ne znaju da instaliraju drugi browser.. :: :: Nema IE sta da trazi sa Firefox-om i Chrome-om.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ma sve je bolje nego IE... __________________ Scourge of PCBerza
:: Apsolutno tacno :: :: Sto se mene tice koristim FireFox vise iz neke navike, ali i par korisnih plug-inova na koje sam takodje navikao... Probao sam chrome i fantastican je sto se tice brzine, nema sta... :: *************************************************************************************** :: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. :: :: :: Ma nek pricaju sta hoce. Ako najveci broj korisnika koristi IE to je samo zato sto ne znaju da instaliraju drugi browser.. :: :: :: :: Nema IE sta da trazi sa Firefox-om i Chrome-om.. :: :: :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
E al najvise me nervira ff sto se baguje,znaci skrol pocne da brljavi skroz,ne znam razlog,a i hoce stalno da puca pa onda onaj error kad izadje meni muka,po 10x na dan...inace probo sam sve browser,safari mi je ubedljiv za sad,jer npr kod chrome-a mi nekako lose organizovana sekcija za dl,skroz pogresan pristup...
:: probao ja i Safari, i Seamonkey, Maxthon, FF 3.6, Operu, Wyzo, posto sam koristio samo FF jako dugo i smorio me kod ovih zadnjih verzija, malo su ga ukenjali, i ubedljivo mi je najbrzi Chrome, zajebi testove sa neta, dok ti sam ne probas, ne vidis, probaj poslednji Chrome (iako je beta), pa javi da li si osetio razliku, ja jesam, i totalno me odusevio, po brzini, funkcionalnosti, nije mi se svidela samo ona plava default tema, dok nisam provalio da u opcijama imas `Get themes`, onda sam to resio sa Grey temom by Google...koristim ga uveliko, uvek su mi otvoreni po 20 tabova, nikad ga ne gasim, nikad mi nije zakucao, recimo FF, dok skidam nesto preko torenta, ili JD, nema sanse da otvori stranicu odmah, nego mu treba sto godina, Chrome mi je tu extra, jer se izbori da otvori cak i tada brze, kada je totalno net opterecen, i mislim da mi ne treba vise razloga :: :: ::
pa pazi, to ti je isto stvar navike, ne mogu ni oni da iskopiraju sve (Google), mislim mogli su, ali nisu hteli, jer ne bi bili originalni, jeste da se meni svidjao FF prozorcic sa download-om, ali brate, nije mi to bilo presudno, navikao sam se, ionako nije toliko bitna stvar vredna `give up-a`...ja sam sebi nasao resenje, zavrsetkom download-a ili stisnem ono malo X, ili mi je download prozor otvoren non stop i povremeno clear-ujem i to je to, nikakvo opterecenje..
Apsolutno tačno. IE=internet exploiter and exploder
Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde
:: Ma nek pricaju sta hoce. Ako najveci broj korisnika koristi IE to je samo zato sto ne znaju da instaliraju drugi browser.. :: :: Nema IE sta da trazi sa Firefox-om i Chrome-om.. :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.