Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Zanimljive Internet adrese
AVATAR najjaci film koji sam pogledao
STRANA 1 OD 3  
doca80 AVATAR najjaci film koji sam pogledao 27.12.2009. 01:01 T23208

status: user
broj poruka: 3053
upravo sam pogledao gorepomenuti film,i na mene je ostavio mnogo dobar utisak!!! Film jeste totalni SF,ali cela prica kada se sagleda iz nekog generalnog ugla,na mene ostavlja zestok utisak...Radi se o iskvarenosti ljudi,pogresnim ciljevima u zivotima,vodjenim pohlepom za novcem i moci,nedostiznim stvarima za nas obicne smrtnike koje mi OBAVEZNO zelimo da imamo,iako te stvari nisu namenjene nama...jer cemo iih svakako iskoristiti na maksimalno destruktivan nacin...Prica ima MNOGO dublji smisao i znacenje nego sto mnogi ljudi shvataju,pa ko razume shvatice... Sorry za temu,ali jednostavno,zanesen mojim utiscima, morao sam da podelim ovo moje misljenje sa vama...

BTW,ako neko ima link za DVDRIP cenio bih to!!!

KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
saxija re 27.12.2009. 01:14 #174842

broj poruka: 4016
imas varijantu https://www.vcdquality.com ukucas ime filma i on ti kaze u kom kvalitetu trenutno postoji na netu jer tu objavljuju release i naravno da ga trazis bas pod tim imenom, NIJE sajt za skidanje vec info koji skracuje jurenje po netu, 100% tacan, a ima i objasnjenje sta je koji format, inace HD-BB.ORG ima filmove u extra Q a ne toliko teske, npr gamer 2GB a slika da se poseces

trla baba wlan

amdgeek
http://amdgeeks.net/overclock/926

bikolor telesync 27.12.2009. 01:18 #174843

broj poruka: 79
avatar je stigao samo to TS-a trenutno,malo cemo da se nacekamo za dvdrip,a sto se tice teme lepo si rekao,ko razume shvatice,kakvi ljudi,takav i svet jbg!

Svako ima pravo da bude glup za svoje pare!

doca80 Re: re 27.12.2009. 01:19 #174844

hm,hvala,ali nekako ne vidim da postoji dvdrip za sada...Moracu da sacekam jos neko vreme...Inace,svaka preporuka za film,ko nije pogledao,obavezno neka pogleda,prica je stvaaaarno dobra ako je pazljivo sagledate...

:: imas varijantu https://www.vcdquality.com ukucas ime filma i on ti kaze u kom kvalitetu trenutno postoji na netu jer tu objavljuju release i naravno da ga trazis bas pod tim imenom, NIJE sajt za skidanje vec info koji skracuje jurenje po netu, 100% tacan, a ima i objasnjenje sta je koji format, inace HD-BB.ORG ima filmove u extra Q a ne toliko teske, npr gamer 2GB a slika da se posece
::
:: trla baba wlan
:: amdgeek
:: http://amdgeeks.net/overclock/92
doca80 Re: telesync 27.12.2009. 01:21 #174845

da,nazalost!!! sto vise pokusavam da razumem neke stvari,sve manje uspevam...iskvarenost ljudi dostize neslucene razmere...a to me BAS bedaci!!!

:: avatar je stigao samo to TS-a trenutno,malo cemo da se nacekamo za dvdrip,a sto se tice teme lepo si rekao,ko razume shvatice,kakvi ljudi,takav i svet jbg
:: Svako ima pravo da bude glup za svoje pare!
Kovle ... 27.12.2009. 01:21 #174846

broj poruka: 976
Moram i ja da iznesem utiske, stvarno sam ocaran filmom. Ali svima koji nisu gledali preporucujem da gledaju u 3D-u jer u 2D-u nema smisla prema takvom ostvarenju. Prica mi se takodje mnogo svidja, dosta te unese nekako, kada se svi mole Ejvi na primer to je stvarno lepo uradjeno, onako emocionalno te malo povuce, gledao sam ga u koloseju sa jos par drugova i stvarno svaka cast Cameron-u, cujem da je vec najavio dva nastavka...stvarno do jaja film

https://www.hd-space.org

bikolor @saxija 27.12.2009. 01:21 #174847

broj poruka: 79
dobar link,hvala!

Svako ima pravo da bude glup za svoje pare!

gilopile Re: @saxija 27.12.2009. 01:27 #174848

broj poruka: 9459
Uneo u speeddial/opera:)

Film jos nije izasao u DVDRip-u,svi su TS,TELESYNC...

Ipak cu sacekati Rip,ili jos bolje u HD-u.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: dobar link,hvala
:: Svako ima pravo da bude glup za svoje pare!
saxija re 27.12.2009. 01:29 #174849

broj poruka: 4016
nema nasta ljudi

trla baba wlan

amdgeek
http://amdgeeks.net/overclock/926

VMARC JA SUTRA HRLIM U KOLOSEJ 27.12.2009. 01:59 #174853

broj poruka: 9437
DA GA GLEDAM U 6D

Baby BM

MaliAbner Uh sine prejaka ocena za SF `Pocahontas` pardon Avatar... 27.12.2009. 01:59 #174854

broj poruka: 7779
Radnja filma je ko u diznijevom crtacu pokahontas znas ono dodje Dzon Smit i upozna indijansku princezu i to...

Film jeste vizuelni spektakl ali je prica ko crtani film, mislim jeste crtani ali je produkcija sjajna, Kameron stvarno ima mastu mozda i bolju od Lukasa ili cak Frekna Herberta (Dune) ali je ovim filmom sam sebe plagirao i utopio se u klise svetosumske produkcije.

Ima tu svega od njegovih ranih radova vojska i roboti iz Tudjina II, usamljeni ratnik kao iz Terminatora II, ljubavne price kao iz `potonule grdosije` itd... a glavni negativac je kao iz Pokahontas, ma ceo film je u stvari prepakovani Pokahontas.

Film sam skinuo u nadi da cu uspeti da ubedim klinca da idemo u bioskop posto ovakav vizuelni spektakl stvarno zasluzuje samo bioskop ili visoku definiciju, cak i DVD Rip je jeres za ovaku milinu ocima, za ovakvo golicanje maste...

Odoh sutra u bioskop bez klinca a on neka cega x264 ili MKV, posto DVD Rip necu skidati...

Tomato Republic Of Serbia !!!

substrance ... 27.12.2009. 02:19 #174861

broj poruka: 67
Nemojte da ste ludi da gledate ovo cudo na kompu, mnoooogo ce da propustite ako ne odgledate u 3Du. Inace izbegavajte kolosej, provereno najgori bioskop za 3d. Roda, tuck i dom sindikata imaju dolby3d koji je mnogo bolji xpand3da (koji u pola slucajeva i ne radi, o ostalim stvarnima da ne pricam)... i sednite sto blize platnu!
JOSILENKO ... 27.12.2009. 02:19 #174862

broj poruka: 1013
Avatar ti najjaci film ikada? Mislim, ljubavna prica u svemiru. Koji ti film bio omiljeni do sada, Titanik? Tamo makar Leonardo umire na kraju filma, ovde ko da ga Miki Maus rezirao. Da beda bude veca odusevio si se gledajuci bioskopsku kopiju.
Nemoj molim te neku filozofiju da trazis u njemu. U Mesopotamiji su pre 6 milenijuma imali mudrije epove od ovoga.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Re: JA SUTRA HRLIM U KOLOSEJ 27.12.2009. 02:21 #174863

broj poruka: 4515
imate komentare na kolosejDOTrs
Citiram jedan od zanimljivijih:
`3d naocare koje iznajmljuju brisu jednom smrdljivom magicnom krpom, bez pranja iste obrisu sve naocare, tako da ako je jedan imao svinjski grip imacemo ga sada svi
`

HAHAHHAHA

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8====D ~ ~ ~

:: DA GA GLEDAM U 6
:: Baby B
doca80 Re: ... 27.12.2009. 02:24 #174864

najjaci film ove godine!!! Napisao sam ko razume i dublje se udubi u pricu,razumece...stvar misljenja i ukusa,nista vise...Ti film ocigledno nisi skapirao na isti nacin kao i ja,tako da je svako poredjenje besmisleno...

:: Avatar ti najjaci film ikada? Mislim, ljubavna prica u svemiru. Koji ti film bio omiljeni do sada, Titanik? Tamo makar Leonardo umire na kraju filma, ovde ko da ga Miki Maus rezirao. Da beda bude veca odusevio si se gledajuci bioskopsku kopiju
:: Nemoj molim te neku filozofiju da trazis u njemu. U Mesopotamiji su pre 6 milenijuma imali mudrije epove od ovoga
gilopile Re: Re: JA SUTRA HRLIM U KOLOSEJ 27.12.2009. 02:30 #174866

Idi begaj!Neko ko ima srece nabosce `samo` conjunctivitis

:: imate komentare na kolosejDOTr
:: Citiram jedan od zanimljivijih
:: `3d naocare koje iznajmljuju brisu jednom smrdljivom magicnom krpom, bez pranja iste obrisu sve naocare, tako da ako je jedan imao svinjski grip imacemo ga sada svi
:: `
:: HAHAHHAH
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: 8====D ~ ~ ~
:: :: DA GA GLEDAM U 6
:: ::
:: :: Baby B
substrance Re: Re: JA SUTRA HRLIM U KOLOSEJ 27.12.2009. 02:31 #174867

broj poruka: 67
A to su samo neki od komentara koji su se nekim cudom provukli, ja sam pokusao da ih ispljujem par puta ali nije proslo.

Kolosej = najskuplje karte, ledene sale, 3d koji ce mozda da radi, zamrljane cvidze od 3kila koje ubiju svu svetlinu i boju sa slike (u odnosu na dolby3d), sedista zaglavljena u veoma neudobnim polozajima, moze se desiti da neki manijak drka 6d sedista i pali disko svetla oko platna za vreme filma iz zajebancije...
JOSILENKO ... 27.12.2009. 02:38 #174870

broj poruka: 1013
Ok doco, to je tvoje misljenje. Ja mislim da ga Matrix bije levom rukom zatvorenih ociju. Sa Kjubrikovom odisejom necu ni da ga poredim, nema smisla.

gilopile Re: ... 27.12.2009. 02:43 #174873

Mmmm,odiseja...:))

:: Ok doco, to je tvoje misljenje. Ja mislim da ga Matrix bije levom rukom zatvorenih ociju. Sa Kjubrikovom odisejom necu ni da ga poredim, nema smisla
acayo re 27.12.2009. 03:35 #174876

broj poruka: 851
Film je stvarno vrh.nemojte da se zeznete pa da ga ne gledati u 3D jer je tad dozivljaj najveciznaci mnogo ce te propustiti gledanjem na kompu, mislim da je neko iznad mene to vec rekao
@VMARC nema veze da li gledas u Xpand 3D ili 6D.Film ne poseduje te takozvane 6D efekte(drmanje sedista prskanje vodom, itd) tako da ti je svejedno gde ces gledati.ja sam gledao u koloseju u Xpand3D sali i dozivljaj je vrhunski

Benzin 90 din - Upaljach 20 din - Gledati kako skola gori NEPROCENJIVO
http://hd-space.org/

snacke1984 re 27.12.2009. 04:22 #174879

broj poruka: 381
Film je odlican-U pocetku ne deluje o kakvoj se radnji desava-preporucio sam ga mnogima,slazem se se sa docom80,kada je u pitanju iskvarenost ljudi i pohlepa...

SkyFire Gledao sam samo trejler! 27.12.2009. 04:58 #174887

broj poruka: 18472
Cekam da se pojavi 720p ili ti jos bolje 1080p pa da odgledam kao covek..Ovaj zanr volim mada mi Spilbergovi filmovi najvise leze kad je to u pitanju..
Ove Cam snimke i navodno DVD Rip verzije nema smisla gledati,umaranje ociju i gubljenje pravog uzitka..

The Way It`s Meant To Be Played

doca80 Re: re 27.12.2009. 09:43 #174903

to care,ti si verovatno skapirao film na isti nacin kao i ja...iza te cele price se krije dublja poruka,(koju neki ocigledno ne kapiraju),dolaze do izrazaja najgore ljudske osobine,a prave i neiskvarene vrednosti LJUDI pokusavaju da uniste...ma ne mogu ja to recima da objasnim,ko shvati,shvatio je...

:: Film je odlican-U pocetku ne deluje o kakvoj se radnji desava-preporucio sam ga mnogima,slazem se se sa docom80,kada je u pitanju iskvarenost ljudi i pohlepa..
hansol .. 27.12.2009. 10:00 #174908

broj poruka: 55

doco, koliko si odgledao filmova u zivotu? Pretpostavljam da imas 29 godina, ako si `80 godiste, ili se varam?

Jos nisam gledao Avatar, ali moj spisak NAJBOLJIH filmova nije poremetio nijedan film iz poslednjih 15 godina, narocito ne neki visokobudzetni holivudski.
Ako zelis da pratis PRAVE filmove sa PRAVOM tematikom zainteresuj se za americku B produkciju, za evropski, azijski film. Nemoj da ti merilo uspesnosti bude ocena sa imdb-a.

doca80 Re: .. 27.12.2009. 10:11 #174910

to su mi suvise `teski` i `zamorni` filmovi za gledanje,volim da gledam nesto sto je upakovano da do neke mere bude komercijalno,ali da ostavi neku skrivenu poruku...I opet ponavljam ono sto sam vec napisao iznad,ovo je film koji je ostavio najjaci utisak na mene OVE GODINE!!!

:: doco, koliko si odgledao filmova u zivotu? Pretpostavljam da imas 29 godina, ako si `80 godiste, ili se varam
:: Jos nisam gledao Avatar, ali moj spisak NAJBOLJIH filmova nije poremetio nijedan film iz poslednjih 15 godina, narocito ne neki visokobudzetni holivudski
:: Ako zelis da pratis PRAVE filmove sa PRAVOM tematikom zainteresuj se za americku B produkciju, za evropski, azijski film. Nemoj da ti merilo uspesnosti bude ocena sa imdb-a
hansol .. 27.12.2009. 10:59 #174913

broj poruka: 55

U startu se ogradjujes i uopstavas.

Da ne bude kao ono `Ne volim Dostojevskog!` `Da li citao nesto od Dostojevskog?` `Ne`
`Kako onda ZNAS da ne volis Dostojevskog?`

Ovo ti kaze neko ko je odgledao oko 10 000 filmova u svom zivotu (malo sam stariji od tebe).
STRANA 1 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs