ali trebaju mi linkovi do STARIH narodnih pesama,SPOTOVA,(ne nekih live snimaka ,nego full spotova),nesto tipa Halid Beslic-jabuke su bile slatke, Ljuba Alicic-Zeljana,Saban Saulic-Gordana,Sinam Sakic,Jasar Ahmedovski...i mnogo pesama u tom starom narodnom fazonu iz osamdesetih godina...znaci full spotovi...Link do nekog sajta koji se bavi tom tematikom osamdesetih godina bi bio ekstra...
... zašto bi inače čekao do u ove kasne sate, nego što te je sramota...
.. ja sam tako nešto nalazio (slučajno) samo na youtube-u, ali, to je samo kada je u pitanju zayebancija tipa: vidi kako je izgledao/la pre 10-20-30 godina...
:: rekoh,ne pitajte sta ce mi...Nije za mene.. :: :: Abner-Tn :: :: :: KLIN(KA) SE KLIN(K)OM IZBIJA :: :: :: :: :: Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde :: :: :: ::
... tebe prozivaju a sve se utrkuju ko ce vise linkova da ti da... Pa otkud vi fina gospodo uopste i znate gde ima da se nadje ta muzika i spotovi??? :)
Ja nisam fin, samo znam kako da se ponasam u zavisnosti od situacije. a inace, za poznavanje muzike je kriva opsta kultura :)) Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: ... tebe prozivaju a sve se utrkuju ko ce vise linkova da ti da... Pa otkud vi fina gospodo uopste i znate gde ima da se nadje ta muzika i spotovi??? : :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.