Potrebni linkovi ka rapidu za `kupovinu` bilo chega od sledecig sledecih stvarchica u (chitaj: obavezno) .flac formatu.
Nema mnogo ( :) ): -Limp Bizkit -Mettalica -Nine Inch Nails -RadioHead -Rammstein (vec imam `reise, reise` i `mutter`) -Red hot chili peppers -Soundgarden -System of a down -Gorillaz -Apolo four forty -Crystal method -Prodigy -Mike Oldfield -4 Hero -LTJ Bukem -Massive Attack -Jimi Handrix -Bebel Gilberto -Pat Metheny -Ry Cooder -Suba -Jamiroquai -Pink Floid -Audioslave -Faith no more -Korn
P.S. Otvorio sam ovakvu temu na rapid serbia ali mi je obrisana iz meni nepoznatog razloga. Pa vas molim da mi pomognete.
Vecinu ovoga sto si naveo mozes da nadjes u BOLJEM ...
07.01.2010. 23:21
status: user broj poruka: 11012
formatu od flac-a: u audio CD formatu, za sitnu lovu, na ulicama nasih gradova. Sto da se cimas za nesto cega ima kao pleve: Hendza, Cooder, Flojd, Bebel, RadioHead, Metini... Hajd` da je u pitanju nesto egzoticno, neki butleg albumi, neki `zaboravljeni autori`...
Ne znam koliko volis torente,ali evo na demonoid-u sam otkucao .flac u search i izaslo 14,398 items total tj torenta.Ima svega i svcega.Mada i tortonjupkov predlog u opste nije los.Rado bih ti pomogao,jer imam skoro sve sto si naveo,ali nazalost u mp3 formatu.
Sha da ti kazhem rapid srch nedzhin nece da radi izbacuje onaj `error file not found` a za wa**zbb nemam nalog. Daj predlozhi josh neshto. @gilopile: Imam i ja u mp3 ali sad sam nabacio pojachalo i dobre zvuchnike pa sam mislio i format da bude kvalitetniji.
izvini vecinu vokalno instrumentalnih asambala koje si naveo (izuzev floyda o olfielda) su cepaci membrana .. mp3/flac/audio svejedno je kod te vrsre .. ajd da si rekao vangelis , zar ili moj stari miljenik walenwaider
Nebih se bas slozio sa tobom.Vecina bendova sto je naveo su itekeko dobro poradili na produkciji i nije uopste svejedno slusati ih u smrdljivom mp3-u ili u cd kvalitetu.Samo massive attack(jedan od meni najomiljenijih)je itekeko poradio na produkciji,a da ne pricamo o Jamiroquai-u,Pat Metheny,Ry Cooder-u(poznat po svojoj savrsenoj produkciji)...i ove sto si vec naveo.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: :: izvini vecinu vokalno instrumentalnih asambala koje si naveo (izuzev floyda o olfielda) su cepaci membrana .. mp3/flac/audio svejedno je kod te vrsre .. ajd da si rekao vangelis , zar ili moj stari miljenik walenwaider
jes malo sam zbrzio... iz celog tog spiska nisam cuo za njih 5..
dobro mu je predlozio tortojed .. od audioCD-a nema bolje.. flac je bolji od mp3-a ali losiji od originala.. svi imamo terabajt diskove i mozemo da slusamo virtalne audio cd-e.. u kombinaciji sa sound blasterom naravno .. i basovima od min 10`` ... uh
:: Nebih se bas slozio sa tobom.Vecina bendova sto je naveo su itekeko dobro poradili na produkciji i nije uopste svejedno slusati ih u smrdljivom mp3-u ili u cd kvalitetu.Samo massive attack(jedan od meni najomiljenijih)je itekeko poradio na produkciji,a da ne pricamo o Jamiroquai-u,Pat Metheny,Ry Cooder-u(poznat po svojoj savrsenoj produkciji)...i ove sto si vec naveo :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: :: :: :: :: izvini vecinu vokalno instrumentalnih asambala koje si naveo (izuzev floyda o olfielda) su cepaci membrana .. mp3/flac/audio svejedno je kod te vrsre .. ajd da si rekao vangelis , zar ili moj stari miljenik walenwaider
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647696. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.